kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Hvalabogu mi še ni bilo treba nobenemu tega sporočit. Mogoče čez kakšnih 5 let bo kaj iz tega. Otrok pa bo takrat definitivno zaželjen, tako da ne bo nobenih šokiranih obrazov ob novici.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
pajkica napisal/-a:neenchy napisal/-a:takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjut
jz bom tud to idejo uporabljala je full dobra pa taka kjutkna=)
sam je res dobra ideja, edin zase ne vem, če bi zdržala na poseben trenutek, ker jest bi bla full vesela, ko bi izvedela, da sem noseča
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Zase vem, da bi bila nosečnosti zelo vesela (samo ne še sedaj, še kako dve leti, tri počakajmo ) vendar bi se vseeno lahko zadržala, da mu ne bi sporočila po telefonu ali pa kaj takega. Verjetno bi kupila kak del iz otroške garderobe in mu z njim veselo pomahala pred obrazom.
Ali pa bi ga zvlekla mimo kakšne bejbi trgovine, ga potegnila vanjo in
rekla:" Greva iskat kakšne žabice. Najin cmoček ji bo čez -n mesecev veselo uporabljal!"
Ali pa bi ga zvlekla mimo kakšne bejbi trgovine, ga potegnila vanjo in
rekla:" Greva iskat kakšne žabice. Najin cmoček ji bo čez -n mesecev veselo uporabljal!"
- richy_emmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Radovljica
Moja sestrična je svojmu možu to sporočila lih na valentinovo. Že dlje časa sta se trudla da bi zanosila in pol jima je končno ratalo. pač zjutraj sta vstala, on ji je dal svoje darilce in se ji izpovedal in kko jo ma ful rad pa to (res sta najboljši par zame in se masta ful rada-otroka si že par let oba močno želita), ona pa mu je pol rekla d ma mal drgačno darilo zanj. Napisala mu je voščilnico u smislu kao očka boš in zraven dala dudko. Že meni je šla solzica k mi je razlagala kku se ji je že zjutri zjoku u naročji od sreče. No in zdej že pestvata... Komej čakam da bom na njenem mestu.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
richy_emmy napisal/-a:Moja sestrična je svojmu možu to sporočila lih na valentinovo. Že dlje časa sta se trudla da bi zanosila in pol jima je končno ratalo. pač zjutraj sta vstala, on ji je dal svoje darilce in se ji izpovedal in kko jo ma ful rad pa to (res sta najboljši par zame in se masta ful rada-otroka si že par let oba močno želita), ona pa mu je pol rekla d ma mal drgačno darilo zanj. Napisala mu je voščilnico u smislu kao očka boš in zraven dala dudko. Že meni je šla solzica k mi je razlagala kku se ji je že zjutri zjoku u naročji od sreče. No in zdej že pestvata... Komej čakam da bom na njenem mestu.
oooo, kjuuut
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
mene tud daje že lep čas, da bi imela enga...ampak...no go zdle... živiva 150 km narazen, ker on študira v mariboru, jaz letos pavziram in delam...če pa bi zanosila, bi ga pa obdržala... rada bi kej več izvrtala iz njega, tako, glede teh stvari, ampak se bojim da se bo kej ustrašu je pa enkat reku da ene 5 let ga se neb meu...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
^a veš da sm vohunla po tej temi, da bi vidla če bo kej napisala
No čakamo sweetyka
No čakamo sweetyka
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Ja jaz sem naredila test ko je on bil v službi, tak da sem ene dve uri cela živčna čakala da pride domov. No in glih par dni pred tem je šla ena noseča punca mim naju v trgovini in mi je reku da kak lepo da so vse noseče da škoda da jaz še nisem. no in ko je prišu iz službe sem mu najprej rekla naj se usede..pol sem mu pa rekla: a veš ko si zadnič reku da so vse noseče sam js še ne? no, tut jaz sem noseča uuu, prvo me je sam gledu, trenutek za tem pa je potoču sam eno solzico (btw ga nikol nisem vidla jokat) pol me je pa sam objel in rekel da ni važno kaj si drugi mislijo da zdaj sva pomembna samo midva in bejbi in da mi stoji ob strani
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
aaa sweetyka si me naježla sm vesela za vas
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov