kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 23. Dec. 2007 22:34

lolitaa napisal/-a:^^ja, ampak kar js vem moraš kar neki mesecev počakat da zveš spol (ene 3-4,nisem pa sigurna).a ni to mal pozno za tipčku povedat??

ne ne, takrt so vedli da je noseča sam se je šlo za spol.. ker so vsi hotli vedet kaj nosi in zto je mislla to nardit s copatki
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 23. Dec. 2007 22:34

se opravicujem za 2x isti post, neki zafrkava tuki :(
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 25. Dec. 2007 19:22

~NIA~ napisal/-a:
sweetyka napisal/-a:
lakeesha napisal/-a:purple_rain glede na druge kako so povedale al pa dale idejo za povedat (greš kupt copatke, dudka, žabce...) se mi njen način ne zdi nč posebn...

veš kaj, moj fant je nosečnost pričakoval ker sma že delala na otroku nekaj časa, tak da nekih jakih presenečenj mu niti nisem nameravala delat..men je blo lepo ko je zajokal, že s tem je pokazal da sem ga osrečila. nič bolj ga ne bi osrečili še kakšni copatki zraven, ker koker poznam mojega fanta tistih copatkov sploh opazu nebi. misliva pa tašči in tastu nekak na tak zanimiv način skupaj povedat na pričakujeva. sam to bo šele po prvem pregledau, prej ne.

kako pa? :D

boš prva zvedla :D OT: sicer pa opažam malo sarkazma v tem vprašanju, veš NIA js se na tvojem mestu ne bi norčevala iz drugih, ker sama maš včasih take poste da sam :roll:

Nama ta otrok pomeni vse na svetu in sploh ni važno kako bova povedala najinim staršem, vem pa samo da bo veselje nepopisno
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Dec. 2007 19:58

Sweetyka, mislim, da NIA ni bila sarkastična...
Sicer se pa ne oziraj na mnenja drugih, važno, da vama odgovarja način, kako bosta povedala. :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 25. Dec. 2007 20:10

Men se zdi, da je NIO sam zanimalo kako bosta povedala staršem,ker to nisi opisala..firbc pač :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005
Kraj: wonderland

Neprebrana objavaNapisal/-a la rožica » 02. Jan. 2008 22:09

jst bom pa malo spremenila tole uprašanje...kako ste fantu povedale, da si želite otroka? oz. kako bi mu povedale?

midva se še ne pogovarjava o teh stvareh...si pa jst res ful želim enga babya-čeprow vem, da je še malo prekmalu...ampak bi se dalo... samo fax morm pač prej nrdit.
strah me je, da bi izpadlo ful čudno če bi mu zdej omenla to mojo željo...strah meje da bi ga prestrašla s to idejo...
me pa ful zanima kako on razmišlja o tem...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2008 22:14

pa načni tak čisto splošen pogovor o otrocih, da boš videla, kaj si misli o starševstvu nasploh. za to se mi ne zdi prezgodaj, ker gre za eno tako pomembno temo, da je pomoje fajn že od začetka vedet, če dva vsaj približno podobno gledata na stvar.
verjamem pa, da bo paniko zagnal, ko bo slišal, da hočeš pri 20ih otroka, pomoje bi jo vsak tip :)
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 03. Jan. 2008 9:14

ne vem, men ni blo problem povedat mu, da si želim bebota...sem bla enkrat poleti letos čist raznežena in sma se neki pogovrala o otrocih na spošno, pol pa sem kr navezala na naju in mu začela razlagat, pa sem mu tolk iskreno govorla da so mi solze tekle ...čist je blo čudno, nisem pa vedla kako bo odreagiral, glede na to da sva se neki časa nazaj pogovarjala da bova še sigurno počakal par let. tk da me je ful presenetu, ko je reku da naj sam izpite dokončam,pol pa sploh ni problema(naj povem da sm zadnji letnik in da mam še sam 8 izpitov do konca faksa) tk da če bo vse kot mora bit, bi lahk začela delat intenzivno na tem že to al pa drugo leto :D
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 19. Feb. 2008 14:49

lesnik napisal/-a:Jaz vem da če bi bila noseča ne bi v nobenem primeru naredila splav,tudi če bi bila mlada in zanosila ne bi naredila splav.Ko če narediš splav ti ni takoj žal samo po parih letih.Sem proti splavu.

se popolnoma strinjam. :)
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 19. Feb. 2008 18:53

jaz se tudi strinjam s tazadnjim postom... niti pod razno mi ne pade na pamet splav...
ko je nama poču kondom in sm kljub tablekti bla v strahu, sm mu povedala da če je kej na tem, bom obdržala bebiko, pa tut če ostanem sama. (kar se pa neb zgodl -baje ;D )
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 19. Feb. 2008 21:30

Jst sem pa za splav, če nekdo psihično ali denarno ni sposoben imeti otroka. Kajti, če si ga ne želiš tega otroka ga sigurno ne boš imel rad tako kot pa če ga nestrpno pričakuješ. In zato ga daš u posvojitev, kjer ponavadi otroci samo trpijo. In pa če nimaš denarja, da bi otroku omogočil neko normalno življenje je tudi bolje, da ga nimaš kot da živiš na plečih starih staršev otroka. Ker samo od ljubezni se pač ne da živeti.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 19. Feb. 2008 22:34

Punce, o splavu so že odprte teme, tko da se raje držte prave teme, da ne bo sankcij :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Feb. 2008 14:05

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 21. Feb. 2008 12:20

Sj je ok. Očitno sem jaz vse skupaj narobe razumela :D
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Feb. 2008 13:45

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov