Kako se 'naučiti' globoko?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 18. Maj. 2011 11:32

Jst sm včerej to probala :oops:
Se mi pa zdi, da je najlažje v tistem položaju ki ga je najstnica "priložila" :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 18. Maj. 2011 18:50

najstnica napisal/-a:Z treningom. Vsakič ko ga fafaš ga skušaš dati globje in dokler to treniraš je potrebno (tako pravijo :D ) pogosto fafat, moraš zatreti svoj bruhalni refleks. Enim ga uspe hitro ukrotiti, druge potrebujejo več truda. Predvsem pa bodi sproščena in položaj mora biti takšen, da bo penis celo šel v grlo in se ne bo zatikal npr:

Slika

Morda boš pa boš "bolj" udobni položaj in kjer boš imela ti kontrolo našla, ko moški leži na hrbtu, ti pa na ležiš trebuhu nad njegovim penisom in se z komolci premikaš naprej in nazaj...

Sem že slišala za bruhalni refleks, in ni mi jasno, na kaj naj mislem, da mi nebi šlo na bruhanje :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Maj. 2011 10:04

Nesanica napisal/-a:
Jochie napisal/-a:naj ti povem, da ko je ženska kvalitetno obdelana, se ne zaveda, kaj se okoli nje dogaja! :)

Res je... :twisted:

1+

zato pa jaz 69 tako redko prakticiram. ker mi gre na živce, da bi morala hkrati prejemati in dajati užitek. pri meni to ne funkcionira.obstaja celo nevarnost, da njegovemu tiču kaj naredim. ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 19. Maj. 2011 17:57

^^^

enako, ampak to rešim tako da pač njegovega spustim ko postane prehudo in mu kasneje vrnem.. :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 23. Maj. 2011 16:43

tut pr men je bolš da ga spustim če ne bi ga še kje ugriznala vrjetno.. tak ko je en prej napisau... k urnk uživa ženska ne ve ka se okol nje dogaja ;)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 26. Maj. 2011 10:24

A ni tudi malo važno koliko ima dolgega. Ne vem, če vse celega spravite v usta. Da se ne bo katera zadavila zaradi nasvetov, ki jih bo prebrala.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Maj. 2011 10:37

^^To sem se jaz tudi spraševala pri prebiranju te teme, glede na to, da v temi o dolžini bogastva fantov forumašic je povprečje tam nekje 45 cm, a v temi o gastroskopiji je jok in stok, ko je treba en šlauf do želodca spravit.... Joj prejoj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Maj. 2011 11:14

sanjaanja napisal/-a:Da se ne bo katera zadavila zaradi nasvetov, ki jih bo prebrala.

Mah, to bi bila pa že naravna selekcija, če bi se ženski uspelo zadavit pri fafanju.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 26. Maj. 2011 12:52

^^ So ene sposobne vse probat kar preberejo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Maj. 2011 13:05

Saj zato :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 26. Maj. 2011 16:05

Tearjerker napisal/-a:^^To sem se jaz tudi spraševala pri prebiranju te teme, glede na to, da v temi o dolžini bogastva fantov forumašic je povprečje tam nekje 45 cm, a v temi o gastroskopiji je jok in stok, ko je treba en šlauf do želodca spravit.... Joj prejoj.

Hehe :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Maj. 2011 7:19

Khm, kaj sem edini tip, ki nikoli ni videl nič vzburljivega v tem, da bi ga ženski tiščal čimgloblje v usta?
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 27. Maj. 2011 8:49

Nisi edini, tudi meni ni to ravno neki posebnega...ampak ce je punci to vsec, ji z veseljem ustrezem :)
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Maj. 2011 8:55

No, mogoče kateri tudi je všeč, ampak zase vem, da to prakticiram izključno zaradi njega. Večje trenje in manj prostora......jst v grlu nimam erogenih con, in me sami dotiki po grlu ne vzburjajo, niti mi ne nudijo užitka.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Maj. 2011 17:51

Džeki napisal/-a:Khm, kaj sem edini tip, ki nikoli ni videl nič vzburljivega v tem, da bi ga ženski tiščal čimgloblje v usta?

khm očitnoš nisi imel bejbe ki bi ti pokazala zakaj je to vzburljivo. In ne ne počnem to zaradi njegovega pač pa tudi iz lastnega užitka.

Men je fenomenaln ko stoji ob robu postelje, sama sem v položaju kot je na sliki - ampak... on ima roki + ustnice proste in mene v idealni poziciji in v tem je catch. :twisted: njemu je pa itak čist prehudo to...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov