kako razumeti moške?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 04. Sep. 2013 17:18

Avrora6 napisal/-a:Ali pa ga je česa strah - veze, žensk, konkretno tebe in se ne bi rad besedno obvezal že vnaprej. Mogoče rabi čas, da te spozna, da postopoma zgradita trden odnos preko pogovorov, spoznavanja, potem pa bosta sčasoma en drugemu postala tako pomemben del življenj, da se ne bosta hotela več spustiti (to je tisti najboljši scenarij).
Zakaj je treba vsako stvar poimenovat, definirat... avantura, pa avantura na daljši rok pa ne vem, kaj še vse... Vsaka zveza je na začetku tveganje za oba, ker ne veš ali se bo obnesla ali ne. To, ali se bo obnesla in kako bosta shajala, pa je odvisno le od vaju dveh. Vsakega posebej, ki nosita polno odgovornost za vajin odnos - koliko sta se pripravljena prilagajat en drugemu. To pa bo on videl s časom, ti pa tudi. Če ti je všeč in vidiš potencial, se čustveno zbližajta. Samo čas pa bo potem povedal, ali mu boš uspela zlezti toliko pod kožo, da te ne bo več hotel izpustiti, ali ne. Bodi odkrita, spoštljiva, pristna do njega, daj se mu spoznati takšna kot si, brez narejanja, to je največ, kar lahko storiš. Če ne bo šlo, potem je zate še dosti drugih ustreznih. Kajti ljubezen je nenazadnje vedno odločitev za eno osebo (ni večne zaljubljenosti in metuljčkov v trebuhu, so pa zaupanje, spoštovanje, podpiranje, spodbujanje - to je Ljubezen), drugače lahko v nedogled skačeš od enega do drugega moškega. In nobena zveza ni popolna, vedno so problemi, celo življenje je treba potem tudi ta odnos utrjevati in vzdrževati. Je ene vrste delo, ampak poplačano z ogroooomno dobrega in se splača. Upam, da vama uspe :wink:

bla bla bla prilagajanje, bla bla bla spodbujanje, bla bla bla zaupanje, bla bla bla čustva, teorija gor, teorija dol...tipično žensko razmišljanje, še huje kot da bi pisala Abby. Razlog je zelo preprost in se ga da opisat v samem enem stavku:
Trouble napisal/-a:On ve kaj hoče.... mal uživat :)

To je to in malo verjetno, da je kaj drugega. Zahvali se mi kasneje.
jagoda305
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda305 » 05. Sep. 2013 18:59

Ja, dobro si to napisala Avrora6. Se še dobivava. Res je ne moremo rečt da gre samo za avanturo, no možno je, ampak upanje da se za tem skriva nekaj več še vedno obstaja. Odvisno od posameznika. Vseeno sem se odločila da mu dam nekaj časa, pa bomo videli kaj bo. Ne želim silit vanj, pa spraševat, mu težit, da bi mogla takoj v zvezo. Če hoče malo uživat pa ma prosto pot, sej tudi jaz želim malo ven med ljudi in se ga ne oklepam. Dam mu pa možnost, tako da sem tu. Vsaj zaenkrat. Ker če bi avtomatsko rekla temu ne, potem si niti priložnosti ne bi dala. Občutek pa imam vseeno da se nekdo na nekoga navadi čez čas, če se bo se tak bo, če ne gremo dalje. Ne bom si preveč belila glave zaradi tega. Bom pa vesela da je bilo med nama to kar bo.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Sep. 2013 6:12

A tebi bi bilo vredu, če čez čas pristane v zvezi s tabo zato, ker se je navadil nate?
jagoda305
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda305 » 07. Sep. 2013 15:49

Ne samo zato, ker se je navadil na mene ne. Po mojem da zaradi tega, če bi bilo samo to niti ne bi šev v zvezo. More bit tu nekaj več, to sem misla da bo morda s časoma, morda pa tudi ne. Bi pač potem šla vsak svojo pot. V vsakem primeru če ne probaš ne veš, moraš tvegat, drugače ostaneš sam. Tako ali tako se to lahko zgodi, ampak bom vsaj vedla da sem naredila vse kar je blo v moji moči.
Lolita88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Lolita88 » 06. Okt. 2013 16:20

Pozdravljene!
Zanima me vaše mnenje, ker sem popolnoma zmedena. Konec poletja sem spoznala fanta preko facebooka. Ugotovila sva da hodima na isto šolo (4. letnik). Takoj sva se zaštekala in se v trenutku ujela. Vsak dan sva si pisala ob isti uri, pozno v noč, po sms-ih. To se je dogajalo kakšnih 14 dni. Zaupal mi je zelo osebne stvari. Počutila sem se,kot da sem končno našla osebo, ki mi bi bila zares všeč. Dva tedna sta naju ločla do pričetka šole. Prej se na šoli nisma videla. Jaz sem ga poznala samo tako na izgled, drugače pa ne. Enega večera mi enostavno ni poslal sms-a, zato sem ga jaz njemu. Kot ponavadi, sva si začela dopisovati. Napisal mi je tudi, da mu vedno polepšam dan in večer. Naenkrat je pa začel čudno odgovarjati, tako da se z njim ni dalo več ment. Pogovor se je končal z njegovim: :) in ker sem bila jezna nanj sem mu poslala sms z enako vsebino. Čez en teden je odšel s starši na počitnice. Vmes ko je bil na počitnicah, sem mu poslala zasebca na facebooku, v tem smislu, da mu želim lepe počitnice. Ko je prišel domov, je prebral samo to sporočilo, nič ni odpisal. Samo videla sem. da je prebrano sporočilo.
Pričakovala sem, da ko se boma videla v šoli, da se boma pozdravla in se bo vs spremenilo. Na žalost se to ni zgodilo. Najino izogibanje drug drugega se že pojavla od samega začetka septembra in do zdaj. Zadnjič je nastopila situacija, ko sem šla sam (edina) po stopnicah v višje nadstopje, na šoli. On pa je hotel iti po istih stopnicah v nižje nadstropje. Ko sem se vzpenjala po stopnicah pogledam gor in vidim njega na vrhu stopnic, ki se je še odločal, če bi šel dol ali ne. Videl je mene. Skoraj bi se že zgodilo in bi se srečala, ampak je videl enega sosošolca, stekel k njem in izbral druge stpnice. Počutila sem se trapasto, saj se me tip dobesedno izogiba. Zelo rada bi šla nekega dne do njega in mu rekla; zdravo jaz sem ta pa ta... Ampak enostavno ne zberem poguma... Včasih se počutim krivo za vse to, da sva se nehala pogovarjati.
Lahko pomagate, če ste imele kakšne enako težave. Ali mogoče veste, zakaj se je vso sms-anje tako končalo? Ali zakaj se izogibama drug drugemu. Res prosim, če mi pomagate. :(
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 06. Okt. 2013 17:18

Čudna situacija in čuden tip... Najbolje, da njega vprašaš zakaj te ignorira, čeprav se jaz sploh ne bi več ukvarjala s takim, ki te niti pozdraviti ne more (če bi bila na tvojem mestu)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 06. Okt. 2013 18:03

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Okt. 2013 18:23

Po mojem mu preprosto nisi dovolj všeč, mu v živo nisi tako simpatična. Star je 18 let, mogoče je res zelo sramežljiv, ampak tudi to ni izgovor, da se te namerno izogiba in niti pokima ne v pozdrav. Zbriši ga s facebooka in pozabi nanj, če ne drugega je grozno nevljuden ...
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 06. Okt. 2013 19:40

Najbolj verjetno: V živo mu nisi všeč, tako kot je Trust napisal.
Najmanj verjetno: Si mu zelo všeč in je hkrati nesamozavesten tip pa ima preveč treme, da bi pristopil do tebe. To je zelo redko sploh pa ne varjamem da bi lahko bilo res, ker se te model namerno izogiba.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Okt. 2013 20:28

Jah, samo če jo je začel ignorirat že med počitnicami, še preden sta se v živo videla, je verjetno še kaj drugega prišlo vmes oz. ga je minilo že zaradi nečesa drugega :nixweiss:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]