Kako se 'naučiti' globoko?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ 1+
ampak ne pozabi, da eni stojijo/ležijo kot lipovi bogi. mogoče kdaj ženski potiskajo sami glavo, da se reva davi in pol valda v tem ne vidi nič drugega kot "ker pač on hoče".
vse takšne in podobne reči pri sexu so lahko vzburljive za oba, treba je le biti malo več avanturista in malo manj egoista.
ampak ne pozabi, da eni stojijo/ležijo kot lipovi bogi. mogoče kdaj ženski potiskajo sami glavo, da se reva davi in pol valda v tem ne vidi nič drugega kot "ker pač on hoče".
vse takšne in podobne reči pri sexu so lahko vzburljive za oba, treba je le biti malo več avanturista in malo manj egoista.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Najležje je to izvest v tem položaju, k je ena dala slikco. Men sicer ni tok všeč, ker se preveč "ranljivo" počutm, ker ma on totalno oblast nad mano in se mu nimaš kam umaknit, če je prehudo
Men tega ni panike narest v kakršnem koli položaju. Ja, rabš mal vaje, pa tut on ti more mal pomagat
Men tega ni panike narest v kakršnem koli položaju. Ja, rabš mal vaje, pa tut on ti more mal pomagat
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nesanica napisal/-a:Džeki napisal/-a:Khm, kaj sem edini tip, ki nikoli ni videl nič vzburljivega v tem, da bi ga ženski tiščal čimgloblje v usta?
khm očitnoš nisi imel bejbe ki bi ti pokazala zakaj je to vzburljivo. In ne ne počnem to zaradi njegovega pač pa tudi iz lastnega užitka.
Men je fenomenaln ko stoji ob robu postelje, sama sem v položaju kot je na sliki - ampak... on ima roki + ustnice proste in mene v idealni poziciji in v tem je catch. njemu je pa itak čist prehudo to...
Men je tud to fenomenalno, ampak zaradi rok in ustnic, ne zaradi penisa v grlu. Če bi penis v tistem trenutku umaknila iz grla, bi enako uživala naprej (torej za moj užitek ni ključen), če pa bi on umaknil rokice + usta, bi se moj užitek prenehal. Zato pravim, da v samem DF zame ni užitka, kar pa ne pomeni, da ne uživam v celem aktu
In Claire, seveda so vzburljive za oba....zanj njegov penis v mojih ustih, zame njegova usta na moji... Nikakor pa ne bi mogla rečt, da me penis v grlu pripravi do užitka, kaj šele vrhunca.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]