Kako vedeti, da sem mu všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Apr. 2012 15:59

Napisu sm OBDELOVAL :)
pa tukaj je govora o držanju rok ipd :)

OT over z moje strani :) - pa saj ni tak OT.
Mogoče je pa tudi njen tip tak?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 10. Apr. 2012 16:09

zame OBDELOVANJE ne pomeni dotik rok ipd.
sploh pa, dokler je samski, zakaj nebi smel tega delat? kolkor jaz vidim, v moji okolici, to počnejo vsi
mislim, kaj si hotu sploh povedat s tem? da je ne poljubi zato, ker peca druge? kje je tuki smisu tega? če bi bil tak, bi jo za moje pojme že zdavni položu, ne pa poljubu. eni grejo raj počas, da se prepričajo, d ni brez veze
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Apr. 2012 16:14

jaz sem se z zdajšnjim poljubila prvič šele po..nevem, enem, dveh mescih spoznavanja?

Bla sta na ene 3h zmenkih al kolk...
Vi2 sta pa rabila 2 meseca zmenkov za poljub? - ok, se pač nista zaljubila na first sight ampak sta bla najprej frenda?

Jaz sm samo "se obregnil" v tvoj post.
Sem pa prej (1post višje) napisal, da je lahko miiiiliiiijarda razlogov zakaj je (še) ni poljubil.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 10. Apr. 2012 16:26

lej, ti si razlagaš stvari po svoje.
mi2 sva si bla všeč še predno sva se sploh spoznala, dost je blo, da sva šla 1x en mimo drugega. Všeč TAKOJ. ampak, zakaj bi se blo treba že takoj poljubljat ipd. stvari? Še dotikala se nisva takoj, jaz npr. tega sploh ne maram, da se me kdo dotika, četudi mi je všeč (drugo je, ko sva enkrat par oz. med sexom). Sva se pač prvo spoznavala, šele nato je sledil poljub, ki je bil veliko boljši, kot bi bil že takoj na začetku (predvidevam). ker tko sem ga že začela met rada, na začetku je bbla sam telesna privlačnost
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 10. Apr. 2012 16:31

Evo - super odgovor punci, ki je začela to temo ;)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 10. Apr. 2012 16:34

sej to sem že nekako v prvem postu povedala...

v tistih zvezah pri meni, kjer se je poljub zgodil relativno hitro, so tudi zveze dokaj hitro propadle (ni to zdaj statistika ali da posplošujem, sploh ne, ampak govorim zase)
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a posh_girl » 10. Apr. 2012 20:48

To, da prehitro preideš h dotikom, poljubom in vsemu ostalemu lahko včasih zmanjša kemijo med dvema. Kemija bolj pali, če ne eden ne drugi ne vesta, pri čem sta :wink:
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Atonka » 11. Apr. 2012 11:49

posh_girl napisal/-a:To, da prehitro preideš h dotikom, poljubom in vsemu ostalemu lahko včasih zmanjša kemijo med dvema. Kemija bolj pali, če ne eden ne drugi ne vesta, pri čem sta :wink:

Se strinjam z posh_girl - ravno v tem je čar, ker se potem tipaš med vrsticami, dokler si neprideta na jasno.
johnalin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a johnalin » 07. Maj. 2012 20:12

mogoče sramežljiv on je. iniziativo sprejemi!
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 14. Maj. 2012 4:51

lexi, glede na to da te redno vabi ven in ti pripravi velik šov bi se lahko reklo da si mu zanimiva. Da boš zares vedela pa bo moralo malo več vode preteči. Zdolga, on gre bolj počasi...uživaj in se sprosti.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
yeny.k.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a yeny.k. » 03. Sep. 2012 21:21

hej.
zanima me vaše mnenje....
na eni rojstnodnevni žurki mi je prijateljica predstavila njenega prijatelja/najboljšega kolega od njenega fanta.... dodal me ja na fb-ju amapk nisva nič klepetala oz. karkoli.
potem smo se kasneje srečali v enem baru, drugi dan sva se začela pogovarjati po fb-ju ... razno razne stvari... predvsem o glasbi... kasneje še o čem drugem... parkrat smo še šli na pijačo (jaz, on, prej omenjena prijateljica in njen fant). potem je rpišlo obdobje ko sva prišla že do sms-ov... kdaj sem mu prvi sms poslala jaz, drugi dan on... to je trajalo pribl.2meseca, potem pa naenkrat konec... na fbju sva se še pogovarjala ... zdaj me kdaj klikne na fb-ju... poleti smo dvakrat šli ven... spet mi 4je... nikol se ne zgodi nič posebnega... odplešemo kakšen ples, spijemo kaj... sam res nevem kaj misli on... rahlo mi že preseda da že več kot pol leta hodiva okoli v družbi parčka, vsi sprašujejo kaj imava, pa še sama nevem kaj sva ... prijatelja ali hoče kaj več ?? (malo daljši post sem morala napisati da sem približno razložila situacijo)
kaj mislite?
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 04. Sep. 2012 15:35

Vprašaj ga na čem sta pa boš vidla al sta sam kolega al pa bota kaj več.... Ti dava kakpne znako,da si mu mogoče všeč al pa kaj ?
yeny.k.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a yeny.k. » 04. Sep. 2012 21:57

ne upam spraševat ... nočem uničit prijateljstva z njim oziroma (še bolj )ostalimi. ne daje nič kakšnih konkretnih znakov, ki bi bili zelo opazni... samo kakšni znaki ki si jih z malo domišlije predstavljaš kot znaki... al kako naj se izrazim ... komej čakam da gremo na kakšno pijačo mi štirje... da ga vsaj vidim... po drugi strani mi pa to že preseda ker res nevem al je to mišljen double dat al kaj...
enkrat sem ga povabila na pijačo... je bil takoj za... dve ure ko sva se pogovarjala sta minili zelo hitro, poslovila sva se pa samo z čaw&lepo se mej, se slišmo... čakam pa da me on povabi kam na pijačo... in da greva sama...
pa tud da njegov ''se slišmo''... dostikrat na fbju napiše na koncu to... nikoli pa zares ne pokliče. najboljš da ga ignoriram zaenkrat pa bomo vidli...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Sep. 2012 22:17

igrat neko igro ignoriranja, z namenom, da boš bolj zaželjena, je brezveze.

če si želiš it z njim na kavo, ga pokliči in pojdita. če praviš, da sta se imela fajn in vse, nimaš česa zgubit.

v najslabšem primeru bosta pač na kave hodila kot kolega :)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 05. Sep. 2012 9:36

kirega fanta zanima prijateljstvo s tabo, haloo.spolni nagon ga vodi do interagiranja s tabo. sam pač nevem kaj dela že tok časa. da bi si vsaj v tem času našel drugo. te klika na fb, hodi s tabo na pijačo, pomoje si mu všeč.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov