kako razumeti moške?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda305
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda305 » 27. Avg. 2013 16:35

Zdravo!

Spoznala sem enega fanta, ki mi je bil na videz kr hitro všeč. Začela sva se dobivat in uspela prid do desetega srečanja. To traja malo več kot 2 meseca. Se zastopima, se pogovarjama, če mam kak problem mu zaupam ali on meni, si pišema sms - e, hecama se, smejima, pa tudi intimna sva postala... Zanima me če je mogoče da fantje po tolkem času že gojijo kakšna čustva? Ne da bi bil nor na mene, ali ne vem kak zaljubljen, ampak tako neka čustva, tak da veš da nekaj čutiš. Fant je romantik, rad se stisne, vidi se da uživa v tem, čeprav o tem kar čuti ne govori. Tudi zelo nežen je. V glavnem kot sem si vedno želela da je kdo do mene. Zdaj pa ker ne govori o tem kaj čuti, nisem vedela pri čem sem in sem ga vprašala. Povedal mi je da trenutno ni za resno zvezo, ampak samo za avanturo tudi ne. Torej nekje vmes? Trenutno mu to najbolj odgovarja. Jaz pa še vedno ne vem pri čem sem, ali mu lahko vrjamem? kaj svetujete?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Avg. 2013 16:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Avg. 2013 17:57

še en zmedenec. "trenutno" folk ni za nič. če sanjaš o ljubezni, pojdi stran. naslednjič pa fanta že takoj vpraši kakšne so njegove želje.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Avg. 2013 18:50

najprej se odloči, kaj bi ti rada in mu to povej. potem pa se odločita ali lahko najdeta kak kompromis ali pač kreneta vsak svojo pot.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 28. Avg. 2013 14:14

Kolko je pa star?
jagoda305
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda305 » 28. Avg. 2013 16:14

star je 30, jaz pa 25 :). Po eni strani se mi zdi da mu gre za avanturo, po drugi pa je reko da je mev skoraj 7 letno dolgo zvezo, ki se je končala par mesecov nazaj. Mogoče si pa zato želi bit še malo sam.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Avg. 2013 16:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 28. Avg. 2013 16:51

Mogoče pa hočee bit malo samski, čeprav bi pri svojih letih že lahko vedel kaj hoče.
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Speer » 28. Avg. 2013 17:38

Ojej. Ali pa z njim ni nič narobe ampak ve iščete težavo tam kjer je ni, ker 7 letna zveza ti pusti pečat, ki se cajta malo dlje kot par mesecev. Sure, saj je lepo stisnit nekaj (beri: novo) pod roko ampak ne moreš pa it v to 100%, če te večina dnevne rutine in momentov še vedno spominja na prejšno, ne glede na to kolk si prizadevaš obrnit novo stran. Give it a lot of time al pa move on, hitra rešitev, ki ni prenagljena tu ne obstaja, me thinks.
Neutral men are the devil's allies.
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 29. Avg. 2013 10:25

Aliee napisal/-a:Mogoče pa hočee bit malo samski, čeprav bi pri svojih letih že lahko vedel kaj hoče.

Brrr. Kot da bi svojo bivšo poslušal. :mad:
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 29. Avg. 2013 11:12

Leta sploh niso merilo za to, da veš kaj hočeš od sebe, življenja ... Eni to vedo že pri 25ih, eni pa tega do 40ega leta ne pogruntajo.
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 29. Avg. 2013 11:47

schjora napisal/-a:Leta sploh niso merilo za to, da veš kaj hočeš od sebe, življenja ... Eni to vedo že pri 25ih, eni pa tega do 40ega leta ne pogruntajo.

To je res da leta niso pogoj, samo problem je ta prepad med moškim in žensko.
Tisto kar ženska pričakuje, da se ji bo moški pridružil v njenem svetu, obstaja verjetnost, da si moški tega sploh ne želi. In potem ga ženska po defaultu označi za nedoraslega.
Velikokrat je problem v kompatibilnosti z žensko, ne pa da moški pri 40 ne pogruntajo kaj hočejo v življenju...

Avtorici pa lahko povem to; tip je povedal vse:
jagoda305 napisal/-a:Povedal mi je da trenutno ni za resno zvezo, ampak samo za avanturo tudi ne.

Če tukaj ne vidiš da hoče tip imeti malo miru da si stvari pošlihta... Rabi prijateljico, ne pa žensko.

Edino kar me je zmotilo je to, da si rekla, da sta postala intimna. Prosim, razloži svojo definicijo intime. Razpon je vse od tega da si sprobavala seksi rdeče čipkaste gate v trgovini in da je tvoja rit kot ulita v njih pa vse do seksa.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Avg. 2013 22:09

tudi jaz ne zastopim, zakaj on ne bi vedel kaj hoče. če hoče človek bit samski in pa tudi če hoče samo avanture, še ne pomeni, da "bi pa že lahko vedel kaj hoče."
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 31. Avg. 2013 17:04

On ve kaj hoče.... mal uživat :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Avrora6
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2013
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Avrora6 » 04. Sep. 2013 17:06

Ali pa ga je česa strah - veze, žensk, konkretno tebe in se ne bi rad besedno obvezal že vnaprej. Mogoče rabi čas, da te spozna, da postopoma zgradita trden odnos preko pogovorov, spoznavanja, potem pa bosta sčasoma en drugemu postala tako pomemben del življenj, da se ne bosta hotela več spustiti (to je tisti najboljši scenarij).
Zakaj je treba vsako stvar poimenovat, definirat... avantura, pa avantura na daljši rok pa ne vem, kaj še vse... Vsaka zveza je na začetku tveganje za oba, ker ne veš ali se bo obnesla ali ne. To, ali se bo obnesla in kako bosta shajala, pa je odvisno le od vaju dveh. Vsakega posebej, ki nosita polno odgovornost za vajin odnos - koliko sta se pripravljena prilagajat en drugemu. To pa bo on videl s časom, ti pa tudi. Če ti je všeč in vidiš potencial, se čustveno zbližajta. Samo čas pa bo potem povedal, ali mu boš uspela zlezti toliko pod kožo, da te ne bo več hotel izpustiti, ali ne. Bodi odkrita, spoštljiva, pristna do njega, daj se mu spoznati takšna kot si, brez narejanja, to je največ, kar lahko storiš. Če ne bo šlo, potem je zate še dosti drugih ustreznih.
Kajti ljubezen je nenazadnje vedno odločitev za eno osebo, ni večne zaljubljenosti in metuljčkov v trebuhu, so pa zaupanje, spoštovanje, podpiranje, spodbujanje - to je Ljubezen, partner/ica kot najboljši/a prijatelj/ica. Drugače lahko v nedogled skačeš od enega do drugega moškega. In nobena zveza ni popolna, vedno so problemi, celo življenje je treba potem tudi ta odnos utrjevati in vzdrževati. Je ene vrste delo, ampak poplačano z ogroooomno dobrega in se splača. :wink:
Dolgo se že nisi oglasila - ste še skupaj, vama uspeva?
~ Najtemnejša je ura, ki ji sledi sončni vzhod ~

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov