kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
Tigi napisal/-a:Vidim, da nisem edina...danes sem gledala na plesnih vajah eno bejbo k je mela take hlače...pa majčko pa tak trebušček mali me je kr spominjal na nosečniškega...pa rečem mojmu mi kr lupčka ni hotu dat...
ja zadnje čase sanjam o otročku...ampak vem, da ga nemorm še imeti...ampak sm mu rekla da bi ga z njem mela takoj...
Je reku nehi o tem razmišljat morva najprej šolo nardit,...da nebo lačen pa da ga nebo zebl...
Ja z njim bi ga pa res takoj imela...
Drugo leto, ko grem v Ljubljano na fax in grem v stanovanje njegovega očeta, ki mi ga bo oddaju bom poskusila narediti prvi korak in sicer bi mu nekako rada rekla, da bi lahko začela živeti skupaj... Saj le tako vidiš ali sta za skupaja ali ne...
Ja otročka mela
moj me tud zmjrej čudno pogleda ko omenim kšnega dojenčka...prow direktno mu pa še nikol nism rekla.
ga morm zvlečt sabo zdej ko bo mela prjatlca dojenčka da ga gremo mal pogledat.. mogoče pa še njega kej prime
glede tega da bi živela skupaj z njim u lj - meni se zdi to kr uredu.. midva živiva tud skupej ko študjrava in je prow ql vrjanta...čez tedn živiš z njim čez vikend pa doma - za začetek je glih uredu kombinacija...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
^^ na žalost sem naletela na takega kretena, ki si je full želel otročka imeti in vse, potlej ko sva bla pa narazen pa okol govoru, da enkrat ko mi je res zamujala in sm bla z živci čist na tleh ... da sm ga hotla z otrokom okol doprnest in da sm mu lagala da sm noseča
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ne vem še kako bo to zgledalo. rada bi mela otroka čez par let, ker sem še zdaj malo premlada, moj pa itak sanja o treh otrocih, tako da če boma še dolgo dolgo skupaj, sva za dva že zmenjena, tretjega pa bo morda moral on nosit oz se še bomo pogajali. Vsekakor bi rada mojim oz. najinim otrokom priskrbela topel dom, pa seveda vse kar otroci potrebujejo.
Je se pa zgodlo, da mi je enkrat menstra konkretno zamujala, pa sem mu to omenila in sva se takrat tudi prvič resno začela pogovarjat kaj bova če sem morda res noseča, pa se spomnim da je rekel, da škoda edino da ni bebek (on je že bil ziher da sem noseča) še ene pol leta počakal, da bi on končal študij, pa začel delat. Ampak potem itak nisem bila noseča.
Aja pa enkrat sma še šla na pice, pa sem hotela da bi se o nečem pogovorila, ampak nisem vedla, kako začet, pa sem nekaj mencala sem in tja, pa je opazil da nekaj ni vredu, me pogleda preko mize, pa reče: kaj je narobe... kaj si noseča?.... loooool najprej sem čisto izbuljila oči, potem pa v smeh ampak potem ko sem prišla domov sem bila kar vesela, ker to njegovo vprašanje ni zvenelo kot neka panika ali strah...
Najbolj bad bi mi bilo, če bi bila noseča, pa bi oče otroka reagiral, kot da je to ful slaba novica
Je se pa zgodlo, da mi je enkrat menstra konkretno zamujala, pa sem mu to omenila in sva se takrat tudi prvič resno začela pogovarjat kaj bova če sem morda res noseča, pa se spomnim da je rekel, da škoda edino da ni bebek (on je že bil ziher da sem noseča) še ene pol leta počakal, da bi on končal študij, pa začel delat. Ampak potem itak nisem bila noseča.
Aja pa enkrat sma še šla na pice, pa sem hotela da bi se o nečem pogovorila, ampak nisem vedla, kako začet, pa sem nekaj mencala sem in tja, pa je opazil da nekaj ni vredu, me pogleda preko mize, pa reče: kaj je narobe... kaj si noseča?.... loooool najprej sem čisto izbuljila oči, potem pa v smeh ampak potem ko sem prišla domov sem bila kar vesela, ker to njegovo vprašanje ni zvenelo kot neka panika ali strah...
Najbolj bad bi mi bilo, če bi bila noseča, pa bi oče otroka reagiral, kot da je to ful slaba novica
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
mene ubistvu trenutno niti ne skrbi tolk to uprašanje kako bi mu povedala, da sm noseča, ampak bol to kako naj mu povem da bi mela bejbija..
mogoče kakšna ideja na tem področju?
mogoče kakšna ideja na tem področju?
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js bi tudi mela otročka in moj mi je glih zadnjič reku da si ga želi,pa to mi tudi večkrat omeni.sam je pa res da nimava ravno idealnih pogojev za to.js sem ravno kar začela študij, pa delam preko študentskega servisa.pa tut on še šolo dela (je pa redno zaposlen).no, ko končam študij bova enga naredila , lahko pa tut kej prej.hope so!!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Zdaj sem noseča prbližn en mesc morde kej več( ginekologa mam šele v sredo, zato ne se mi čudt). Ko sem delala prvi test, ki je pokazal,da sem noseča,sem šla do lubija,ki pa je še dremal in sem ga počas spravla k sebi(brei: ga zbudila) in mu nato povedala, da sem noseča,da bova mela otročka. in je biu fuuul vesel. Predc je biu čist budn. No pol kasnej, čeze ene 14 dni,sem delala še en test, kjer pa sva bla prisotna oba. Tko da vsa oba pogledala natest, ki je kazu, da sem noseča. Fuul je bil vesel. Jaz pa tudi,seveda!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
nikkita - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Nekam malo vas je, ki že imate take izkušnje.
Jaz si tudi želim v bližnji prihodnosti (se pravi čimprej) enega otročka, ker do zdaj vse štima in samo še to manjka.
Bi pa verjetno izpeljala test sama in se najprej vsaj 99% prepričala nato pa ga presenetila s kakšno materinsko knjižico ali podobnim ''dokazom''. Sigurno bi bil šokiran in vesel.
Jaz si tudi želim v bližnji prihodnosti (se pravi čimprej) enega otročka, ker do zdaj vse štima in samo še to manjka.
Bi pa verjetno izpeljala test sama in se najprej vsaj 99% prepričala nato pa ga presenetila s kakšno materinsko knjižico ali podobnim ''dokazom''. Sigurno bi bil šokiran in vesel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]