Kako naprej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Mah krneki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2011
Mam en problem. Jst pa moja punca sva pač prvič poskusla ampak tko čist mau, ker jo je ful bolel.
In zdej je rekla da jo je strah še enkrat pa da greva do konca ker jo bo bolel.
Kako nej rešm to težavo?
Kako nej rešm to težavo?
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Pogovori se s tvojo drago in malo preglejta po forumu teme o prvem odnosu...
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=27958&postdays=0&postorder=asc&start=15
In pa seveda lepo počasi
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=27958&postdays=0&postorder=asc&start=15
In pa seveda lepo počasi
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Predlagam da gresta postopoma, naj se vama ne mudi, pa ne jo silit v nič kar jo boli oz. ji ne paše. Pomembno je da je punca sproščena, da ti zaupa. Drugač če jo boli, jo pač boli, treba je mal stisnit zobe pa se preživi ta prvič, sej konec koncev ni to neka grozna bolečina, ampak je specifična in se jo ne da premerjat z nobeno drugo. Z velik predigre bo Vam ziher uspelo, če ne prvič pa tretjič, četrtič...
Nič se sekirat, nama s tipom tut ni ratal takoj, ker je mene isto ful bolelo, ampak sem preživela in mam lepe spomine na prvi sex.
Mogoč ji bo pomagal nek tak položaj da ona lahko kontrolira globino penetracije, meni to ni ravno pomagalo ker se nisem mogla prisilit in nadaljevat ko me je bolelo in je na koncu tip vzel zadeve v svoje roke. Tista bolečina ko se pa himen predre je meni bil 1% vse tiste muke prej, tko da če bi vedela, bi potrpela takoj.
Nič se sekirat, nama s tipom tut ni ratal takoj, ker je mene isto ful bolelo, ampak sem preživela in mam lepe spomine na prvi sex.
Mogoč ji bo pomagal nek tak položaj da ona lahko kontrolira globino penetracije, meni to ni ravno pomagalo ker se nisem mogla prisilit in nadaljevat ko me je bolelo in je na koncu tip vzel zadeve v svoje roke. Tista bolečina ko se pa himen predre je meni bil 1% vse tiste muke prej, tko da če bi vedela, bi potrpela takoj.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Js sm rekla, naj potisne, čeprav me bo bolel, ker se ne mislim matrat pa mazohistično uživat v vsakem dolgem momentu bolečine, ko poskušata počaaaasi prvič prodirat. Dve sekundi pa je. To ji razloži, če je kaj pametna, bo dojela.
Because I can.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Za začetek probajta mal s prsti (če še nista). Pa poskrbi, da bo dovolj vlažna in mokra spodaj bo manj bolelo, če ne drugače uporabita lubrikant.
Mene je tud svinjsko bolelo prvič tak da mi ni blo v noben užitek sem kr zobe stisnila... pa tud kasnej prvih par krat je blo boleče ampak s časom vedno bolj užitek Bo treba pač mal potrpet, sam na silo nič ne delajta lepo počasi.
Mene je tud svinjsko bolelo prvič tak da mi ni blo v noben užitek sem kr zobe stisnila... pa tud kasnej prvih par krat je blo boleče ampak s časom vedno bolj užitek Bo treba pač mal potrpet, sam na silo nič ne delajta lepo počasi.
Yada, yada, yada...
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mah krneki napisal/-a:Mam en problem. Jst pa moja punca sva pač prvič poskusla ampak tko čist mau, ker jo je ful bolel.
Kako nej rešm to težavo?
POČAKAJ s prvim spolnim odnosom, še nekaj let.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov