kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 290 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
dej ne se hecat...vsi hormonski pripravki imajo stranske učinke, kot vsa zdravila. problem je da so tukaj dokaj nepredvidljivi. število punc, ki jih ne smejo jemati ni tako majhno, med tem, ko je fantov, ki ne marajo kondomov dokaj veliko
feministke kao, ali kakšni šovinisti?
feministke kao, ali kakšni šovinisti?
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- 00ally00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
Jah zdej ob omembi KT najprej spomnimo na najstnice in mlade punce, ki si še ne želijo imeti prvega otroka. Prvotno pa je uspešna kontracepcija pomenila velik napredek za ženske- za poročene ženske, ki niso hotele imeti VEČ otrok. In to je bila velika stvar. Prej so ženske, če so hotle imeti spolne odnose ali ugoditi možu, mogle sprejeti tudi riziko, da bodo spet rodile. In to jih je oviralo - ženska z 2, 3 otroki je lahko uspešna kot karieristka, če pa je noseča skoraj vsako leto in ima 5+ otrok pa je to praktično nemogoče. Da ne govorim o tem, da so se ženske, ki niso hotele ali zmogle imeti še otrok, morale odreči spolnim odnosom in da je zato vedno cvetela prostitucija. Ženskam, ki so rodije mnogo otrok so lahko tudi maternice padle skozi razširjeno vagino ven in so mogle nositi posebne pasove. In od nekdaj so se trudile z raznimi napitki, limoninim sokom, pripomočki, uroki, da bi omejile št. rojstev. Zato so tabletke pomembne za ženske in me smo pridobile z njmi. Je pa res, da se zdej čisto preveč uporabljajo in tudi jaz kdaj pomislim, da se punce s tem, ko vnašamo hormone vase žrtvujemo za oba, fantom pa ni treba storiti ničesar.
Pa da ne bom čisto OT - jst sm tako neučakan človek, da mu bom verjetno povedala še isti trenutek.
Pa da ne bom čisto OT - jst sm tako neučakan človek, da mu bom verjetno povedala še isti trenutek.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
christianna cruz napisal/-a:končno ste se vrnile h temi !!!
Jaaaa, optimistka
Uglavnem, jst bi verjetno nardila tkole:
Če bi bil otrok zaželjen ( načrtovan gor al pa dol ), bi ga presenetla s kakšnimi copatki, lepo zavitim testom nosečnosti ... Ne bi me skrbelo, kako bo fant reagiru, ker bi vedla, da bo zelo vesel.
Če pa ne bi bil zaželjen ( recimo zdej, ko sva oba še čist premlada ), bi mu pa probala tut na čim lepši način povedat, da bova pač mela otroka in bi se z njim pol pogovorila čist tko kot mislim ( da otrok kljub mladosti ne pomeni, da moraš nehat živet in se šolat, itd. ) in bi se skupi odločila, al ga bova obdržala al ne, ker se trenutno sama res ne bi mogla odločit, a splav ja al ne.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
No, mi2 sva pa neki se menla kako bi imela otročka zdej k sm še študentka (moj je zaposlen) in pol sm lih fajn delo preko ŠS si najdla in sm se mal premisnla in nevem...vsake tolk časa sva se neki "pohecala"in kr enx se je prjel za Miklavža en dan potem k sm jst zvedla sm vsa neučakana nardila majhno škatlco in not dala copatek, test nosečnosti in listek z napisom "ker si bil priden ti sporočam, da boš tatko...LP, Miklavž". O tem, da je od sreče hmal pozabu svoje ime ne bom niti govorila, sva se pa potem dolgo dolgo v noč in še naslednje dva dni sam o tem pogovarjala in razglablala kako in kaj bo zdej drugače... Čez 5 dni imam rok, vsi problemi (selitev na svoje, finance, fax...) so se rešli tako ali drugače s pomočjo najinih staršev in prijateljev, je bla pa ta izkušnja neki najlepšga in še se nadaljuje in stopnjuje.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Čestitke
Če bi jaz sumila, da sem noseča bi prvo sama naredila test, da se prepričam, potem pa povedala fantu. Najbrž bi se začelo z: Nekaj ti moram povedati.
Najbrž bi pa tudi sam kmalu ugotovil, da nimam menstruacije.
Me pa zanima, če poznate katero, ki je zanosila med jemanjem tabletk?
Če bi jaz sumila, da sem noseča bi prvo sama naredila test, da se prepričam, potem pa povedala fantu. Najbrž bi se začelo z: Nekaj ti moram povedati.
Najbrž bi pa tudi sam kmalu ugotovil, da nimam menstruacije.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
1sneguljčica napisal/-a:Čestitke
Ja. In ugotovila komaj v 3.mesecu.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
A ji je - ti je začela zaostajati menstruacija?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ji Normalno menstruacijo je mela. Zdaj pa verjami, če češ. Jaz ne vem, če bi ji verjela.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Težko rečem. Sliši se marsikaj. Ena prijateljica pravi, da se ji nekaj prsa spreminjajo, da ji je včasih slabo,... da jo skrbi kaj, če je noseča. Ampak jemlje pa KT in ima normalno menstruacijo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti pa sama sebi kontre spuscas. Najprej si govorila kako je moski odgovoren itd, zdej pa govoris, da zenska nosi izkljucno odgovornost in ji zato priticejo razne pravice. To je bullshit. Zenska ne nosi izkljucne odgovornosti, kar je jasno iz zakonodaje. Posledicno tudi ne bi smela imeti celotne pravice odlocanja, vsaj kar se logike tice.jullia_ napisal/-a:No, tole je bilo pa precej v skalo in mislim, da se tega zavedaš
Z močjo sem hotela povedat to, da če je ženska tista, ki nosi odgovornost zanositve, se ukvarja s kontracepcijo in načrtovanjem podmladka, je torej tudi ona tista, ki sprejema odločitve v zvezi s tem. In to ji daje določeno moč.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je vaš problem, deal with it.nastasia napisal/-a:med tem, ko je fantov, ki ne marajo kondomov dokaj veliko
Feministke so šovinistke, feminizem je tip šovinizma, ne razumem vprašanja.nastasia napisal/-a: feministke kao, ali kakšni šovinisti?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Prvi neprebran prispevek • 290 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov