kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objavaNapisal/-a awSome » 21. Dec. 2007 19:22

lakeesha napisal/-a:no jez sm tud noseča? :?:

A to nas sprašuješ??
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 21. Dec. 2007 19:24

:D haha, pomojem da ne ampak smešno pa izgleda :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Dec. 2007 19:25

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objavaNapisal/-a awSome » 21. Dec. 2007 20:16

Ups... jaz sem se hotela samo malo pohecati pa je smešek vn izpadu...

Sorry lakeesha, nism hotela tvojih besed lovit!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Dec. 2007 20:18

no
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Dec. 2007 21:02

lakeesha napisal/-a:men se zdi d sploh ni povedala na ne vem kašn zanimiv način... :roll:
no jez sm tud noseča? :?:
Ne vem, če si dobro prebrala njen post, ampak njen fant ji je dejansko ne dolgo nazaj izrazil željo po njeni nosečnosti, tko da men se tud zdi prav lep način, kako mu je ona to sporočila.
sweetyka napisal/-a:No in glih par dni pred tem je šla ena noseča punca mim naju v trgovini in mi je reku da kak lepo da so vse noseče da škoda da jaz še nisem.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 21. Dec. 2007 21:09

lakeesha napisal/-a:
Peony napisal/-a:Oooo jaz sem tudi dobila mravljince ob sweety-kinem postu. :D

men se zdi d sploh ni povedala na ne vem kašn zanimiv način... :roll:
no jez sm tud noseča? :?:

Meni je kurjo polt povzročilo dejstvo, da je potočil solzo ali dve, glede na to, da ga ni navajena videti jokati.
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 21. Dec. 2007 21:43

Mate pa ideje ... Ko bo čas, se jih bom najbrž spomnila, pa ponucala ktero :) .

No, ku ene stokate, da vaš fant sploh ne prenese pogovora o otrocih - vrjetmte, da se bo takrat, ko bo šlo zares, poba spremenu. Vsaj brat se je čiiist! Prej tak hlod, bogvarej, da mu je kdo sploh omenu otročke - zdej pa čisto nasprotje, za tamale bi dau vse!
Moj fant pa - od začetka, ko sva se spoznala, mu je blo nekak bedno držat mjčkenga otročka (npr. nečaka): "dj, dj ti ga drž .. jest ... uf, sploh ga ne znam prjet ... mu bom še kva naredu .. aa-dj prim ga no!.. " Pa take fore. Ampak zdj se je pa že navadu in je ceu srečn, če se lohka s tamalmi ukvarja - ma nek dar pa ogrooomn energije za to. Tamali pa itak vsi nori na nega :) . In ponavad tko, ko se po takem "živahnem" obisku zvečer zlekneva u postlo, začne: "Ej, jest bi ... ma poglej tvojo sestro, kk je srečna, k ma že tamale .. jest se čist vidm, kk bova midva mela tk eno štručko, pa pol še eno, pa še eno ... Dj dj, nared ti že to šolo enkat!" In pol se tk lpo stisne k men, pa reče: "kj pa če bi tisto foro probala, k sta jo Zrnec pa un ta drug na "As ti tud notr padu" mela - sej veš, Bodi kul, spusti notr? A veš kva bi blo dnara!" :wink: :)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 22. Dec. 2007 9:03

uf sicer še nisem bi rekla dovolj stara za take fore samo je pa pomoje kr teško povedat sploh če je nezaželen otrok, če je pa zaželen je pa seveda vse drgač. takrat pa najbolje da malo domišljijo uporabiš in tista ideja s copati v škatli ni slaba :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 22. Dec. 2007 17:25

ko je bla kolegica lani noseča sva mele isti dan ginekologa in sva še skupaj.. pred tem sva ble v trgovini za otroke in sva gledale copatke in nogavičke .. pač tisti dan naj bi na ultrazvoku izvedela kaj nosi (fantek/punčka) in pol bi šla kupit roza ali plave copatke.. (glede na spol).. sam pol je vse padlo v vodo ker je bila preveč gužva pa niso utegnili ultrazvok nardit :?
Ideja je bla zelo dobra ! :gut:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 22. Dec. 2007 18:12

^^ja, ampak kar js vem moraš kar neki mesecev počakat da zveš spol (ene 3-4,nisem pa sigurna).a ni to mal pozno za tipčku povedat??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a stalky » 22. Dec. 2007 19:26

neenchy napisal/-a:men osebno je izredno všeč tista ideja ko sem jo prebrala na enem forumu, možno da tudi tule...če se prav spomnim je nekak takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjut :D se zna zgodit da jo bom enkrat uporabla :D

fulll dobra ideja :o
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 23. Dec. 2007 8:46

lakeesha napisal/-a:purple_rain glede na druge kako so povedale al pa dale idejo za povedat (greš kupt copatke, dudka, žabce...) se mi njen način ne zdi nč posebn...

veš kaj, moj fant je nosečnost pričakoval ker sma že delala na otroku nekaj časa, tak da nekih jakih presenečenj mu niti nisem nameravala delat..men je blo lepo ko je zajokal, že s tem je pokazal da sem ga osrečila. nič bolj ga ne bi osrečili še kakšni copatki zraven, ker koker poznam mojega fanta tistih copatkov sploh opazu nebi. misliva pa tašči in tastu nekak na tak zanimiv način skupaj povedat na pričakujeva. sam to bo šele po prvem pregledau, prej ne.
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Dec. 2007 16:18

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 23. Dec. 2007 22:33

lolitaa napisal/-a:^^ja, ampak kar js vem moraš kar neki mesecev počakat da zveš spol (ene 3-4,nisem pa sigurna).a ni to mal pozno za tipčku povedat??

ne ne, takrt so vedli da je noseča sam se je šlo za spol.. ker so vsi hotli vedet kaj nosi in zto je mislla to nardit s copatki
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]