Kako veš, če ga ljubiš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Arhitektka napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:saj jaz ne pravim kaj sanna hoče slišat jaz pravim kaj bi jaz naredil v njeni situaciji
rada ga ima, ampak ga (še) ne ljubi.
vzem si čas, sanna včasih traja dolg da nekoga vzljubiš.
Zguba časa ... Če je filing preprosto veš in se tega ne sprašuješ ... In tud ne moraš tega filinga kar umetno ustvarit ... Lahko si z nekom, sam prave ljubezni pa ne čutiš ...
sploh znaš definirati kaj je prava ljubezen?in kaj je razlika med zaljublenostjo in pravo ljubezen...to je problem če veliko čutiš....pa te mine kar pomeni,zaljublenost,bi mogel veliko čutiti,da je prava kaj je sploh zate prava ljubezen? hmmm
- sanna
- Komunikatorka
slovenc79 napisal/-a:saj jaz ne pravim kaj sanna hoče slišat jaz pravim kaj bi jaz naredil v njeni situaciji
rada ga ima, ampak ga (še) ne ljubi.
vzem si čas, sanna včasih traja dolg da nekoga vzljubiš.
misliš,zanima me tvoje mnenje tisto kar naj bi čutil do nekoga...tokrat ni se mi zdi,da to kar močno čutiš,da je zaljublenost in,da to mine,imam ga rada pogrešam ga včasih k ga ni...ne čutim tisto saj veš....(ZALJUBLENOST)
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Mah to so te iluzijo, ko naj bi čutil ne vem kaj in oh in sploh... Nekoga imaš pač rad in odločil si se da boš z njim to je vsa znanost za tem! Gre za odločitev ne neko nadzemeljsko čustvo.
- sanna
- Komunikatorka
ampak on mi povevelikokrat ljubim te,jaz niti ne morem reči ali sem jaz taka skala,da se sploh neznam zaljubit,nekateri se zelo hitro zaljubijo...menjajo partnerje pri meni je pa ta velik problem,da more biti res nekaj "posebnega"
da lahko rečem ljubim te in to je malo narodno ali naj kar govorim ljubim te,ali sta samo to dve besedi ,ki nič nepomenita...
ne morem reči ljubim te,če sta zame samo dve besedi to bi pomenilo,da lažem.
da lahko rečem ljubim te in to je malo narodno ali naj kar govorim ljubim te,ali sta samo to dve besedi ,ki nič nepomenita...
ne morem reči ljubim te,če sta zame samo dve besedi to bi pomenilo,da lažem.
Zadnjič spremenil sanna, dne 30. Avg. 2012 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
SANNA NE CITIRAJ PREDHODNIKA.
It was forever..but it didnt last long..
- mucamaca1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Ne moreš mu reči ljubim te, ker ga ne ljubiš, vsaj ne v tem pomenu, kot si ga ti želiš ljubiti
Ti do njega čutiš samo hvaležnost, ker te je spravil s ceste, morda ga imaš na nek način tudi rada, ker se trudi zate in vse, ampak ga nimaš rada na tak način, kot ima on tebe.
Če sem prav prebrala, se ne poznata dolgo + nimaš še razčiščenih težav z bivšim fantom + imaš velike težave doma.
Najbrž v tvojem srcu sedaj ni prostora za tega fanta, ker si še vedno navezana na bivšega, pa čeprav imaš nanj slabe spomine. Dokler ne boš imela pri sebi razčiščeno glede bivšega, se v novega fanta ne boš mogla zaljubiti.
Samo imam nek občutek, da ti tega fanta nikoli ne boš vzljubila. Najbrž te navkjub vsej njegovi dobroti odbija njegova zunanjost ali pa pač preprosto ni taka oseba, ki ti "leži". Na tvojem mestu, se s tem vprašanjem zakaj ga ne moraš imeti rada, ne bi preveč mučila. Ti ne moreš sama sebe prisiliti, da ga boš ljubila. Namesto da se mučiš s tem vprašanjem si raje poišči delo in morda drugo streho nad glavo.
Kot je že nekdo napisal, bi bila na tvojem mestu iskrena do tega fanta, in mu lepo povedala, kako stvari stojijo. Glede na to, da je tako prijazen do tebe, si iskrenost zasluži. Če mu boš dajala lažno upanje, ga boš zelo prizadela.
Ti do njega čutiš samo hvaležnost, ker te je spravil s ceste, morda ga imaš na nek način tudi rada, ker se trudi zate in vse, ampak ga nimaš rada na tak način, kot ima on tebe.
Če sem prav prebrala, se ne poznata dolgo + nimaš še razčiščenih težav z bivšim fantom + imaš velike težave doma.
Najbrž v tvojem srcu sedaj ni prostora za tega fanta, ker si še vedno navezana na bivšega, pa čeprav imaš nanj slabe spomine. Dokler ne boš imela pri sebi razčiščeno glede bivšega, se v novega fanta ne boš mogla zaljubiti.
Samo imam nek občutek, da ti tega fanta nikoli ne boš vzljubila. Najbrž te navkjub vsej njegovi dobroti odbija njegova zunanjost ali pa pač preprosto ni taka oseba, ki ti "leži". Na tvojem mestu, se s tem vprašanjem zakaj ga ne moraš imeti rada, ne bi preveč mučila. Ti ne moreš sama sebe prisiliti, da ga boš ljubila. Namesto da se mučiš s tem vprašanjem si raje poišči delo in morda drugo streho nad glavo.
Kot je že nekdo napisal, bi bila na tvojem mestu iskrena do tega fanta, in mu lepo povedala, kako stvari stojijo. Glede na to, da je tako prijazen do tebe, si iskrenost zasluži. Če mu boš dajala lažno upanje, ga boš zelo prizadela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]