kako tipu razložit da te ne zanima

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Okt. 2008 13:26

^^ Zakaj pa lagat? Vedno je resnica najboljša :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 30. Okt. 2008 13:41

Enkrat mu boš morala povedati kakšna je situacija. Bolje, da prej izve kot, da slepo upa.
Možnosti reakcije pa so tri: največja je ta, da boš s tem izgubila tudi prijatelja, če to je, ker bo prekinil vse stike s tabo, druga, da s s tem nikoli ne bo sprijaznil in tretja, da kljub vsemu ostaneta prijatelja.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 30. Okt. 2008 13:52

rec mu naj se sleče, potem pa mu rec da ima majhnega in da žal... :twisted:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Okt. 2008 13:55

^^ kidding, right? :D
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 30. Okt. 2008 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 30. Okt. 2008 15:25

če bi mi kdo res dopizdil bi to nekoč tudi naredil, zdj mi nobena oseba na najde praga, kjer bi jaz popizdil :)

No pr ženski bi naredil drgač .D :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Okt. 2008 16:28

am,jest sem imela res slabo izkušnjo z enim tipom.sej pomoje sem že nekje pisala to...v glavnem,všeč sem bila enmu kolegu,jest sm bla takrat še najstnica,on že krepko čez dvajset. takrat sem mu sicer po ovinkih povedala da nič ne bo z nama,ampak on je postal obseden z mano.pol sem se ful izogibala stikov z njim in tip mi po parih letih ko sva se srečala spet začne najedat.da je zaljubljen vame,pa o najinih otrocih je govoril.mislim svašta... ni ostalo drugega,da mu na zelo grd način povem in pokažem da nikoli nič ne bo.še sedaj se izgibam stikov z njim,če se kje naključno srečava mi je neprijetno,čeprav se zdej nekak normalno obnaša.no ja,ponavadi je bil ko sva se srečala zraven moj fant. me je pa izučilo,da sem vsakemu ki me ni zanimal kar direktno (na lep način) povedala,da mi ni všeč,tistih scen nimam časa in podobno se ne grem več
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 30. Okt. 2008 16:32

Jaz bi mu povedala to na nacin, ki bi mene osebno najmanj prizadel, ce bi men kdo to povedal. Torej, tako, kot si zelis (ceprov pomoje, da si itak ne :D pa vseeno), da bi tebi nekdo povedal, da ga ne zanimas, tako povej njemu. Ostani zvesta sebi pa ostanes fer do drugih...
What's the story, morning glory?
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 02. Nov. 2008 21:06

hvala sicr za nasvete, sam sej sm napisala da sm mu ž povedla(čeprav mu še vedno ni jasno..) hotla sm sam da mal podebatiramo kaj vse se da naret (da vemo tud v bodoče :D ) in kaj ste ostale naredle, da vidimo kaj je najbolše:D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Nov. 2008 22:34

Tamarra* napisal/-a:^^ Zakaj pa lagat? Vedno je resnica najboljša :wink:

točno tako.če ste sposobni komunikacije in govora naokoli kako ti gre nekdo na žiuce, pa bodite še sposobni tega da se mu pač pove tako kot je.
Mislm nevem, sem iskren človek in vsako stvar ki jo povem jo povem iskreno.Brez ovinkarjenja, brez laži in izmišljotin.resnica je še vedno najbolj spoštovana in žal tudi najbolj zabode.
in če ti do nekoga res ni, mu to povej jasno glasno in odločno.Več bo ovinkarjenja in mučkanja, slabše bo ta razumel, ker se mu z ovinkarjenjem in bi-nebi varianto daje še upanja.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 02. Nov. 2008 23:00

Če on noče razumeti, ko mu ti rečeš, da z dobrimi kolegi ne sexaš, potem ga lahko tudi mal bolj grobo odsloviš. Ali pa se za(j)bavaš z njim in ga tolk časa matraš, da potem ne bo sploh nič več s tabo govoril :D . Ne, ne hec...po pravic mu povej, da nima šans pri tebi, ker zate bo vedno samo tvoj dobri kolega in ti veliko pomeni, ker ti je kot drugi brat :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 05. Nov. 2008 23:39

tut jst sm/sm bla na istem.Frend mi pač en dan pove da sm mu ful ušeč in jst mu drugič direkt povem da ne bo šlo, kr je pač prestar zame (35) in da naj ne pričakuje karkol od mene, frenda sva pa lohk še vedno.in kaj je blo?zbrisu me iz imenika,msnja,maila itd.nimava več stikov. ampak štekala sva se pa ful. :?
z enim drugim frendom se je tut podobn zgodil, ampak mi na srečo ni zameru.
trenutn je pa sošolc, k ne more brez mene,vsak večer parkrat pokliče,pošilja smse kko me ma rad bla bla bla.me je že uprašu(če bi hodila z njim, k u 1. razredu :D ) in sm mu pač povedala kaj si mislm.in še kr vame sili.ne vem kko naj mu še na drug način povem da me ne zanima. :roll:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 12. Nov. 2008 14:08

podobno vprašanje kokr je naslov...kako naj tipu dam vedet da NE BOM VEČ SPALA Z NJIM, da je blo to ENKRAT IN NIKOLI VEČ pa vseeon ostat z njim v kolegovskih odnosih.brez da bi mi moril.

glede na to da sva se pred tem zmenila, da bo tko kokr jst zdej hočem.torej enkrat, nikoli več, pač potreba je potreba bla.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 12. Nov. 2008 18:44

najlažje in najbolj učinkovito: "sem zaljubljena v nekoga" in pol natveziš o nekom, ki ga poznaš ali pa sploh ne. deluje 100%, zdaleč najmanj boleče in ni dileme, da bi te narobe razumel :)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 12. Nov. 2008 23:01

V mojem primeru pa nič ne pomaga! Že miljonkrat sem mu dala vedeti, da ne bo nič, povedala sem mu, da z njim ne morem biti več kot prijateljica, ker vanj pač nisem zaljubljena...pa ne zaleže...na živce gre že mojim prijateljem, ker se je fant očitno odločil, da si jih bo pridobil na svojo stran, pa mu ne gre najbolje... :roll:
What's meant to be will always find its way...<3
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Nov. 2008 23:16

w :lach:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov