kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Nov. 2007 8:32

:gruebel:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Nov. 2007 8:58

^^Saj lahko, da take majice tudi kje prodajajo (da ni treba dati posebej tiskat), ker sem videla eno, ki je pa imela napisano Pridem marca. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Nov. 2007 9:00

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Nov. 2007 9:03

Ne rabiš ne, razen, če ti postane pretesna (trebuh). :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Nov. 2007 23:04

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 21. Nov. 2007 7:25

~NIA~ napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Moja prjatlca je pred kratkim zanosila...
In je sorodnikom spročila tako, da si je dala natisnt majčko. Gor je pisalo: "Prihajam čez 7 mesecev!" :D

jst bi pa raj dala majco kerga mesca pride (npr: pridem avgusta), ker to z mesci bo mogla vsak mesc novo natisnt.. :gruebel:

Že, samo samo, sej ko so majčko videli prvič jim je bilo jasno katerega meseca pride otrok ter koliko časa je že noseča.

Drugače sem pa tudi jaz po faksu videla nekaj nosečk s takimi majčkami. :D Lušno, ni kaj.
Uporabniški avatar
plamen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2007
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a plamen » 21. Nov. 2007 9:21

Midva sva pa skupaj naredila test in se je pokazal zelo čuden + pa sem potem šla še h G ki je potrdil nosečnost!
Moj je bil zelo vesel ko sem mu povedala!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Nov. 2007 11:12

joj sem mela sošolko v četrtem letniku ke je bla noseča,sej se je usem zdela premlada,ampak usen smo vse punce v razredu začutile nekakšen materinski nagon,prov ne znam opisat.Ko sem jo gledala s tem trebuhom sem si še sama rekla da bi bla rada noseča.Ja drugače je pa menda blo tko da fotr tri dni ni spregovoru z njo ker je biu tok šokiran,amapk ne v slabi smeri.Drugače pa otrok je biu zaželjen:D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 29. Nov. 2007 11:19

Ma jz sem že zdej tok pocukrana zarad teh dojenčkov. Tko bi učasih mela neki za skrbet pa za pesvat na sprehode hodt itd...sam če pomislm na moja leta, študij in use ostalo..kok obveznosti bi blo itd..pol vem da je u roku 5 let to nemogoče razmišlat. Drgač pa bi mojmu dragemo pomoje to povedala tko, da bi ga zvečer peljala na sprehod in bi mu nek na samem povedala... :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 29. Nov. 2007 11:39

js bi kuj imela babyja zdle če je treba, tako željo mam da se mi včasih kr trga...sam vem da je treba najprej šolo narest pa tko naprej an...pa met mal dnarja pa tk...drgac bi pa mislm da že k bi mu rekla da mi zamuja menstra pa bi sla po test in bi skupej vidla...
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 29. Nov. 2007 11:54

Jst bi tud mela!!! Full! Oba bi ga imela. Naju ful trže s fantom zadnje čase. Sam bo treba še malo počakat, da bo šola končana pa stanovanje zrihtano. Če bi pa slučajno ponesreči zanosila, bi ga pa seveda obdržala. Fant bi pa itak takoj zvedu, ker če mi kdaj samo za en dan zamuja lužica (=menstra), mu to takoj omenim, sam tko, ne nč panično, ker vem, da je to normalno pa itak tabletke pridno jemljem, tako da je res fullll malo možnosti. In če bi izostanek trajal in trajal, bi to on itak vedu in jst bi šla test delat in bi bil on verjetno zravn, ko bi rezultat čakala. Kaka bi bla pa potem reakcija, me pa prow zanima :) Sam pomoje bi bla oba full vesela :)
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
Connie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Connie » 29. Nov. 2007 14:34

Od moje prjatlce fant je pa takoj ko mu je povedla odkoraku skoz vrata in prsu nazaj z rozco - na vrtu jo je dobil in jo prnesu. Ona je blo totalno sokirana ko jo je kr popihal, potem je pa kr jokala od srece k je rozco dobila. Meni je blo to tko sweet. Res.
Drgac bi pa jst tud ze kr mela enga dojencka :) Samo ga nazalost zarad enih tablet se kne 3 leta ne smem :( Tko da se bom tolazla s prjatličinim :D
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 29. Nov. 2007 16:38

Jaz bi ga z zdajšnjim fantom imela ta trenutek, čeprav sem sredi šolanja na faksu. :D S prejšnjim fantom mi pa to niti na kraj pameti ni padlo. :D
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005
Kraj: wonderland

Neprebrana objavaNapisal/-a la rožica » 29. Nov. 2007 19:31

ooo vidim da nism edina k me tko ma da bi mela enga bebija... res..kr takoj :) ampak sm na začetku faxa tko da če gledamo iz realne strani to ubistvu ni mogoče...
ampak učasih si kr želim da bi se kej "ponesrečlo" :) seveda nebi nrdila nč brez privolitve fanta - ampak če bi se kej zgodilo samo od sebe pa nebi nč jokala... :)
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Nov. 2007 19:37

Vidim, da nisem edina...danes sem gledala na plesnih vajah eno bejbo k je mela take hlače...pa majčko pa tak trebušček mali me je kr spominjal na nosečniškega...pa rečem mojmu mi kr lupčka ni hotu dat...

ja zadnje čase sanjam o otročku...ampak vem, da ga nemorm še imeti...ampak sm mu rekla da bi ga z njem mela takoj...
Je reku nehi o tem razmišljat morva najprej šolo nardit,...da nebo lačen pa da ga nebo zebl... :)

Ja z njim bi ga pa res takoj imela...

Drugo leto, ko grem v Ljubljano na fax in grem v stanovanje njegovega očeta, ki mi ga bo oddaju bom poskusila narediti prvi korak in sicer bi mu nekako rada rekla, da bi lahko začela živeti skupaj... Saj le tako vidiš ali sta za skupaja ali ne...

Ja otročka mela :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov