Kako se ga znebiti na najlepši način?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mala.pika7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2010
- Kraj: lj
Najprej bi se rada vsem zahvalila za odgovore
sej neke velke razlike ni... ne vem, splet okoliščin je biu tak, da nisva do konca. Ampak to je blo takrat na tem fuck-pohod-izletu in takrat mi je recimo pasal bit z njim, zdej me enostavno ne prvlač več tok. Ko smo pršl domou je on mene kontaktiru in ne obratno. Če bi blo po moje bi biu on pač eden izmed vstavi števil oseb s katermi sm se mela fajn tm. En lep spomin več...
ta je huda sam mau preveč kruta. Mislu bi si, da sm prizadeta al pa kj glede na najino akcijo
Jochie napisal/-a: mene zanima, kakšna je razlika, če ima tip prste v tvoji vagini ali pa tiča???
sej neke velke razlike ni... ne vem, splet okoliščin je biu tak, da nisva do konca. Ampak to je blo takrat na tem fuck-pohod-izletu in takrat mi je recimo pasal bit z njim, zdej me enostavno ne prvlač več tok. Ko smo pršl domou je on mene kontaktiru in ne obratno. Če bi blo po moje bi biu on pač eden izmed vstavi števil oseb s katermi sm se mela fajn tm. En lep spomin več...
Ajča napisal/-a:Ti si tolk vredu, kot brat si mi od kar sem te bolje spoznala biggrin
ta je huda sam mau preveč kruta. Mislu bi si, da sm prizadeta al pa kj glede na najino akcijo
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Ne vem, zakaj iskati 'najlepši' način .... Meni to skorajda avtomatično aplicira olepševanje (kar = prikrojitev resnice) pa še precej se lahko zapletaš za bv. Povej direktno, sej ga ni treba napi**it, pač naravnost mu povej, da ne želiš več stikov z njim (kakršnihkoli, samo telesnih?). Sej bo prenesu, haha. Lahko se mu pa tudi opravičiš, ker/če se mu zdi, da si ga izkoristila.
As your lover describes you, so you are.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz tudi mislim, da realno gledano ne bosta ostala prijatelja. njegov ego bo v vsakem primeru ranjen in če si mu všeč, se najbrž ne bo "mučil" s tem da bi bil tvoj prijatelj ampak si bo pač našel drugo punco. Tako da daj karte na mizo, končaj zadevo, kar bo pa bo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
itaq, da ni lepega načina, pa tud tako kot so že napisali prijateljstva no go, da ga bosta lahk furala... pa tud ne vem kako bi se ti počutla, če bi se šla kvazi prijateljstvo, če bi dejansko vedla, da tip želi več od tebe, da da te medtem, ko mu ti razlagaš to in ono v mislih slači, pa razmišlja kaj bi ti delal kr neki pač.... sej sm tud sama probala furat taka kao prijateljstva, ko sm bla mlajša, sam pol pa vidiš, da je to misija nemogoče...nima smisla....
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Lepega načina ni, vendar ga tvoja odločitev ne bo kaj posebaj prizadela (saj čustveno ne) tako da sploh nima veze kako mu poveš . To pa da bi dejansko ostala prijatelja je pa precej naivno pričakovat.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
mala.pika7 napisal/-a:Ampak to je blo takrat na tem fuck-pohod-izletu in takrat mi je recimo pasal bit z njim, zdej me enostavno ne prvlač več tok. Ko smo pršl domou je on mene kontaktiru in ne obratno. Če bi blo po moje bi biu on pač eden izmed vstavi števil oseb s katermi sm se mela fajn tm. En lep spomin več...
Daj nam ti raje povej, katera agencija te izlete organizira, in kdaj je naslednji termin?
-
mala.pika7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2010
- Kraj: lj
Alwaleed - reklam baje ne smem delat, če te pa res zanima piš na zs
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]