Kako pogosto, pa izgovori zakaj ne seksate.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Linca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Linca » 02. Feb. 2009 15:39

Kar nekaj punc je na začetku kot tazlog za ''večer brez seksa'' :) navedlo glavobol. Že kar nekajkrat sem prebrala, da naj bi se ob seksu sproščali hormoni, ki ustavijo glavobol. Iz svojih izkušenj pa lahko to samo potrdim. Že večkrat se mi je zgodilo, da sva s fantom seksala kljub temu, da me je pred tem bolela glava... rezultat tega je bilo samo dobro počutje.

na podlagi tega se mi zdi, da je glavobol bol slab izgovor, je pa res da se ljudje razlikujemo:)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 02. Feb. 2009 17:09

Linca napisal/-a:Kar nekaj punc je na začetku kot tazlog za ''večer brez seksa'' :) navedlo glavobol. Že kar nekajkrat sem prebrala, da naj bi se ob seksu sproščali hormoni, ki ustavijo glavobol. Iz svojih izkušenj pa lahko to samo potrdim. Že večkrat se mi je zgodilo, da sva s fantom seksala kljub temu, da me je pred tem bolela glava... rezultat tega je bilo samo dobro počutje.

na podlagi tega se mi zdi, da je glavobol bol slab izgovor, je pa res da se ljudje razlikujemo:)

se podpisem..tudi men sex pomaga...bolj kot marsikatera tableta... :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 17:18

Linca napisal/-a:Kar nekaj punc je na začetku kot tazlog za ''večer brez seksa'' :) navedlo glavobol. Že kar nekajkrat sem prebrala, da naj bi se ob seksu sproščali hormoni, ki ustavijo glavobol. Iz svojih izkušenj pa lahko to samo potrdim. Že večkrat se mi je zgodilo, da sva s fantom seksala kljub temu, da me je pred tem bolela glava... rezultat tega je bilo samo dobro počutje.

pr men pa to ne drži....Rukanje in sam orgazem situacijo še ful poslabšata.če mam pa migrenske glavobole in če mi je zraven še slabo, bognedej da še bruham prej, pa ni šans da kej pomaga sex pri temu.
nevem, kšna lahko proba če ji pomaga, usem tistim z migrenskimi glavoboli, pa to toplo odvsetujem oziroma verjetno niso sposobne sploh kej tazga počet takrat kot je sex.
Linca, zgleda da še ne veš kaj pomeni pravi zaresen galvobol, ko se ti začne mešat da tud neveš več kako ti je ime.Pa bi kajhitro premislila o izgovorih.namreč tole posploševanje je res čist neumestno!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Feb. 2009 17:22

Kadar mene glava boli, me moti svetloba, zvok, vonj, ob prehitrih in sunkovitih gibih mi gre pa na bruhanje. Popolnoma vseeno mi je, kaj pravijo raziskave, seksat takrat ne mislim :)
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 02. Feb. 2009 17:29

Men tud ful pomaga mal stiskanja, ko me glava boli. Ampak to zato, ker me boli ponavad kadar mam kake probleme, se sekeram zarad izpitov ipd. in mi pol ful paše mal sproščanja. :wink: Ob migrenah pa verjamem, da ni lih prijetno.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Feb. 2009 17:29

Uf, če meni narase srčni utrip, ko me res boli glava, ali ko imam v ibr mačka, je vse samo še hujše...že če bi šla po stopnicah dva štuka bi jamrala od bolečine, seksala pa reeeees ne bi takrat :D
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 02. Feb. 2009 17:43

*LooBika* napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Jst to čist štekam, Smetka, ne obsojam tega, ampak nekak ne vidim prihodnosti zveze med eno tako punco in enim tipom, ki mu seks ful pomeni... ali pač?

To pa najbrž drži.
Problem je tudi ta,da jaz recimo ful ne poznam fantov,ki jim ne bi bilo do seksa.
Čeprav,že moj se je ornk prilagodil, največ enrat tedensko,pa še to ne vsak teden.

:eek: torej 4krat na mesec potemtakem... ful me presenecajo taki odg..js npr.si tega ne predstavljam..moj tip se manj... navsezadnje pa ja,razlicni smo si...in tudi tukaj na tem podrocju... :)

ja, 100ljudi, sto čudi,, pavijo...tut jst si tega ne morm predstavljat. Pa sm doma sam čez vikende, zarad študija, pa je kr dost več k pa 4x na mesec :)
In love with live!!!
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 02. Feb. 2009 17:46

tud midva ne seksava zlo pogosto, pač takrat ko se vidiva in mava dovel časa na razpolago, sicer pa sva tudi brez tega, če že komu od naja ni do tega in se zadovoljiva na drugačne načine in zaradi tega ne gojiva zamere drug do drugega. Ni izgovorov, zakaj ne, si poveva in pika.
pač vsak drgač :)
Virago
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Virago » 03. Feb. 2009 12:08

akira napisal/-a: Glede na to da sva samo nekaj mesecev skupaj in tako malo seksava kaj bo šele ko bova par let skupaj.

Kaj bo čez par let? Hočeš odgovor za katerimi stoji skoraj 20 let izkušenj? PREKLINJAL BOŠ, ljubico si boš iskal in si prepeval: "Ja mora da sam bio mlad dok sam tebe volio..." No slednje ne boš, ker se ta komad že dolgo ne vrti po radiu. :cry:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Feb. 2009 12:22

...
Zadnjič spremenil emanuela, dne 28. Apr. 2014 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 03. Feb. 2009 15:09

Midva tud seksava dosti manj se mi zdi.
In kar pogrešam dneve, ko sva začela...ko je bil sex glavna stvar na sporedu, ko sva bila skupaj :wink:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Feb. 2009 15:22

Če mene boli glava, bo orgazem glavobol samo še poslabšal. Zato, če je z glavo dovolj hudo in, če je potreba tako velika, vzamem analgetik, počakam pol ure, pol pa akcija.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 05. Feb. 2009 9:09

emanuela napisal/-a:v njega pa niti ne silim vsako noč itd, ker kar vnaprej vem da mu ni, posebej ko ima kaj takega v službi, ko npr delajo do večera in je zmatran.
si pa ne predstavjlam, da bi enkrat na teden.to se mi zdi tako, kot da bi enkrat na teden šla pod tuš ali enkrat na teden jedla itd....no go v glavnem :D

Se strinjam. Če je res zmatran, mu včasih velik bolj paše crkljanje, kt pa sex. Si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi sexala samo enkrat na teden. Navajena sem vsaj na vsak drug dan, včasih pa clo po večkrat na dan. Odvisno od časa in razpoloženja
:P
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Feb. 2009 9:44

Jaz sem ponavadi kar za... :oops:
Če mam slab dan, če me boli glava in če sem utrujena, če sem jezna, tečna in nemogoča pa ne grem spat k njemu ampak spim doma.

Meni drugače kar velikokrat paše seksat, tako da ne potrebujem nekih "izvirnih" izgovorov. Če mi ne sede takoj, me pa moj začne masirat in božat tako da se hitro ogrejem. :D
Če pa ne da on pobude za seks, meni se pa seksa, ga malo izzivam, se sprehajam naga okrog ali pa se počas slečem, mu govorim kake packarije, ga začnem masirat in to vedno pali... :oops:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Feb. 2009 18:45

nevem..jz nepoznam tega problema tko da ne znam svetovat..

jz če mam probleme, mi sex reši vse :D se tok sprostim,pozabm na vse da tut če bi mi gdo umru(bog ne dej!!)bi na to pozabla umes...pač to mi je res tisto sprostilno,zakon pa še zastonj je..tko da pr men razni glavoboli odpadejo..mogoče tut zato ker jih nikol nimam..utrujena pa tut če sm,.,,k vidm svojga zmer ratam potrebna :):)

je pa res,da mogoče ji ne daš tistga kar ona želi..mogoče bi ona na izi al pa s ful predigre,ti bi pa horuk prec..nismo vse iste, ne :)

jz pravm,sam da se :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov