Kako postati nekaj več kot prijatelj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jst mislim, da se je ona samo skušala "zavarovat" pred tem, da bi ti koga pripeljal s sabo in bi na koncu ona bila v čudni situaciji. tako pa je prej raje previdno vprašala in se ji bo tako izognila
Ali pa jo zanima kakšne namene imaš z njo, da vidi če sploh želita isto stvar
Ali pa jo zanima kakšne namene imaš z njo, da vidi če sploh želita isto stvar
Don't worry, be happy!!
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
neznankan napisal/-a:abcdef napisal/-a:Kakšne lastnosti imajo/te ženske rade na možkih?
Jaz mam rade takšne, ki vedo, da se napiše moški.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Toty napisal/-a:Pozdrav vsem skupaj
Jaz sem v podobni situaciji, ta vikend se bom dobil z eno punco. Vprašala me je, ali bom prišel sam ali v družbi, in če bom prišel v družbi, bo ona s seboj pripeljala frendico. Anybody know what's the big idea?
punca bi rada swingala.
Pač povej ji da boš pripeljal prijatelja,pa da kej spijete,da se mal sprostite.Pol pa grete k tebi domov.
komad za Cosmo frenda: http://www.youtube.com/watch?v=pPeeI1BCS0o
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ meni je to cudno, da gres kao na zmenek, pa zraven druzbo pripeljes! Halo???
Drugace pa nimas zdej kej razmislat kaj je mislila in kaj ni mislila....ko ti je to rekla, bi jo direkt vprasal kaksni so njeni nameni oz. ce se njej zdi normalno da na dejt pripeljeta vsaj svojo druscino.
Meni je to namrec mimo....dva gresta na zmenek da spoznata en drugega, ne pa da se v primeru slabega dejta potem vleceta vn s prijatli. Rajsi vstanes pa gres....
Drugace pa nimas zdej kej razmislat kaj je mislila in kaj ni mislila....ko ti je to rekla, bi jo direkt vprasal kaksni so njeni nameni oz. ce se njej zdi normalno da na dejt pripeljeta vsaj svojo druscino.
Meni je to namrec mimo....dva gresta na zmenek da spoznata en drugega, ne pa da se v primeru slabega dejta potem vleceta vn s prijatli. Rajsi vstanes pa gres....
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
ja pol reci da bos sam prisel a. pa bo tudi ona.
meni gre izredno ful na zivce ce se tip ne zjasni kaj bi rad od mene oz ti fejk prijatelji, potem pa kr nenkrt neki probajo pa si cel wtf, na koncu pa niti prijatelji nocejo vec bit...
meni gre izredno ful na zivce ce se tip ne zjasni kaj bi rad od mene oz ti fejk prijatelji, potem pa kr nenkrt neki probajo pa si cel wtf, na koncu pa niti prijatelji nocejo vec bit...
Thanks to denial, I'm immortal!
-
angie55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2008
men grepa na ćživce da greš ven prvič z tipm+om,
pol ko gresta domov te pa objame ti da na hit en tak nedolžn cmok,
pol se pa ne slišta več hahahaha wtf
dedci ne vejo da bi mogl mal pazt kaj počnejo,
kr smo punce zelo natanče pri enih stvareh, kaj je naredu,m kaj je reku, kaj bi to pomenilo..
pol ko gresta domov te pa objame ti da na hit en tak nedolžn cmok,
pol se pa ne slišta več hahahaha wtf
dedci ne vejo da bi mogl mal pazt kaj počnejo,
kr smo punce zelo natanče pri enih stvareh, kaj je naredu,m kaj je reku, kaj bi to pomenilo..
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
ja... tezko je biti jaz. sicer trenutno bi najraje odprla temo Rollinove katastrofe ampak se vzdrzujem.
da ne bom totalno offtopic:kaj se je potem zgodlo? koliko vas je slo na tale zmenek?
da ne bom totalno offtopic:kaj se je potem zgodlo? koliko vas je slo na tale zmenek?
Thanks to denial, I'm immortal!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]