kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne vem, če si dobro prebrala njen post, ampak njen fant ji je dejansko ne dolgo nazaj izrazil željo po njeni nosečnosti, tko da men se tud zdi prav lep način, kako mu je ona to sporočila.lakeesha napisal/-a:men se zdi d sploh ni povedala na ne vem kašn zanimiv način...
no jez sm tud noseča?
sweetyka napisal/-a:No in glih par dni pred tem je šla ena noseča punca mim naju v trgovini in mi je reku da kak lepo da so vse noseče da škoda da jaz še nisem.
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
lakeesha napisal/-a:Peony napisal/-a:Oooo jaz sem tudi dobila mravljince ob sweety-kinem postu.
men se zdi d sploh ni povedala na ne vem kašn zanimiv način...
no jez sm tud noseča?
Meni je kurjo polt povzročilo dejstvo, da je potočil solzo ali dve, glede na to, da ga ni navajena videti jokati.
-
MusTangicA - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
Mate pa ideje ... Ko bo čas, se jih bom najbrž spomnila, pa ponucala ktero .
No, ku ene stokate, da vaš fant sploh ne prenese pogovora o otrocih - vrjetmte, da se bo takrat, ko bo šlo zares, poba spremenu. Vsaj brat se je čiiist! Prej tak hlod, bogvarej, da mu je kdo sploh omenu otročke - zdej pa čisto nasprotje, za tamale bi dau vse!
Moj fant pa - od začetka, ko sva se spoznala, mu je blo nekak bedno držat mjčkenga otročka (npr. nečaka): "dj, dj ti ga drž .. jest ... uf, sploh ga ne znam prjet ... mu bom še kva naredu .. aa-dj prim ga no!.. " Pa take fore. Ampak zdj se je pa že navadu in je ceu srečn, če se lohka s tamalmi ukvarja - ma nek dar pa ogrooomn energije za to. Tamali pa itak vsi nori na nega . In ponavad tko, ko se po takem "živahnem" obisku zvečer zlekneva u postlo, začne: "Ej, jest bi ... ma poglej tvojo sestro, kk je srečna, k ma že tamale .. jest se čist vidm, kk bova midva mela tk eno štručko, pa pol še eno, pa še eno ... Dj dj, nared ti že to šolo enkat!" In pol se tk lpo stisne k men, pa reče: "kj pa če bi tisto foro probala, k sta jo Zrnec pa un ta drug na "As ti tud notr padu" mela - sej veš, Bodi kul, spusti notr? A veš kva bi blo dnara!"
No, ku ene stokate, da vaš fant sploh ne prenese pogovora o otrocih - vrjetmte, da se bo takrat, ko bo šlo zares, poba spremenu. Vsaj brat se je čiiist! Prej tak hlod, bogvarej, da mu je kdo sploh omenu otročke - zdej pa čisto nasprotje, za tamale bi dau vse!
Moj fant pa - od začetka, ko sva se spoznala, mu je blo nekak bedno držat mjčkenga otročka (npr. nečaka): "dj, dj ti ga drž .. jest ... uf, sploh ga ne znam prjet ... mu bom še kva naredu .. aa-dj prim ga no!.. " Pa take fore. Ampak zdj se je pa že navadu in je ceu srečn, če se lohka s tamalmi ukvarja - ma nek dar pa ogrooomn energije za to. Tamali pa itak vsi nori na nega . In ponavad tko, ko se po takem "živahnem" obisku zvečer zlekneva u postlo, začne: "Ej, jest bi ... ma poglej tvojo sestro, kk je srečna, k ma že tamale .. jest se čist vidm, kk bova midva mela tk eno štručko, pa pol še eno, pa še eno ... Dj dj, nared ti že to šolo enkat!" In pol se tk lpo stisne k men, pa reče: "kj pa če bi tisto foro probala, k sta jo Zrnec pa un ta drug na "As ti tud notr padu" mela - sej veš, Bodi kul, spusti notr? A veš kva bi blo dnara!"
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
uf sicer še nisem bi rekla dovolj stara za take fore samo je pa pomoje kr teško povedat sploh če je nezaželen otrok, če je pa zaželen je pa seveda vse drgač. takrat pa najbolje da malo domišljijo uporabiš in tista ideja s copati v škatli ni slaba
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ko je bla kolegica lani noseča sva mele isti dan ginekologa in sva še skupaj.. pred tem sva ble v trgovini za otroke in sva gledale copatke in nogavičke .. pač tisti dan naj bi na ultrazvoku izvedela kaj nosi (fantek/punčka) in pol bi šla kupit roza ali plave copatke.. (glede na spol).. sam pol je vse padlo v vodo ker je bila preveč gužva pa niso utegnili ultrazvok nardit
Ideja je bla zelo dobra !
Ideja je bla zelo dobra !
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
stalky - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
neenchy napisal/-a:men osebno je izredno všeč tista ideja ko sem jo prebrala na enem forumu, možno da tudi tule...če se prav spomnim je nekak takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjut se zna zgodit da jo bom enkrat uporabla
fulll dobra ideja
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
lakeesha napisal/-a:purple_rain glede na druge kako so povedale al pa dale idejo za povedat (greš kupt copatke, dudka, žabce...) se mi njen način ne zdi nč posebn...
veš kaj, moj fant je nosečnost pričakoval ker sma že delala na otroku nekaj časa, tak da nekih jakih presenečenj mu niti nisem nameravala delat..men je blo lepo ko je zajokal, že s tem je pokazal da sem ga osrečila. nič bolj ga ne bi osrečili še kakšni copatki zraven, ker koker poznam mojega fanta tistih copatkov sploh opazu nebi. misliva pa tašči in tastu nekak na tak zanimiv način skupaj povedat na pričakujeva. sam to bo šele po prvem pregledau, prej ne.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
lolitaa napisal/-a:^^ja, ampak kar js vem moraš kar neki mesecev počakat da zveš spol (ene 3-4,nisem pa sigurna).a ni to mal pozno za tipčku povedat??
ne ne, takrt so vedli da je noseča sam se je šlo za spol.. ker so vsi hotli vedet kaj nosi in zto je mislla to nardit s copatki
Life is not the amount of breaths you take,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]