Kako popestriti zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- evaeva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
evo me....
halo, saj ga jaz ne silim, on se noče niti pogovarjat o tem, kaj šele da bi kaj sprobal... Itak, da mu najverjetneje to ni všeč...ampak wtf meni bo pa moralo dolgočasje bit vedno všeč???? Saj ne zahtevam od njega nič čudnega, ampak halo, malo bolj živahno bi pa lahko bilo. In vse ve, ki pišete da to tudi vam ni všeč...ja, pripisale pa ste vendarle, da bi mogoče probale. Že to je nekaj. Moj pa noče niti slišat, kaj šele probat. Je že res, da seks ni najpomembnejša stvar na svetu, a jaz sem pač ena izmed ljudi, ki ji seks veliko pomeni. Je pa res, da se imava rada in ne želim prekiniti veze z njim...upam, da bo enkrat boljše.
halo, saj ga jaz ne silim, on se noče niti pogovarjat o tem, kaj šele da bi kaj sprobal... Itak, da mu najverjetneje to ni všeč...ampak wtf meni bo pa moralo dolgočasje bit vedno všeč???? Saj ne zahtevam od njega nič čudnega, ampak halo, malo bolj živahno bi pa lahko bilo. In vse ve, ki pišete da to tudi vam ni všeč...ja, pripisale pa ste vendarle, da bi mogoče probale. Že to je nekaj. Moj pa noče niti slišat, kaj šele probat. Je že res, da seks ni najpomembnejša stvar na svetu, a jaz sem pač ena izmed ljudi, ki ji seks veliko pomeni. Je pa res, da se imava rada in ne želim prekiniti veze z njim...upam, da bo enkrat boljše.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ni najpomembnejša stvar ne, je pa pomemben del zveze.
Lepo mu skušaj povedati, da si želiš sprememb. No, če povem po pravici, tudi jaz na tvojem mestu ne bi vedela, kaj storiti.
Lepo mu skušaj povedati, da si želiš sprememb. No, če povem po pravici, tudi jaz na tvojem mestu ne bi vedela, kaj storiti.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ti nimaš problema samo v seksu, problem je v komunikaciji. Če imaš neke želje (probleme, dvome...) bi te partner moral poslušati. Če mu pač ni všeč bi se o tem lahko pogovorila, ne pa da ti začneš, on pa reče ne in spremeni temo. Sori, sam tale tvoj fant te ignorira. Mislim, da niti noče poslušat o tvojih željah...
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
hja.. povej mu! direkt.. da te to izredno zelo zelo moti.. in da morata nekaj ukreniti v tej smeri.. drugače pač "zagrozi", da boš morala to najti pri kom drugem. kao.. ne misliš resno, ne. ampak on tega ne ve ..
wanna fuck.. now!. *
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
S fantom sva skupaj več kot 3 leta in zadnje čase kšne 2-3 mesece nič ne sexava. No on hoče sam meni pa kr na lepem mi ni več do tega? Pa hočm da se to spremeni. In noben drug mi ni všeč in zelo ga imam rada. So mogoče krive tabletke, da jih več ne jemlem?Naj mi kdo svetuje hvala
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
evaeva uzem smetano al pa sladki greh rec mu nj zamiži pa ga mal namaž pa poliž pa polupčkej pa se poigrej pa naslednjič še kej druzga pa spet pa spet...pa se bo navadu.take male stvari najprej...če mu bo všeč mu pol še kj hujšga predlagaš pa tko no, počas ga uvajej ker očitno še ni probou, najbrž se boji ker tega pač ne obvlada 100% in ker še ni probou =)
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
to je bil odgovor za evaeva
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ne, britney, sory tebi ker ti nisem nič napisala...ampak res ne vem kaj nj teb rečem...o tem veliko piše tut v neki drugi temi ko puncam ni več do sexa ko jemljejo tabletke itd itd...mal pobrskaj...jz nimam teh problemov...ampak če ti ni do sexa lahko prav tko popestrita to...pa se mal pomenita pa imata daljšo predigro pa ne vem...nekak se ziher da sam odkrito povej.če pa nič ne pomaga pa probaj nehat jemat tabletke pa boš vidla če je res to krivo.mogoče si živčna...maš izpite?mogoče kj tazga vpliva pa se ne moreš sprotit oz nimaš časa mislt na sex...
- kattk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2008
- Kraj: ivančna gorica
mi2 imava zakon sex..res..vse se da poment..probavava nove stvari..imam drugje problem..počutm se k da bi bla poročena..pride pozno zvečer k men.me pela zjutri v šolo..in to je zadne cajte vse da sva skupi..kr ne greva nč več vn,v kino..začel me je mal dolgočast..pa sm šla zdj enih par vikendov sama vn..se znorela..moj bivši..vse na kup..in ugotovila da mi je tko res zakon..da sm čist nehala vn hodt..k ena bakica..pogrešam svobodo..al kaj jst vem..
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
britney20 napisal/-a:S fantom sva skupaj več kot 3 leta in zadnje čase kšne 2-3 mesece nič ne sexava. No on hoče sam meni pa kr na lepem mi ni več do tega? Pa hočm da se to spremeni. In noben drug mi ni všeč in zelo ga imam rada. So mogoče krive tabletke, da jih več ne jemlem?Naj mi kdo svetuje hvala
To, da ne jemlješ več KT bi moglo prej spodbudit libido. Mogoče pa je tudi, da nisi sproščena, ker te je strah, da nisi zaščitena.
Mogoče je vse skupaj samo trenutno, ker pač preživljaš bolj stresno obdobje.
No, rešitev je v prvi vrsti pogovor. Najprej dragemu razloži kaj te matra.
Potem pa probajta tole (skoraj vsi terapevti to predlagajo kot eno najuspešnejših tehnik):
Prvi dan in prvo noč se ne božajta, niti strastno poljubljajta. To pomeni, da pride v poštev samo "Ljubček za živijo" ali pa tisti za lahko noč.
Drugi dan je dovoljeno poljubljanje, a ni dovoljeno otipavanje, niti nobena druga vrsta stimulacije.
Tretji dan je dovoljeno šlatanje in strastno poljubljanje, a brez orgazma. Torej "rajcanje po najstniško".
Četrti dan bi vaju že moglo razganjat.
Upam, da sem zadevo dovolj nazorno opisala. Stopnjujeta od nič stikov do končne eksplozije. Gre se za to, da se namenoma oba zadržujeta, ker se potem skoraj vedno želja poveča. Ljudje smo pač po naravi takšni, da če nečesa ne smemo, bi počeli prav tisto.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov