Kako pogosto, pa izgovori zakaj ne seksate.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

akira
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a akira » 30. Jan. 2009 0:45

Lep pozdrav.

S punco hodiva že nekaj mesecev in se dokaj ujemava a nekako njej ni toliko do seksa kot meni. Okrog tega sva se večkrat pogovarjala in se vedno konča da sva oba slabe volje in nič ne rešiva. Na začetku sem precej vztrajal tud če ji ni bilo do seksa (seveda brez uspeha), pa mi je omenila da jo to moti pa zdaj če vidim da ji ni do tega pač odneham, ko pa omenim da mene moti, da tako malo seksava pač je tako.

Vedno se najde kak izgovor, da ne seksava (glavobol, utrujenost, zaspanost,ji ni volja, bolna, mora zgodaj vstat ni da ni). V mesecu januarju sva seksala 3 krat, no pa par krat me je oralno zadovoljila. Pred kratkim sem imel rojstni dan pa še takrat se je našel izgovor, pravzaprav kar nekaj izgovorov. Glede na to da sva samo nekaj mesecev skupaj in tako malo seksava kaj bo šele ko bova par let skupaj.

Vsaka pomoč okrog tega bi prišla izjemno prav. Zanima me kaj so tisti faktorji zaradi katerih vam poželenje po seksu pade pa seveda kako pogosto vi seksate.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 30. Jan. 2009 2:04

Moj en in edini izgovor: Ker sem aseksualen. :cool:
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 30. Jan. 2009 4:16

Glavni faktor: stres! Pa seveda glavobol (tapravi) in utrujenost - sta pa tadva razloga običajno povezana s prvim. Pa problemi spodaj. Ampak jst takrat fantu rečem, da sem utrujena/zaspana/da mi ni do tega/me boli glava/imam menstruacijo in tudi tako mislim, on pa tudi razume (in obratno).
Zdj, jst ne vem zakaj hudiča si ti silil vanjo - nič čudnega, da se punca zapre in ji je še manj do tega.
Možno je, da vajino spolno življenje njej ni tolko super fajn in ji zato ni do tega. A sta se sploh pogovorila o tem kako sta zadovoljna v postelji, kaj komu paše itd.?
Seveda je pa povsem verjetno, da ima ona pač manjšo potrebo po spolnih odnosih - v tem primeru se morata ravno tako pogovorit in se prilagodit.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 30. Jan. 2009 7:58

Ma ja veš de..punca ima vsak drug dan glavobol, ja bog pomagi k dohtorju jo pošli...vsi ti izgovori, jah čudn da ni že v grobu...pri meni to nič ne vžge, se zgodi, da sm zmatrana, pa semi ne da in to se je v 4 letih veze zgodil pomoje 2krat...tko da prosim no...če bi meu tip take izgovore bi blo takoj napisan, da vara in da je noče več...js bi tud pogledala v tej smeri, če se ti njej sploh ziš privlačen? Mogoče ima ona kakšne druge težave s sexom in ti sploh nisi problem? to bosta mogla sama razčistit. Prov pogrejejo me ti izgovori, ker jih moj včasih uporablja in ga zlo hitr pravim na realna tla..če mi še enkrat pisneš da te glava boli ali da si zmatran te peljem na urgenco in je konc debate.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 30. Jan. 2009 8:52

glede na to, da sta skupi šele par mesecov, bi blo za pričakovat da bo mela ful želje po seksu. kokr je zlajnan nasvet-pogovor! zmenta se, da si pustita govorit dokler ne končata kar mata za povedat in šele potem pride drugi na vrsto, vmes se pa ne prekinjajta. povej ji vse kar si nam napisal, poleg tega jo pa še vprašaj zakaj ji ni...
sej razumem da se ti včasih res ne da, pa si res zmatran, maš glavobol, ampak to so bolj izjeme. me spominja na eno znanko-nonstop jamra, jo vprašaš kako je, (običajn odgovor ponavadi je vredu,pa ti) ona pa začne da je zmatrana kr je bla v službi, da jo trebuh boli...znoriš zravn tazga človeka.
niti nevem kaj naj ti svetujem ker nevem če si ona zmišluje izgovore ker ji pač seks s tabo ne sede, al je pa dejansko nek hipohonder.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 30. Jan. 2009 9:43

Hmm... :) pri meni je obratno. Moj je konstantno neki pod stresom zaradi dela, potem pa nima take volje za sex kot jaz.
Mislim, da nikoli se nisem uporabila izgovora 'me boli glava'. :D Imam vedno zeljo!

Drugace pa, mislim da ce bi on konstantno silu vame, bi se mi sex totalno zagabil.. To naj bi bilo spontano ne pa neko vsiljeno dejanje...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 30. Jan. 2009 10:02

Ja, pogovor je res zlajnan nasvet. Zato, ker se ga meče not v vsak problem brez pomislit, da "always pogovor" v zvezi sploh ni tako dobra opcija, kot se nekaterim zdi. V zvezi so tudi problemi, ki so nerešljivi. Z drugimi besedami, če tvoja punca ne čuti tolikšno potrebo (oz. veliko manjšo) po seksu kot ti je to nerešljiv problem. Tukaj pogovori ne pomagajo, ker bo rezultat pogovora vedno enak-"oba slabe volje in nič ne rešiva." Tukaj imaš dve možni rešitvi: se sprijazniš, da ji seks ne pomeni toliko kot tebi ali pa greš.

Druga opcija je, da ji nisi dovolj privlačen. Tega tudi ne boš ugotovil tako, da jo boš to naravnost spraševal, ker obstaja možnost enaka ničli, da ti bo odgovorila:"Grd si mi". Raje se vprašaj: Se te večkrat dotika? te poljubi, objame,..? Te kdaj pohvali glede videza?...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Jan. 2009 10:32

tanika* napisal/-a:..če mi še enkrat pisneš da te glava boli ali da si zmatran te peljem na urgenco in je konc debate.

S tako avtokratsko žensko mu verjetno res ni veselje seksati. Glava boli, utrujen si tudi lahko več kot 2x na leto. A smo vsi več ali manj zreli za urgenco?
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 30. Jan. 2009 10:35

Ne vem zgleda ma ženska res zmanjšano potrebo po seksu,al ji pa pač nisi ušeč in razmišla.
Ne vem sej ok mojga razumem,ma stresno službo,doskrat slabe volje zarad tega in velikrat gre ob desetih še spat.Se nama je glih zanč zgodil da se mu sploh dvignu ni,pa mi je pač povedu kaj ga muč in use,pač ga razumem.S tem zdej ne pomen da je pr nama suša pa seksava enkrat na mesec,sam ne pa spet usak dan tko k učasih.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Jan. 2009 10:52

Kvantiteta tukaj niti ni toliko važna kot dejstvo, da so vajine potrebe in predstave o spolnem življenju čist različne, kar nikakor ni dobro za zvezo, sploh ne dolgoročno. Ker tukaj bosta težko našla sporazum - nje ne moreš prisilit, ker bo le še slabše, ti pa tudi ne moreš živet v pomanjkanju. :wink:
Jest tle žal ne vidim velik možnosti za trajanje vajinega razmerja :? , prej ali slej bo to začelo vplivat tud na druge stvari, da ne bosta razpoložena, se bosta kregala itd...
suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suzika18 » 30. Jan. 2009 11:02

mogoče punca nima potrebe po sexu s tabo,ker nima nič od tega-orgazem. mogoče se pogosto oz ko ima potrebo sama zadovoljuje,dožiti orgazem in je to to. kulkr se meni zdi mlade punce(ne vem kolko je stara) nimajo neke potrebe po sexu s fantom ker ne doživi orgazma,ker ji je to samo obveza,da ustreže fantu. je pa ne bi motlo če ne bi. sčasoma se bo to uredilo. ti se lepo potrudi,jo ljubkuj,sej sex ni vse! sexala sta malo,praviš pa da te je oralno zadovoljila,torej je ustregla tebi....da bi ti njo,ni želela,oz ni imela potrebe,ker je vedla da ji ne bo prišlo.zatorej brezzveze. boš sproti videl kaj bo,samo ne je spraševat zakaj ne,sploh se ne pogovarjat o tem,dejanja vodijo v dejanja
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 30. Jan. 2009 11:05

S tako avtokratsko žensko mu verjetno res ni veselje seksati. Glava boli, utrujen si tudi lahko več kot 2x na leto. A smo vsi več ali manj zreli za urgenco?

Kot prvo ženska bi se lahko naučila kdaj je kaj v fori napisano...itak da nisem nikoli to mojemu rekla. vsi smo kdaj zmatrani ampak vsakodnevna zmatranost in glavoboli pa ni normalna in mi ne bo noben trdiu da je...in ja če bi mi moj vsak dan poskušal prodati zgodbu o utrujenosti, medtem ko cel dan doma leži, in da ga nenehno glava boli bi ga lepo sam dohtorju poslala...to je biu smisel mojega stavka, tko da se ni treba v vse vtikat..a je jasno?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Jan. 2009 12:05

kok sta pa stara in da nisi slucajno njen prvi?

no ce nisi, iz tvojga pisanja si kr predstavljam da se ji nekako ne posvecas pri spolnosti tako kot bi blo treba - slab obcutek pac ker si napisal da si kr na silo hotu kaj dobit :roll: to pac pri spolnosti ne gre tako, bi mogla bit oba za.
fajn bi blo slisat tut kaj si punca o tem misli. mogoce ji pac ni fajn seksat s tabo (spremeni nacin, z ljubeznijo se je dotikaj da se bo sprostila in uzivala, mogoce ne takoj navalit na seks - ponudi ji samo masazo...) men vcasih ni do tega pa me zacne tako nezno masirat alpa lupckat po vratu pa si ga kr zazelim :oops: drugac pa res nekam mal seksata glede na to da sta sele nekaj mesecev skupaj. kako pa drugace zveza stima, se veliko pogovarjata o spolnosti?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 30. Jan. 2009 12:22

Kok ste ene smotane.
A je tako težko razumeti,da nam enim pač ni do seksa?
Meni ni! Ne z mojim, ne z nikomer. Res, vedno manj mi je do tega. Včasih,kakšne 4-5 let nazaj pri 17 mi je še bilo. Zdaj pa ne več. To področje me enostavno ne zanima in dejansko kar seksam,seksam samo zaradi partnerja in ne zaradi sebe. O tem ne razmišljam,se temu ne posvečam, ne da se mi! Sem mislila da so krive KT pa niso.
Libido se ni nič povečal,enak je ostal pa sem brez KT že 4 mesece.
Jaz tvojo punco razumem in tudi sama poznam par takih,ki jim do seksa enostavno ni. Fantje se jim zdijo privlačni in vse,predstavljajo si mečkanje z njimi,seksa pa ne.
Občasno se samozadovoljujejo,pri tem pa za zadovoljitev uporabljajo v svoji glavi največ 2 različna seksualna prizora,katerega akterke niso one same,ampak nea tretja lepa ženska,pod katero si predstavljajo sebe.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Jan. 2009 12:26

^^tega ni tezko razumet, ampak men se zdi da pri doticnem problemu je se kaj drugega problem, a nisi vidla kako je napisal?
Na začetku sem precej vztrajal tud če ji ni bilo do seksa (seveda brez uspeha)

nevem no..zato bi pa radi zvedli mal vec ane? sej ce se onadva drugac super razumeta in ce on ve da ji v seksu nudi vse kar lahko itd itd. pol je pac njen libido tako nizek...lahko je pa tut kaj drugega...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]