Kako pogosto, pa izgovori zakaj ne seksate.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Feb. 2009 16:18

*LooBika* napisal/-a:
MsN napisal/-a:Prostor ni ovira? No, potem mi pa povej - a naj tak par seksa sredi restavracije?

mal glupo si ti tole razumela.. :roll: ti dobr ves kaj sm hotla s tem povedat...enostavno ce domislija dela..potem se vedno najde kak prostor za intimo oz sex...ampak ne rabis si to razlagat na osnovnosolski nacin, malo pa le premisli preden napises, kaj hoce nekdo povedat z dol.postom...

Mi2 sva na začetku, ker nisva mela kje seksat (zdej pa da malo popestriva) dobro izkoristila domišljijo kje use bi lahko. To nama ni bla neka muka, ampak zabava, ker sva se doskrat dodobra namučla, da sva našla primerno mesto. Je blo pa doskrat tud tko, da sva preprosto rezkirala in se dala v neko temo (pa tud, če je bla ta tma 1 meter proč od svetilke9 in sva seksala.
Jz mislim, da prostor ni nikol ovira... Usaj ne, iz mojih izkušenj. Uprašanje pa je, če ma nekdo tolko močno potrebo in željo po seksu, da bi biu priprauljen tvegat, ker se zaveda, da ne more lih zbirat kje bi seksau.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Feb. 2009 16:20

Meni se pa zdi, da zna bit vsaj pozimi kr problem, če nimaš avta, stanovanja, če je v kinu gužva in če se ti javni wc-ji gabijo. :? Hvalabogu nimam takih problemou. :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 01. Feb. 2009 16:22

V takem primeru(da nima ne avta, ne stanovanja, niti nekega prostora, kamor lahko povabi prijatelje, znance, fanta/punco) ima pac smolo... ampak mislim, da je takih primerov zelo malo, ce sploh so.. sj kot sm ze omenila, ce imas to potrebo, ce se ti nekaj ful lusta, bs to tud naredil..in vedno se najde kaksna resitev... No razen za tiste primerke, ki sexajo samo doma pa se to izkljucno samo na postelji..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Feb. 2009 16:23

Pozimi je pač sušno obdobje. Slika Logično gledano je logično, da pozimi res ni v izobilju javnih placov za seksat. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 01. Feb. 2009 16:26

Nekateri se s takimi stvarmi sprijaznijo..eni pac vedno najdejo neko resitev... :D Tud js pravim, hvalabogu, da niam teh problemov..oz..jih nisem nikdar imela..vedno se je naslo nekaj... :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Feb. 2009 16:27

*LooBika* napisal/-a:ampak mislim, da je takih primerov zelo malo, ce sploh so..

Seveda da so. Mi2 sva se čez poletje (na začetku veze) dobivala v Ljubljani in Celju, hodila na sprehode, pijačke, v kino in takrat si res nisem predstavljala, da bi iskala neke skrite kotičke in sexala. Je pa res, da tut nisem hotla takoj, tko da je čaku ene 2 meseca (ker je bilo prvič), ampak tut drugič, tretjič,.. ne bi hotla iskat nekih kotičkou, ker me je še vse bolelo in blablabla. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Feb. 2009 16:29

Jaz očitno spadam med tiste, ki si seksa v resnici ne želijo :lol: , ker se niti slučajno ne mislim dol dajat po umazanih javnih skretih in za drevesi.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Feb. 2009 16:36

*LooBika* napisal/-a:Nekateri se s takimi stvarmi sprijaznijo..eni pac vedno najdejo neko resitev... :D Tud js pravim, hvalabogu, da niam teh problemov..oz..jih nisem nikdar imela..vedno se je naslo nekaj... :P

Oh, samo, da si srečna.

Govorimo o rečeh, ki niso tako redke - ne gre zato, da par sploh ne bi imel kje seksati, ampak o tem, da večina parov, ki ni na svojem, nima konstantne možnosti za seks kjerkoli in kadarkoli (če nisi pristaš javnega seksa). Ne vem zakaj potem pametovanje, češ 'tale ima pa res smolo, hvala bogu, da sama nisem nikoli imela te problemov'.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 01. Feb. 2009 16:46

verjetno ji čisto preprosto sex ne pomeni toliko kot tebi in zato imata tudi drugačne predstave o pogostosti. pa te ima isto ful rada, pa jo ful privlačiš, samo pač ni ji toliko do tega.
najboljše kar lahko narediš je to, da zadevo ne siliš več, ker bolj ko siliš slabše je, kar si že sam opazil.
jaz verjamem, ko bo spet dobila občutek, da ni s tvoje strani stalno nek pritisk, se bo sama sprostila in dobila večjo željo po sexu.namreč ta pritisk ji je verjetno zmanjšal še tisto malo željo po sexu, kar jo je imela.
kar ti hočem povedat je to, da boš moral biti kar potrpežljiv in verjamem, da se bo zadeva sama rešila
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 01. Feb. 2009 17:18

MsN napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:Nekateri se s takimi stvarmi sprijaznijo..eni pac vedno najdejo neko resitev... :D Tud js pravim, hvalabogu, da niam teh problemov..oz..jih nisem nikdar imela..vedno se je naslo nekaj... :P

Oh, samo, da si srečna.

Govorimo o rečeh, ki niso tako redke - ne gre zato, da par sploh ne bi imel kje seksati, ampak o tem, da večina parov, ki ni na svojem, nima konstantne možnosti za seks kjerkoli in kadarkoli (če nisi pristaš javnega seksa). Ne vem zakaj potem pametovanje, češ 'tale ima pa res smolo, hvala bogu, da sama nisem nikoli imela te problemov'.

To si ti razumela kot pametovanje..js sm pac povedla svoje mnenje -tako kot ga je ze zgoraj ena izmed forumasic,ki je tudi dodala, da s tem nikdar ni imela problemov..... in izkusnje..in ce te dol.posti tako motijo, ko nekdo pove svoje mnenje... preprosto ne rabis komentirat takih stvari
Vsak od nas ima razl.potrebe in razlicne poglede na te stvari..vsak ve zase, kaj mu najbolj ustreza..in prav zaradi taksnih stvari imamo tudi vsak svoje mnenje glede tega..ampak razlika je v tem, da eni pridemo gor, da povemo kar mislimo,in se ne obremenjujemo z mnenji drugih, nekateri pa ste tle gor zato, da se le obesate na vsako besedo posebej v vsakem postu...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Feb. 2009 19:36

Ryu napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a: :eek: torej 4krat na mesec potemtakem..

no to se pa men ne zdi neki ful šokantnga, pod pogojem, da pač par ne živi skupaj an... midva naprimer spiva skupi 1x na tedn, ker drugač pač ni možno in podledično tud za takšne in drugačne postelne sktivnosti ne znese, razn pač tist 1x na tedn (seštej, to je 4x na mesc)... pa zard tega še nism zafrustrirana in potrebna kot sahara vode, čeprou se večini tle gor ti zdi čist neki čudnga (in bojo zih kšni komentarji na to...) :roll:

tudi meni se ne zdi nic sokatnega, ce sexas priblizno 4x na mesec, če par ne zivi skupaj. oki, druga stvar je ce si kdaj skupaj po en teden npr. na morju al pa ce pride ravno obodbje, ko mas vec casa in se vec vidis. mislim, d je stevilka, kokt ti z nekom sexas odvisna od casa, oddaljenosti oseb, al zivis skupaj...vsaj pri meni, se pa nebi branla za kej veckat (sam pac ni mozn, k se tut vidt ne morva ne vem kokt na tedn). pa mi ni problem plac (se ze najde avto al kaj podobnega) :)

glede samga problema pa sm mnenja, da se da njvec rest s tem, d jo bozas,... in jo na ta nacin zrjcas. tko se bo mogoce v njej veckt pojavu feeling d hoce sexat in je ne bo vec treba prosit ;) s siljenjem pa noben se ni delc prsu. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2009 20:36

tanika* napisal/-a:Glej purple neki so zdravstvene težave za katere poveš partnerju in upaš, da jih zastopi, jih imam tudi js, posledično zarad tega nisva s fantom sexala kar nekaj časa ampak je on to vedel. Isto je ko on zboli in niti slučajno ne pomislim, da bi sploh predlagala sex, pač počakam da on prvi pristopi. To je čist druga stvar. Neki druzga je pa čist vsakič ko fant hoče rečt, ma veš glava me boli, ma zmatrana sm, itd. sori to so zame izgovori, še posebi če te vsak dan glava boli niti slučajno pa ne pomisliš, da bi šel h dohtorju. Po možnost te zaboli 5 minut preden kej reče in neha bolet 5 minut za tem. Govorim to zato, ker imam prijatelja, ki punci nenehno nabija s takimi, v resnici pa se mu pač ne da sexat z njo ker ga ne privlači, z njo je samo zato, da nebi bil sam, meni se to pač ne zdi vredu. Če nimaš želje po sexu z nekom, preprost ne bit s to osebo. Mislim, da je to najmanj kar lahko narediš.

no ja, sej pol se razumeva... :)
se mi je sam ful čudno slišal use skupi, kot da ne mormo met tok težau.

Julia napisal/-a:Jaz očitno spadam med tiste, ki si seksa v resnici ne želijo , ker se niti slučajno ne mislim dol dajat po umazanih javnih skretih in za drevesi.

mnja, jst sm tud med vami :D
mislm, sej kul kdaj popestrit zadeve kje zunej pa tko, sam razni ogabni wc-ji in podobno...ne..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Feb. 2009 20:39

Zakaj paj javen seks takoj povežete z umazanimi javnimi veceji in drevesi ? :gruebel: Dejansko se lahko seksa tud drugje. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2009 20:42

ja sej sva omenile javne wc-je samo kot ne, ane..jst nikjer nism napisala, da ne sexam na javnih krajih...sexam tam kjer sem 99% prepričana, da me noben ne bo uhvatil, pa tam kjer ni ogabno.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 01. Feb. 2009 21:08

Smetka_ js sm s tipom že zloo dolg časa pa ne seksava samo enkrt na mesec, tko da sploh nikjer ni rečeno da se z leti zveze spolnost zmanjša in kr neki. Mogoč je to pr teb, sam pr men ni tko in mislm a pr marsikateri drugi tut ne.
Live your life like you want

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov