Kako sma postala par...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- srečnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2010
pozdravljene vse.. dajte povedat, kako vas je prepričal, da ste postale njegove.. Vas je peljal na pijačo, v kino,... kako dolgo sta se videvala, da vas je prepričal?:) Jaz vedno rada povem, kako sem se spoznala z mojim in kako sma začela ..
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
No pa povej kako sta se spoznala??
Moja ljubezenska zgodba:
Tudi jaz se vedno rada spominjam tistega trenutka..
Ubistvu sem ga spoznala na veselici in se takoj prvi hip vanj zaljubla..In on vame.Pol sva si mal pisala in potem konec. Čez kakih par mesecev pa smo šli skupaj ven-spet ON in jaz skupaj po dolgem času! Tisti večer je bilo tako bolj...pijano...xD. In sva takrat prvič mal zabluzila.
Od takrat sva se dopisovala in skupaj 2 meseca vsak vikedn hodila samo ven na kako pijačo Bilo je rees suuper in prijetno,sploh zame,ki se mi je vse to dogajalo PRVIČ. Po dveh mesecih sva začela hodit In od takrat naprej sva skupaj Ja,pestro,moram rečt. Ampak sem vesela in bi z veseljem ponovila prav vsak dan, tistih par začetnih mesecev, ko je zaljubljenost&metuljčki na vrhuncu! <33
Moja ljubezenska zgodba:
Tudi jaz se vedno rada spominjam tistega trenutka..
Ubistvu sem ga spoznala na veselici in se takoj prvi hip vanj zaljubla..In on vame.Pol sva si mal pisala in potem konec. Čez kakih par mesecev pa smo šli skupaj ven-spet ON in jaz skupaj po dolgem času! Tisti večer je bilo tako bolj...pijano...xD. In sva takrat prvič mal zabluzila.
Od takrat sva se dopisovala in skupaj 2 meseca vsak vikedn hodila samo ven na kako pijačo Bilo je rees suuper in prijetno,sploh zame,ki se mi je vse to dogajalo PRVIČ. Po dveh mesecih sva začela hodit In od takrat naprej sva skupaj Ja,pestro,moram rečt. Ampak sem vesela in bi z veseljem ponovila prav vsak dan, tistih par začetnih mesecev, ko je zaljubljenost&metuljčki na vrhuncu! <33
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
če imaš pa kakšno posebno zgodbo, kot tale - moja nenavadna zgodba - pa verjetno ne bi bilo nič narobe, če v obstoječi temi poveš še svojo.
če imaš pa kakšno posebno zgodbo, kot tale - moja nenavadna zgodba - pa verjetno ne bi bilo nič narobe, če v obstoječi temi poveš še svojo.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Bila sem mu všeč in me je kontaktiral. Zmenila sva se za kavico. In ker sva si bila oba všeč sva se takoj zmenila še za eno, pa še za eno in kino,... in tako kar takoj postala par
- kapljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2010
- Kraj: Primorska
Jaz kljub vsemu verjamem, da sta se dovolj dobro spoznala že preko chata glede na to, da sta si toliko pisala.. resda je razlika v letih nekoliko visoka, vendar sem prepričana, da leta niso problem ..
Fant nebi kar tako naredil koraka in se poročil, če nebi tako čutil..
Kakorokoli pa se bo vajina pot odvijala, vse sprejmi kot nekaj pozitivnega in glej na to kaj si doživela.. Želim vama vso srečo v prihodnosti!:)
Fant nebi kar tako naredil koraka in se poročil, če nebi tako čutil..
Kakorokoli pa se bo vajina pot odvijala, vse sprejmi kot nekaj pozitivnega in glej na to kaj si doživela.. Želim vama vso srečo v prihodnosti!:)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]