Kako pozabiti na fanta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

haynesgirl22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a haynesgirl22 » 18. Maj. 2014 13:38

Hej. Upam, da si bo kdo vzel čas in mi malce pomagal. Zaljubljena sem bila pred kakšnimi 6-meseci v naj. prijatelja sorodnika. Ja, vem da sem nora, ampak ljubezen ne izbira. Spoznala sma se na roj. zabavi sorodnika in bil je pravi cuker. Vsi so me osvajali, ampak z njim sem se lahko preprosto zabavala. Nato sem se počasi začela zaljubljati vanj in videvala sem ga non stop. Kmalu so mu prijateljice (poznajo se) namignile, da mi je všeč in sam je rekel, da je to že zdavnaj vedel. Še naprej sva se pogovarjala prek interneta in prek sms. Zelo mi je postal všeč. Nato pa mi je sorodnik rekel, naj se neham z njim menit ker je kreten. Seveda je za vse že prej vedel, vendar ga je šele zdaj začelo motit. Zamislila sem se in sklepala, da je vsem začel govorit da se menima in da to dela da bi bila njegova trofeja in se norčeval iz mene pred prijatelji ter iz mojega sorodnika!!! Tudi prijateljica (zelo dobro se poznata) ga je vprašala o tem če to dela, da bi se norčeval iz mene, vendar je rekel, da so vsi drugi mu povedal in da nikoli ne bova mogla bit skupaj zaradi sorodnika. Vendar je znova začel sam meni pisat in mi še vedno lajka slike... Sama sem imela vsega dovolj in sem odnehala, ker nisem več vedela na čem sva. Po kakšnem mesecu pa me je že nato začel ponujati drugemu prijatelju. Tedaj sem bila res jezna in sem ga zares začela pozabljati. Sedaj ga še večkrat vidim in vedno me pogleda s tistimi prelepimi očmi in ko sem mislila, da sem ga že pozabila ga enostavno ne morem!!!!Poskusila sem ga pozabiti na vse načine, vendar ne gre. Bolj mi je všeč od vseh drugih in vedno ko ga vidim se moram kontrolirati. Vedno mislim nanj in z ga ne morem primerjat z ostalimi... Vem, da ga moram pozabit samo res ne vem več kako.... Kaj naj???????????
Zadnjič spremenil haynesgirl22, dne 22. Maj. 2014 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
golden_fish
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a golden_fish » 19. Maj. 2014 3:13

Moje prvo vprašanje je koliko si stara, pa koliko je on da se tako obnaša?
Drugače pa, zbriši ga iz fb-ja, če ga še nisi. Glede tega kako ga pozabiti... ni nekega nasveta. Pozabila ga boš s časom. Verjetno se boš enkrat zagledala v nekoga drugega in bo to to. Ne obremenjuj se preveč s tem kretenom.
terezijO
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a terezijO » 20. Maj. 2014 16:05

Ko se ponovno spomniš nanj, ne posmislit najprej na to, kako ti je všeč, ampak na to, kaj je naredil. Potem si boš enkrat to vbila v glavo in ti tudi všeč ne bo več. Ko bo minilo dovolj časa, boš vedela, kdaj bo to, je pa precej odvisno od tebe in koliko se zapiraš vase. Hodi okoli in spoznala boš mnogo več bolj normalnih ljudi.
haynesgirl22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a haynesgirl22 » 22. Maj. 2014 20:57

Živjo.. 1. kreten ima 20 let, sama pa 18 in se obnaša velikokrat res super otročje!!! Še sam ne ve kaj bi rad. Sama sem se odločila, da ga RES pozabim in da je konec z njim. Ne morem več živet s tem, da nimam pojma kaj si misli. Naveličana sem že vsega tega okoli njega in čeprav je hudo ga bom s časom pozabila... Upam samo, da se bo tudi on sprijaznil da ne čutim več enako... Prijateljice so mi že veliko prej to rekle in sedaj bom to naredila!! :)
terezijO
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a terezijO » 23. Maj. 2014 17:32

Sej se ne rabi sprijaznit s tem. Pravzaprav se sploh ne rabiš več ukvarjat s tem. Sej, če ma vsaj mal pameti, mu bo čist jasn, da je mel neki, kar ne more trajat dolgo časa. Ti ga boš pa itak pozabila, se boš zraven še sprostila, ker te ta misel ne bo več obremenjevala.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov