Kako pristopiti h punci?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Drejc91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Drejc91 » 11. Okt. 2013 13:09

Zdravo,

mam 21let, študent u Mariboru. Mam težave s tem kako pristopiti h punci in jo nagovoriti, praktično tega ne delam oz. redko. Se prej zgodi, da kakšna mene nagovori na zabavi! :) Trenutno ne iščem kaj resnega razen, če bo res kemija, ampak samo malo zabave, a kaj ko sem sramežljiv. Jaz bi, a naredil ne bi kaj za to :D Poleg tega pa imam tudi rahle težave s kilami, a drugače simpatičen večini punc. Imate kakšen nasvet zame? Kako na zabavi se sprostiti in končno pristopiti ter nagovoriti kakšno? Zdaj se je spet začelo to obdobje zabav in kot nalašč je to priložnost, da kakšno zahakljam, samo mi manjka samozavesti in poguma. Če pa je katera iz Mbja tu gor in samska po možnosti pa naj se javi, pa da rečemo kakšno kje na kakšni pijački ;)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 11. Okt. 2013 13:47

Alkohol dela čudeže, sam ne pretiravat :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Okt. 2013 14:46

kaj pomeni težav s kilami? če maš 150kil nisi glih fukabilen material (preden se cp obesi na to izjavo, med brad pittom in ultra zamaščencem je še cela paleta fukabilnih tipov), kar pa ne pomeni, da ne moreš nobene očarat, posebno če si simpatičen.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 11. Okt. 2013 15:30

fak isti profil ko jaz, pa grem stavit da ima premalo in ne preveč kil.
glede pa problema pa vse kar ti lahko svetujem je da se ga lih prav napiješ in potem upaj na srečo, poleg tega da si urediš postavo, kakopak.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Okt. 2013 19:54

pa da ženska modrc dol da, boš ti pobegnil! daj ne seri z zabavo, če se še blizu ne upaš! :D

mimogrede, pristopale s k tebi...kaj se je zgodilo? si pobegnil?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Okt. 2013 9:35

Drejc91 napisal/-a: Trenutno ne iščem kaj resnega razen, če bo res kemija, ampak samo malo zabave, a kaj ko sem sramežljiv. Jaz bi, a naredil ne bi kaj za to :D

To, kar ti bi, je rezervirano za pogumne. Nihče drug se namesto tebe ne bo odločil, da postani pogumen.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 14. Okt. 2013 14:15

trust napisal/-a:Alkohol dela čudeže

Yep. Spiješ ga le v tolikšni meri, da boš vsaj malo bolj sproščen (beri: pogumen). Pristopiš do ženske, ki so ji pikiral (ampak, samo v primeru, če ti je tudi ona dala znak). Priporočam, da čimprej kreneš v akcijo (da, le ne boš preveč klepetal z njo, ker pol boš kaj hitro pristal v friendzone-u; pol ti več ni pomoči). To je vsa umetnost, le malce volje in poguma, pa bo...
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 14. Okt. 2013 14:47

DonCarleone napisal/-a:
trust napisal/-a:Alkohol dela čudeže

Yep. Spiješ ga le v tolikšni meri, da boš vsaj malo bolj sproščen (beri: pogumen). Pristopiš do ženske, ki so ji pikiral (ampak, samo v primeru, če ti je tudi ona dala znak). Priporočam, da čimprej kreneš v akcijo (da, le ne boš preveč klepetal z njo, ker pol boš kaj hitro pristal v friendzone-u; pol ti več ni pomoči). To je vsa umetnost, le malce volje in poguma, pa bo...

Kot prvo mi je čudno, da je sploh mogoče, da zaradi par preveč povedanih besed tako hitro padeš v friendzone, kljub temu da si ženski všeč. Pretiravanjae. Kot drugo pa ne vidim smiselnosti pojma "friendzone" samo za en večer, kjer je tako ali tako važno samo, ali ženski vizualno ustrezaš ali ne, komunikacija je pa bolj kot ne formalnost (ženske so to same navedle!sicer pa common sense). Da si ženski vpeč in da se zaradi debate zajebeš za en večer, potem moraš biti ali res na hard idiot ali pa na hard utrujat z nekimi romantičnimi/težkokategornimi debami, pa še slednje se spregleda, če je ženska RES napalila nate.

Bi pa še nekej dodal glede pristopa do žensk, ki flirtajo (če imaš to srečo, ja). To naj bi bila sigurna stava, ampak, jebi ga, ni. Ne moreš verjet, koliko je takih, ki flirtajo samo za pozornost, potem pa med kolegicami potiho tekmujejo, katera bo dobila in odjebala čim več tipov - čisti ego trip, jebo te. Nekatere ratajo čist ljubosumne, če tipi prihajajo do kolegice, ki očitno zgleda dosti slabše kot ona in na koncu, po možnosti iz ljubosumja, zganja razne c0ckblokerske fore ali pa dela škodo toliko časa, dokler ne dobi potrdila, da je boljša kot kolegica.Dostikrat se samo čudim tekmovalnosti med ženskami. Se spomnim ene dekline, ko je c#ckblockala vsakega tipa, ki je pristopil do njenih kolegic v skupinici. Kaj je bila to smotana ženska...ampak na koncu smo jo s kolegi sistematsko uničili, ko so vse njene kolegice dobile tipe ona je pa ostala sama. Burn b1tch :twisted:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov