kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 31. Okt. 2007 17:42

najverjetneje bi nardila test in pol bi skupi počakala na rezultat...no kk bo pa res bom pa vidla čez par let :)
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 01. Nov. 2007 19:58

Jest sm mela tist dan glih pregled pri ginekologinji (oz kontrolo zaradi ciste) in ker mi je menstruacija mal zamujala, prej nisva hotla kupt clerbluja ker je biu vedno do zdj negativen in sm še isti dan dubla menstro,tko da sva rekla če je ne bo do pregleda bova šla pred pregledom po test, da me ne bo ginekologinja buzerirala zakaj ga nisem nardila , ker je to pač njeno prvo vprašanje ko ji poveš da ti men.zamuja.

No in moj lubi je šou kupt test, pa mi je še reku no spet sva 2 jurja stran vrgla.
No ko sm pa nardila test, se je pa naredu +. in jest sm bla čist srečna, njemu sm ga nesla pokazat (itak ni vedu kaj mu kažem) in sm mu še rekla da bo čez 9 mescou očka, je dobiu tak simpatičen nasmešek ki se ga je držau še cel dan.
No zdj sva noseča 32 tednov in komi že čakava dan ko bo najin sine prijokal na dan.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 01. Nov. 2007 20:16

ooo ful lepo, čestitke!!!!

ime že izbrano? :)
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 06. Nov. 2007 21:24

sla sva nekam na samo
in js recem: dragi zal mi je da mas komi 17 let ampak js sm mogoce noseča. prvo je postal zelen potem moder in na koncu vijola.
ces nekaj tednov sm ugotovila da na srečo nism bla noseca
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 06. Nov. 2007 21:34

Jaz vem da če bi bila noseča ne bi v nobenem primeru naredila splav,tudi če bi bila mlada in zanosila ne bi naredila splav.Ko če narediš splav ti ni takoj žal samo po parih letih.Sem proti splavu.
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 06. Nov. 2007 22:00

Jaz bi mojemu tako povedala, čeprav se mi zdi ideja s copatki in darilom luštkana: ...srček, zdaj se pa lahko dokažeš v očetovskih spretnostih, no čez devet mesecev :razz:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Nov. 2007 11:15

midva sva šla lih narazn k sm pol ugotovila da sm noseča, pol sm mela sicer spontani splav, nisva pa zgubila stikov. in uglavnem ko sm zard splava in padca bla v bolnišnici me je pršov pogledat pa nism mogla povedat kaj je sploh blo itd...pol pa k sm že doma okrevala me je enkrat tolk razkuru na msnju, da sm mu samo rekla: veš kaj, zdej k se boš gonu mal pazi na kontra se cepi, da ne bo še ktera nosila tvojga otročka pol jo boš pa odjebu!

kruto ampk ja, tko je blo :/
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 07. Nov. 2007 12:10

tudi sama če bi zanosla ( pa ni važn al bi bla skup al pa ne ) ne bi nikoli splava šla narest, otroka bi obdržala, ne glede na to da ne bi mel atija...

kako bi mu sporočila? dost luštkanih idej in namigov so že punce zgoraj naštele in opisale ... vrjetno bi blo kej v tem smislu
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Nov. 2007 12:18

Meni je pa najbolj všeč ideja, ki sem jo zasledila na nekem drugem forumu: partnerju kupiš revijo Očka (baje da je to posebna izdaja revije Mama), lepo zaviješ in daš kot darilo. :D
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 07. Nov. 2007 13:01

Huh zdej ej spet odvisno kok si star pa kuk si ga želiš pa kaka je situacija.. :wink:
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 07. Nov. 2007 13:13

Nism bla še noseča, mi je pa enkrat ful menstra zamujala oz. jo en mesc sploh nism mela in js tko grem po test in skupi čakava na rezultate, in se pokaže minus, men ful odleže, njemu se je pa vidl kok je surlo stegnu in sm bla res presenečena zato k niti nisva bla še tolk dolg skupi.
Zdej pa tud tok komi že čaka kdaj bo kej, da bo pomojem prej vedu k jest :D
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Nov. 2007 14:06

Moja prjatlca je pred kratkim zanosila...
In je sorodnikom spročila tako, da si je dala natisnt majčko. Gor je pisalo: "Prihajam čez 7 mesecev!" :D
My dreams are my reality...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Nov. 2007 14:17

metuljčica* napisal/-a:Meni je pa najbolj všeč ideja, ki sem jo zasledila na nekem drugem forumu: partnerju kupiš revijo Očka (baje da je to posebna izdaja revije Mama), lepo zaviješ in daš kot darilo. :D

Ooo, tole je pa res super ideja! :D
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 07. Nov. 2007 14:41

en moja znanka je mela ful hud začetek nosečnosti (jutranje slabosti pa vse to...) in ker se je vleklo kar neki časa ji je partner reku naj gre k zdravniku (takrat je pomislna na vse drugo, samo na to da je verjetno noseča ne)

in ona pride domov od zdravnika in ji reče kaj pravi zdravnik, pa pravi ona: "čez 8 mesecev bo boljše"

pa njemu ni blo lih vse takoj jasno.

smo se pa na račun tega presmejali še in še.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 07. Nov. 2007 16:58

bouhamala, čestike ob veselem pričakovanju!

nama z fantom je nekaj časa nazaj počil kondom. joj takrat me je kar zmrazilo ob misli da sem mogoče noseča... ves čas sem mislila samo na to kaj če sem zanosila...grozno. fant mi je ves čas stal ob strani. sej si srčno želim imeti otroka, ampak ne še zdaj...
hvala Bogu nisem bila noseča, tako sem bila vesela ko sem dobila mentruacijo... ampak takih skrbi kot sem jih imela takrat jih ne privoščim nikomur!
zdaj rajši uporabljava malo bolj zaneslivo kontracepcijo-tabletke. o otrocih pa bova razmišljala kdaj drugič-čez nekaj let!
vem pa da če bi takrat bila noseča splava nebi naredila!

lepo se imejte in dobro se zaščitite!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]