Kako vedeti, da sem mu všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lexi_photo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2011
Pozdravljene!
Pred tremi tedni sem spoznala fanta. Od takrat se videvava enkrat na teden. Se pravi, da sva se do zdaj videla trikrat. Vedno sva se dobro razumela. Sicer nekako bi lahko rekla, da jaz nekako dajem pobudo, da se bodivava toda tudi njega ne moti.. Nazadnje sva bila skupaj 5 ur. Šla sva v kino in nato na pijačo. Zelo dobro se razumeva, parkrat se je dotaknil "pomotoma" moje roke toda ni me še poljubil. Ne vem če naj počakam ali ne, ker ne vem če se zanima zame oz. če želi, da bi bilo med nama kaj več. Mislite, da sem mu všeč?
Hvala za odgovore in lp
Pred tremi tedni sem spoznala fanta. Od takrat se videvava enkrat na teden. Se pravi, da sva se do zdaj videla trikrat. Vedno sva se dobro razumela. Sicer nekako bi lahko rekla, da jaz nekako dajem pobudo, da se bodivava toda tudi njega ne moti.. Nazadnje sva bila skupaj 5 ur. Šla sva v kino in nato na pijačo. Zelo dobro se razumeva, parkrat se je dotaknil "pomotoma" moje roke toda ni me še poljubil. Ne vem če naj počakam ali ne, ker ne vem če se zanima zame oz. če želi, da bi bilo med nama kaj več. Mislite, da sem mu všeč?
Hvala za odgovore in lp
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kaj pa če bi ga enostavno direktno vprašala?
Res ne razumem nekaterih sramežljivih tipov... nekateri so postali hujši kot komplicirajoče ženske.Ker če si mu všeč in te v petih urah ni poljubil, je en velik cincar.
Res ne razumem nekaterih sramežljivih tipov... nekateri so postali hujši kot komplicirajoče ženske.Ker če si mu všeč in te v petih urah ni poljubil, je en velik cincar.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Naslednjič ga ne povabiš ti ven, ampak te MORA ON...če te ne, ti to veliko pove, nažalost. Naj te malo pogreša.
Potem če te povabi ven, gresta na pijačo in se malo igraj z njegovimi prsti...rahli dotiki, ali stiski.
Verjemi, to je najboljši način da veš da si nekomu všeč, razen kazanja genitalij.
Če si mu všeč bo vračal dotike.
Potem če te povabi ven, gresta na pijačo in se malo igraj z njegovimi prsti...rahli dotiki, ali stiski.
Verjemi, to je najboljši način da veš da si nekomu všeč, razen kazanja genitalij.
Če si mu všeč bo vračal dotike.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
men je pa smešno to, kar pišete. mislim, a bi jo mogu že na tretjem "zmenku" poljubit? še bolj smešno pa mi je to, da ene čakate, da mora vse narest tip prvi.
mislim, jaz sem se z zdajšnjim poljubila prvič šele po..nevem, enem, dveh mescih spoznavanja? ma sigurno je bil prej gej, pa sem ga jaz spreobrnila pa všeč mu tudi nisem bila iz prve, sigurno
mislim, jaz sem se z zdajšnjim poljubila prvič šele po..nevem, enem, dveh mescih spoznavanja? ma sigurno je bil prej gej, pa sem ga jaz spreobrnila pa všeč mu tudi nisem bila iz prve, sigurno
- Lexi_photo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2011
Povabila me je k sebi na obisk. Tako, da upam, da to pomeni, da me še želi videti oz. imeti kaj z mano. Ko grem k njemu ga bom prijela za roko in upala, da me poljubi. Mislite, da to slaba ideja glede na to, da ni nekih meni očitnih signalov da sem mu všeč?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ena varianta je, da je opazil, da ti je všeč in bo to zdaj izkoristil, da bo dobil to, kar mu boš pri njemu doma ti ziher dala....
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Verjetno, si mu všeč, ampak na čisto poplnoma drugačen način, kot si ti želiš in predstavljaš. Če ti, tega ne pove ali pa ne nakaže, pomeni da si padla v friend zono, ali pa v drugo opcijo kot jo je omenil Dioniz. Če bi mu bila res tako všeč, dvomim da bi dolgo oklepal.
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Pa ti je dal kakšne komplimente kdaj? O tem, da se mu zdiš lepa, seksi ali kaj podobnega, da si dobila vtis, da ga telesno privlačiš? Kako sta se spoznala? Je šlo že takrat za druženje, pri kateremu je bil namen iskanje partnerja, ali je šlo za random frend druženje oz druženje med sošolci?
Sama bi furala naprej prijateljstvo... tudi z mojim sedanjim sva se dobivala na druženjih pri skupnem hobiju pol leta ene parkrat tedensko, preden sva postala par. Šele trikrat si ga videla. Normalno, da nista še prišla tako daleč. Se ti ne zdi, da prehitevaš? Mislim, da je že to dobro znamenje, da te je povabil domov.
Sama bi furala naprej prijateljstvo... tudi z mojim sedanjim sva se dobivala na druženjih pri skupnem hobiju pol leta ene parkrat tedensko, preden sva postala par. Šele trikrat si ga videla. Normalno, da nista še prišla tako daleč. Se ti ne zdi, da prehitevaš? Mislim, da je že to dobro znamenje, da te je povabil domov.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Kako naj ti kateri od 37976 (- ti) prijavljenih uporabnikov svetuje, če pa te ne pozna, ne pozna njega = je enako ne ve nič o vama razen "Lexi_photo
Objavljeno: 9 Apr 09, 2012 21:00
Pozdravljene! ... lpp" ?
Lahko je gej, lahko je bi, lahko je hetero.
Lahko si mu / mu nisi všeč.
Lahko, da ima rajši, da gre vse počasi ali pa je ravnokar končal nekaj kar je prehitro začel in bi sedaj rajši počasi..
Lahko...
Edini nasvet ti je ŽE bil dan - povej mu, da ti je všeč in upam, da te ne bo samo pof* pa dumpal
Have fun
Objavljeno: 9 Apr 09, 2012 21:00
Pozdravljene! ... lpp" ?
Lahko je gej, lahko je bi, lahko je hetero.
Lahko si mu / mu nisi všeč.
Lahko, da ima rajši, da gre vse počasi ali pa je ravnokar končal nekaj kar je prehitro začel in bi sedaj rajši počasi..
Lahko...
Edini nasvet ti je ŽE bil dan - povej mu, da ti je všeč in upam, da te ne bo samo pof* pa dumpal
Have fun
- brandibelle
- Kofetarica
White_Widow napisal/-a:mislim, jaz sem se z zdajšnjim poljubila prvič šele po..nevem, enem, dveh mescih spoznavanja? ma sigurno je bil prej gej, pa sem ga jaz spreobrnila pa všeč mu tudi nisem bila iz prve, sigurno
Tvoj je vmes obdeloval druge - pa je lahko s tabo šel na easy
-
^^ja, kar misli si. Ne sodi drugih po sebi. eni ste pa res prepametni
- brandibelle
- Kofetarica
Mal heca no.
Ampak saj si sama rekla, da imata odprto?
A prej pa misliš, da je samo tebe pecal?
Ampak saj si sama rekla, da imata odprto?
A prej pa misliš, da je samo tebe pecal?
-
če si si že to zapomnil, da mava odprto zvezo, bi se lahko še tisti del, kjer sem napisala, da je bila to moja pobuda. Po vsej verjetnosti je pecal še kakšno, ampak sexal ipd. pa ni, zagotovo. zakaj je treba bit povsod OT?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov