Kako postati nekaj več kot prijatelj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Lahko prirpavi teren že veliko prej,ter povabi kakšne prijatelje in prijateljice.
Tako bo lažje speljal plan.
Samo osebno ne bi riskiral dobre prijateljice,zaradi sex.Tako da je bolje,da si poiščeš novo žensko.
Tako bo lažje speljal plan.
Samo osebno ne bi riskiral dobre prijateljice,zaradi sex.Tako da je bolje,da si poiščeš novo žensko.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
pjotra napisal/-a:Ali pa jo napij, spravi v posteljo pa boš vidu kakšno faco bo drug dan zjutraj naredila, ko te bo videla ob sebi.....
pa naj še uporabi drogo za omamljanje
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Kako bi jaz reagirala? Obvisno kako bo speljal poljuba! Kot prvo, bi ga vprasala zakaj je to naredil! Tukaj bi pricakovala cimbolj zajeban odgovor, da bom zacela razmislat o njemu! Ampak definitivno, bi me zamislil s tem in ga ne bom vec gledala samo kot frend! Meni je vsec, da je moski drzen in pogumen! Zdaj je tukaj rizika ali bo iskrica preskocila ali ne!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
lahko angažiraš nekaj prijateljev ter se igrajte tisto priljubljeno igrico resnica ali kazen. vse napravite tako, da se bosta poljubila. potrudi se, da bo to poljub njenega življenja. ni šans, da te potem zavrne
Vsak raj ima svojo kačo.
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
pjotra napisal/-a:
.. nimajo nekih neumnih sanj..
npr?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- alexxa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2010
Pa sej če se družita, menda bo on že vedel po njenem obnašanju kaj ji je do njega. Jaz se npr. do kolega obnašam čisto navadno, ni nobenega flirtanja, nobenih dotikov, objemov, nasmehov kr tko, pogledov v oči in potem v tla (oh ja, eni smo pač shy)...
Poskusi jo objet pa boš hitro videl, a ji je neprijetno al prijetno, flirtaj z njo in boš videl njen odziv (a se bo odzvala in ti vračala, ali se bo samo kratko nasmehnila in speljala pogovor drugam,..), reč ji da ti je simpatična in jo glej v oči nepremično s smehljajem... Kaj vem, sej obstaja ja miljon enih znakov, ona jih sigurno tud oddaja
Kakšne lastnosti more met moški? - Torej znat me more nasmejat, bit more šegav, za hece, se znat ponorčevat tud iz sebe, komunikativen in spontan, odgovoren,...
Poskusi jo objet pa boš hitro videl, a ji je neprijetno al prijetno, flirtaj z njo in boš videl njen odziv (a se bo odzvala in ti vračala, ali se bo samo kratko nasmehnila in speljala pogovor drugam,..), reč ji da ti je simpatična in jo glej v oči nepremično s smehljajem... Kaj vem, sej obstaja ja miljon enih znakov, ona jih sigurno tud oddaja
Kakšne lastnosti more met moški? - Torej znat me more nasmejat, bit more šegav, za hece, se znat ponorčevat tud iz sebe, komunikativen in spontan, odgovoren,...
... xoxo
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Cant_sleep_tonight napisal/-a:pjotra napisal/-a:
.. nimajo nekih neumnih sanj..
npr?
Npr. da moški misli, da bo dobil Pamelo Anderson, ki bo namontirana za štedilnik, da misli da bo v enem letu zaslužil miljon evrov, da bo jutri na lotu zadel, da sanja kako bi dol dal vse moje prijateljice in še mamo zraven, da ne sanja da bom jaz kot ženska skoz tip top, skratka da je realen in trdo na tleh. Pa da misli da lahko vse dela in počne...
A je bilo dovolj?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Akvamarin napisal/-a:Bodi drzen in poljubi jo! Vse ji bo postalo jasno! Sam speljaj nekak, da ne bos napadalen!
ko je to men frend naredu sva se pač mečkala cel večer. Pa naslednji dan sva se normalno gledla, pa nič ni blo čudn. sm ostali so se neki norca dela. Aja pa še vedno sva normalno frena in nihče ni zaljubljen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]