Kako ogovoriti punco na facebooku
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
novin3c napisal/-a:Punca je kar težak "kaliber". Ima 1000+ prijateljev, torej verjetno doda vse, dobro izgleda, zato ima na svojih slikah 100+ lajkov, komadov ne lepi na zid (nimam kaj lajkat, razen njenih slik, pa še te bolj redko objavi).
Ima 2 hobija, ki pa mi nista skupna.
Take ponavadi dejtajo tipe, ki nimajo facebooka. Če ji boš sral z nekimi sporočili, boš le še en od 100 satelitov.
Priključi se njenim hobijem in tam naveži stik v živo.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
imfit napisal/-a:Sam teh "dating" strani ne poznam in me ne zanimajo, popolnoma nekaj drugega pa je facebook
Sem jih že dost spoznal na tak način, nekaj tudi resnično super oseb. Pa da ne omenim da točno veš kakšnega videza je
Sam facebooka primarno ne uporabljam za pecarjenje, vsekakor pa me tu pa tam malo prime in je veliko preprosteje "kliknit" kot pa načrtovat "slučajno" srečanje ušečne osebe v realnem življenju..
Moja navodila za uspešno facebook pecarjenje ON -> NJO (če ji nisi všeč pa morebitno prijateljstvo):
1. izberi si eno/nekaj potencialno všečnih deklet
2. pogosteje obišči njen profil in "lajkaj". Predvsem glasbo in prispevke, slik še ne.
3. cifro 2. upoštevaj kakšen mesec ali več. Če se ti mudi ni dobro. Glavno je da ima tvoje ime in priimek integriran v glavi.
4. najdi neočiten razlog za kliknit (deluje to, da nujno rabiš cifro enega skupnega prijatelja, ali pa hobi..)
5. valda klikni, takoj ko dobiš željeno informacijo se poslovi (razen v primeru da vidiš da ji je zlooo do pogovora)
6. nekaj dni za točko 5. klikni njo in se ji posveti (haj, kako si kaj... itn.). Tokrat je point pogovora ona.
7. V kolikor se v pogovoru ujameta lahko po nekaj dneh pogovora všečkaš tudi kakšno njeno sliko. Na tem mestu je bolje da ne všečkaš več dekletom na enkrat, če ji je malo do tebe bo raje videla večjo pozornost iz tvoje strani... Torej odpisuj takoj (ne pusti čakat na vsak odgovor eno minuto saj je to znak neinteresa). Če je bolj nore narave ji pošlji dregljaj, naj ga razume kot šalo.
8. Prvič jo kam povabi šele po vsaj 10 dneh pogovora, pa še to če slutiš da si želi. Če se osebno še ne poznata je bolje da iz tega ne narediš "date".
9. Tu se začne osebni stik zato ne sodi več v to temo
Se vam zdi dovolj neumno da odprem novo temo?
Še vedno sem mnenja da lahko prijateljsko kavo in "date" strogo ločiš, ona pa mora to vedet. Če nisi ravno nesposobnež ji boš znal v hecu na lep način povedat kaj to druženje bo. Če se bo prijateljska kava super obnesla imaš vse karte da je naslednjič zmenek.
ONA-> NJEGA:
Prve štiri zgoraj opisane točke, vendar s to razliko da se na koncu četrte ne posloviš
Po vsej vrjetnosti pa nebo treba naprej od točke 2. Razen v primeru da je nesposoben/preveč sramežljiv ali pa mu nisi všeč (v redknih primerih pa, da si mu neverjetno všeč, bolj kot katerakoli druga, tu trema pač je)
Lp Abraham
OMG kok kul navodila
Ful nice, nevsiljivo
Pohvalno.
Btw jaz NIKOLI ne bi šla na slepo na pijačo z enim, k me je dodal na fb in sem ga sprejela, ker sem bila v tistem momentu glih dobre volje (ponavadi jih kenslam in ne odgovarjam). Valda morš o človeku pred pijačo že vzpostavt en stik
Drugače pa, če mene en klikne in me hoče spraševat kakšne neumnosti npr s čim se ukvarjam, k se mi niti ne da razlagat enemu tujcu-ga vprašam, kaj je najbolj zabavna stvar, k se mu je zgodila v tem dnevu Pol tudi hitro vidim, a ma kej smisla za humor ali ne.
Aja pa ful ful mi gre na živce, če mi taki tujci v fazi spoznavanja govorijo, "da sem pridna", ko jim povem, kaj sem recimo počela. Omg kok sem pa na take bedarije alergična. Ne vem, zakaj mi gre to tok na živce, ampak takihle kvazi osladnosti od neznancev res ne prenesem.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Džeki napisal/-a:Take ponavadi dejtajo tipe, ki nimajo facebooka. Če ji boš sral z nekimi sporočili, boš le še en od 100 satelitov.
Priključi se njenim hobijem in tam naveži stik v živo.
Najbolj žalostno je, da bi lahko to naredil že v štartu in namesto da sprašuje okoli kako ji je ime, da ji bo gnjavil na facebooku, bi preprosto stopil tja "Živjo, jez sm Jože" in normalno začel pogovor.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz bi pa šla na pijačo, če bi kdo ubral tak pristop na fb. Drugače se mi je že zgodilo, da so me dodali kr eni tipi, s katerimi sem imela kakšnega skupnega prijatelja, osebno pa jih nisem poznala, ampak ni bilo od nobenega ne bu ne mu. Je pa res, da zelo malo objavljam in tudi na chatu sem bolj malo. Pol sem jih pa skenslala čez nekaj časa
ja no, meni grejo tud na živce te "kok si pridna" pa "a si kej pridna" itd.
ja no, meni grejo tud na živce te "kok si pridna" pa "a si kej pridna" itd.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^ ja, sej sem šla jaz tut že dvakrat na slepo na pijačo s tipom, k sem ga spoznala na fb...sam sem z obema mela za sabo vsaj mesec dni intenzivnega chata Rekla sem zato, k se mi zdi, da je nekdo predlagal, nej jo v prvem kontaktu povab na pijačo
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
imfit napisal/-a:Moja navodila za uspešno facebook pecarjenje ON -> NJO (če ji nisi všeč pa morebitno prijateljstvo):
...
Meni so pa ta tvoja navodila prav smesna. Toliko enega odvecnega planiranja in kompliciranja. Ce si punci simpaticen, ji sigurno ne bo odvec klepetat s tabo/odpisat na sporocilo. Ne rabis za to vsaj en mesec lajkat objave in potem se fotke in jo ogovorit pod pretvezo, da rabis od nje neko informacijo (ta korak je cist iskreno se najbolj beden). Ce ji pa nisi, ti pa tudi tale dvomesecni plan ne pomaga.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov