Kako popestriti zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
trapa napisal/-a:britney20 napisal/-a:S fantom sva skupaj več kot 3 leta in zadnje čase kšne 2-3 mesece nič ne sexava. No on hoče sam meni pa kr na lepem mi ni več do tega? Pa hočm da se to spremeni. In noben drug mi ni všeč in zelo ga imam rada. So mogoče krive tabletke, da jih več ne jemlem?Naj mi kdo svetuje hvala
To, da ne jemlješ več KT bi moglo prej spodbudit libido. Mogoče pa je tudi, da nisi sproščena, ker te je strah, da nisi zaščitena.
Mogoče je vse skupaj samo trenutno, ker pač preživljaš bolj stresno obdobje.
No, rešitev je v prvi vrsti pogovor. Najprej dragemu razloži kaj te matra.
Potem pa probajta tole (skoraj vsi terapevti to predlagajo kot eno najuspešnejših tehnik):
Prvi dan in prvo noč se ne božajta, niti strastno poljubljajta. To pomeni, da pride v poštev samo "Ljubček za živijo" ali pa tisti za lahko noč.
Drugi dan je dovoljeno poljubljanje, a ni dovoljeno otipavanje, niti nobena druga vrsta stimulacije.
Tretji dan je dovoljeno šlatanje in strastno poljubljanje, a brez orgazma. Torej "rajcanje po najstniško".
Četrti dan bi vaju že moglo razganjat.
Upam, da sem zadevo dovolj nazorno opisala. Stopnjujeta od nič stikov do končne eksplozije. Gre se za to, da se namenoma oba zadržujeta, ker se potem skoraj vedno želja poveča. Ljudje smo pač po naravi takšni, da če nečesa ne smemo, bi počeli prav tisto.
ok hvala ti bom upoštevala
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
buloncek napisal/-a:tud mojmu ne sedejo neki ti pripomočki iz venera šopa.sm mu že jzt tud predlagala ampak tud je bil odgovor neeeee!!!!! newem včasih so bli fantje bol za akcijo
ah, to ni res da so fantje bolj za akcijo s pripomočki.odvisno do človeka..
drugač pa tud moj pravi da ne.sva se enkrat nekej hecala glede vibratorja pa je reku, da ma on svoj najboljši vibrator i da ne rabva čist nč druzga.No, jst pa itak nimam nobene potrebe po tem, mam najraj naravnega
enkrat sva se z nekim metuljčkom igrala, pa je potem iz sexa ratalo več urno smejanje in zajebancija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]