kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Feb. 2008 19:29

kajira napisal/-a:
sweetyka napisal/-a:Nia, ja ti bom povedala, ker si ena ful radovedna punca :D mojim pa njegovim sva povedala ločeno, ampak na isti način. jaz sem izdelala take lušne kovertice, vsaka je bla drugačne barve, in na vsaki je pisalo ime od moje mami, njegove mami, njegovega atija in mojega atija. in vsakemu sem kovertico ovila v pentljo, in ko so to pentljo odvezali je notri pisalo, avgusta bom babi/dedi. zanimivo pa je bilo opazovati reakcije ko so odpirali kovertice, in pol tist šok (pozitivni). morm pa rečt da so vsi jokali od sreče :) zdaj sem pa že 15 tednov noseča in se moj buši že malo opazi.

všeč mi je ta ideja s kovertico. iiiiiii <3 čestitke drgač :)

Ful dobra idea! :zustimm:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Feb. 2008 19:46

~NIA~ napisal/-a:
BIBI21 napisal/-a:ko bom nosečka, bo moj to tud na poseben način izvedel ( samo ne bi sedaj tu o tem ), da ne bi slučajno kdaj prebral in že vedel o tej ideji :wink:

napiš pa pol ko bomo prebral usi zbriš :D

Na PM-e :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 25. Feb. 2008 21:23

sweetyka napisal/-a:Nia, ja ti bom povedala, ker si ena ful radovedna punca :D mojim pa njegovim sva povedala ločeno, ampak na isti način. jaz sem izdelala take lušne kovertice, vsaka je bla drugačne barve, in na vsaki je pisalo ime od moje mami, njegove mami, njegovega atija in mojega atija. in vsakemu sem kovertico ovila v pentljo, in ko so to pentljo odvezali je notri pisalo, avgusta bom babi/dedi. zanimivo pa je bilo opazovati reakcije ko so odpirali kovertice, in pol tist šok (pozitivni). morm pa rečt da so vsi jokali od sreče :) zdaj sem pa že 15 tednov noseča in se moj buši že malo opazi.

Tole sta se pa dobr spomnla. :gut: Men je všeč. :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 25. Feb. 2008 21:26

Tigi napisal/-a:No jaz sem rekla, da če bom zanosila ane...bom njemu to povedala šele ko bom res prepričana in da bo ginekologinja rekla, da je vse ok...

Uf, dobra si. Jst mu nebi mogla tolk časa skrivat take lepe novice. Ker od takrat k sm nardila test, pa do pregleda je minil kar cel mesec.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 25. Feb. 2008 21:45

Jaz vsekakor ne bi mogla in hotela biti tiho. Otrokov oče bi to izvedel prvo minuto. Vsi ostali pa ne prej kot čez kake 3 mesece. :)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Feb. 2008 22:30

Js bi itak paniko zagnala :D , tko da bi se izdala u istem momentu.

Povedat bi pa nujno mogla še mamici; glede na to, da ji razlagam tut najbl banalne, usakodneune stvari, je zame samoumeuno, da bi takoj zvedla za novo Alohino "težavo" :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 26. Feb. 2008 10:46

Jez bi tudi vsem strobla, bi verjetno cel imenik poklicala haha :lach:. No mal pretiravam, sam vem, da bi se nosečnosti ful razveselila in ne bi mogla bit tiho, še posebno ne kolegicam, ki so lihkar mamice postale, bi jim mogla povedat, da majo bližajočo konkurenco haha :D.
Sam tipu bi pa najraje u živo povedala, da vidm reakcijo. Sam itak vem, da bi bil vesel. No, ma bomo še počakali, ker nimamo pojojev za kepico :? .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 26. Feb. 2008 18:26

^^tale ideja s kuverticami je tut men ful všeč :D

Pa tisti copatki so tut the best.. no jst bi jih mogoče zamenjala s slikco iz ultrazvoka .. a se to nardi že na prvem pregledu al kako? :oops:
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 26. Feb. 2008 20:13

Jaz bi verjetno naredila mesanico vseh teh idej tukaj. Najbolj mi je vsec trenutno to, da bi v kuvertice dala sliko ultrazvoka in zraven napisala nekaj v tem smislu, kot je sweetyka: takrat pa takrat, bom babi/dedi...
Novopecenemu atiju bi najverjetneje takoj povedala novico, tudi prijateljicam, za starse pa bi izbrala primeren trenutek.
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Žanna » 26. Feb. 2008 20:21

Vau! Imate pa dobre ideje! Tale s koverticami za dedke pa babice mi je sploh super!
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 26. Feb. 2008 21:09

Jooj, jst komi čakam, da bom v taki situaciji... Moj pa tut. ko bo primeren čas in bova delala na otročku, bova tut z veseljem skupi pričakovala plusek. ostali pa bodo uvedl šele v drugem trimesečju, ko bo zihr.
Na izviren način seveda.... sicer bo pa treba bit previden, da nau katerega od staršev kap od veselja (zato ne gre pretiravati) :D :D :D
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 22. Jun. 2009 21:34

Obujam staro temo :) Zanima me če ima še katera kakšen zanimiv način ker mi je tole s copatki tko zgrešeno...sem misla da bi si dala natisnit eno lepo majčko pa gor napisat nekaj originalnega (ne, pridem čez tok in tok časa ali tega in tega meseca)...Ziher pa more bit nekaj originalnega in vesele zabavne prisrčne narave...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 22. Jun. 2009 22:28

js ti sicer nimam neki idej za tvoj problem, se bo pa zih kaka druga najdla.

morm pa rečt, d me je tale tema prav v dobro voljo spravla, dlake so mi šle pokonci in si kr predstavlam, kako bi tole zgledalo čez par let pri meni. ma kar vidm obraz od mojga, kak bo. :P
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 23. Jun. 2009 20:12

Jst pa mojmu ne bi mogla skrivat in mu prpravljat presenečenja. Ko bova na tem si bova doma nardila eno u izi večerjo, pol nardila test in preverla, potem pa privat proslavljala. :P

Ostalim pa ziher želim na kak izviren način povedat, nevem še pa kako - je še čas. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 23. Jun. 2009 21:37

zanč sem vidla eno nosečnico z napisom na majici Baby inside.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov