Kako veš, če ga ljubiš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
mucamaca1 napisal/-a:Ne moreš mu reči ljubim te, ker ga ne ljubiš, vsaj ne v tem pomenu, kot si ga ti želiš ljubiti
Ti do njega čutiš samo hvaležnost, ker te je spravil s ceste, morda ga imaš na nek način tudi rada, ker se trudi zate in vse, ampak ga nimaš rada na tak način, kot ima on tebe.
Če sem prav prebrala, se ne poznata dolgo + nimaš še razčiščenih težav z bivšim fantom + imaš velike težave doma.
Najbrž v tvojem srcu sedaj ni prostora za tega fanta, ker si še vedno navezana na bivšega, pa čeprav imaš nanj slabe spomine. Dokler ne boš imela pri sebi razčiščeno glede bivšega, se v novega fanta ne boš mogla zaljubiti.
Samo imam nek občutek, da ti tega fanta nikoli ne boš vzljubila. Najbrž te navkjub vsej njegovi dobroti odbija njegova zunanjost ali pa pač preprosto ni taka oseba, ki ti "leži". Na tvojem mestu, se s tem vprašanjem zakaj ga ne moraš imeti rada, ne bi preveč mučila. Ti ne moreš sama sebe prisiliti, da ga boš ljubila. Namesto da se mučiš s tem vprašanjem si raje poišči delo in morda drugo streho nad glavo.
Kot je že nekdo napisal, bi bila na tvojem mestu iskrena do tega fanta, in mu lepo povedala, kako stvari stojijo. Glede na to, da je tako prijazen do tebe, si iskrenost zasluži. Če mu boš dajala lažno upanje, ga boš zelo prizadela.
najbolši nasvet najlepša hvala ti se mi zdi,da ga nekako vzljubila,da ne morem brez njega,prizadela ga ne bom,mi preveč pomeni =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov