Kako se 'naučiti' globoko?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Dola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2011
najstnica napisal/-a:Z treningom. Vsakič ko ga fafaš ga skušaš dati globje in dokler to treniraš je potrebno (tako pravijo ) pogosto fafat, moraš zatreti svoj bruhalni refleks. Enim ga uspe hitro ukrotiti, druge potrebujejo več truda. Predvsem pa bodi sproščena in položaj mora biti takšen, da bo penis celo šel v grlo in se ne bo zatikal npr:
Morda boš pa boš "bolj" udobni položaj in kjer boš imela ti kontrolo našla, ko moški leži na hrbtu, ti pa na ležiš trebuhu nad njegovim penisom in se z komolci premikaš naprej in nazaj...
Sem že slišala za bruhalni refleks, in ni mi jasno, na kaj naj mislem, da mi nebi šlo na bruhanje
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Nesanica napisal/-a:Jochie napisal/-a:naj ti povem, da ko je ženska kvalitetno obdelana, se ne zaveda, kaj se okoli nje dogaja!
Res je...
1+
zato pa jaz 69 tako redko prakticiram. ker mi gre na živce, da bi morala hkrati prejemati in dajati užitek. pri meni to ne funkcionira.obstaja celo nevarnost, da njegovemu tiču kaj naredim.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
tut pr men je bolš da ga spustim če ne bi ga še kje ugriznala vrjetno.. tak ko je en prej napisau... k urnk uživa ženska ne ve ka se okol nje dogaja
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^To sem se jaz tudi spraševala pri prebiranju te teme, glede na to, da v temi o dolžini bogastva fantov forumašic je povprečje tam nekje 45 cm, a v temi o gastroskopiji je jok in stok, ko je treba en šlauf do želodca spravit.... Joj prejoj.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Tearjerker napisal/-a:^^To sem se jaz tudi spraševala pri prebiranju te teme, glede na to, da v temi o dolžini bogastva fantov forumašic je povprečje tam nekje 45 cm, a v temi o gastroskopiji je jok in stok, ko je treba en šlauf do želodca spravit.... Joj prejoj.
Hehe
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
No, mogoče kateri tudi je všeč, ampak zase vem, da to prakticiram izključno zaradi njega. Večje trenje in manj prostora......jst v grlu nimam erogenih con, in me sami dotiki po grlu ne vzburjajo, niti mi ne nudijo užitka.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Khm, kaj sem edini tip, ki nikoli ni videl nič vzburljivega v tem, da bi ga ženski tiščal čimgloblje v usta?
khm očitnoš nisi imel bejbe ki bi ti pokazala zakaj je to vzburljivo. In ne ne počnem to zaradi njegovega pač pa tudi iz lastnega užitka.
Men je fenomenaln ko stoji ob robu postelje, sama sem v položaju kot je na sliki - ampak... on ima roki + ustnice proste in mene v idealni poziciji in v tem je catch. njemu je pa itak čist prehudo to...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov