Kako naj zadržim zvezo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ČrnaSenca » 15. Okt. 2008 6:57

Midva sva oba metalca, čeprav za mene to nihče ne bi rekel. Sem že zaposlena in so moja oblačila temu tudi prilagojena in se tudi drugače ne počutim dobro čisto v črnem razen na festivalih in koncertih. Mene ni moj nikoli omejeval in sem mu všeč v vseh oblačilih. Če bi te ljubil te ne bi omejeval s takimi predsodki. Metal ni samo črnina, pomembno je kar je v glavi. Zveza brez prilagajanj ne more obstajati in v tem primeru bi se mogel on prilagoditi.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 15. Okt. 2008 9:03

Reč mu naj odraste pa mu sama daj nogo.. Kako lahko razmišljaš da bi zadržala vezo z nekom k te hoče zamenjat za en kup cunj?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 15. Okt. 2008 9:36

ej punce, tema je stara 2 leti, se vam ne zdi, da sta do zdaj že nekak rešila tole dilemo s cunjami?!
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 15. Okt. 2008 14:29

Pa kaj ma to veze kolk je tema stara?Koc koncev pa morda glih kera,ki ma podobn problem pa si rada pogleda kaj kdo misli.Pač tak kot jaz pogledam kaj ki mi ni jasno.Včasih je dobr malo v arhiv pogledat.Glede na to,ki se buniš na starost teme,kaj si sploh šla ti to brat?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 16. Okt. 2008 8:01

mislna sm to, ker še vedno komentirajo post na prvi strani in njene probleme :nixweiss: če pa ima katera podoben primer pa naj ga ponovno napiše in se bo to komentiralo naprej, ne pa tista stara tema...
in zakaj te zdej moti moj post? napisala sem podoben post kot NIA par vrstic zgori, spraulaš se pa name... ful logike v tem... ga pa preskoči če ti ni všeč....
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 16. Okt. 2008 15:46

jagodka85 napisal/-a:ajej, kakšne probleme delajo teli tipi :eek: :?
jz bi mu lepo povedala, da ne mislm spremenit svojga stila oblačenja... in če se res ne zna sprjaznt s tem, kar nosm, bo pa pač konc... ja ok, vem da je to lažje napisat, kokr pa narest.. vem tud, da boli, da je težko pa tko naprej... sam skoz se sam zarad ene in iste stvari kregat, k je povrh usega še tooook nepomembna, se mi zdi brezveze...
moje mnenje

oooo ja.. :) če se sramuje tebe & kako si oblečena.. ti si del njega.. se sramuje sam sebe.. :) nevem če bo to zdej kera zaštekala.. :)
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 16. Okt. 2008 18:45

~NIA~ napisal/-a:pa od kje vi potegnete tele teme? datum teme je julij, 2006, pomojm je ženska že rešila s tipom brez vaših takih in drugačnih nasvetov.

Če bi pa novo temo odpirali bi se pa s5 vsi bunli!? :roll:
Sej ne rešujejo njenga problema, pač komentirajo kaj bi one/oni nrdili v takih situacijah in podajajo svoje izkušnje.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Dior » 16. Okt. 2008 19:00

čeprav se sliši zelo smešno oz žalostno te razumem da ti mora biti zelo hudo saj ga imaš rada. ampak če z druge strani pogledaš ne more still oblačenja vplivat na vajino zvezo, vsaj nebi smel. o tem se moraš čist resno pogovorit z njim in mu rečt, da moraš biti resnejša in se začet temu primerno oblačit saj tudi je tvoja prihodnost odvisna od tega. upam, da bo vse ok
Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Dior » 16. Okt. 2008 19:00

javi kak bo se razrešlila situacija
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 16. Okt. 2008 19:10

***Ally*** napisal/-a:S fantom sva skupaj 4,5 leta. Jaz sem stara 21, on 22 let. Oba študirava. Problem, ki bo najverjetneje pripeljal do konca zveze je pa tako absurden, da sploh ne morem v živo nikomur tega razlagat ker se mi začnejo smejat.
Ko sva se spoznala, sva bila oba navdušena nad metalom (15let...mislim da grejo vsi čez to fazo). Kmalu sem ugotovila da pri njem to ni samo faza, da mu je pač všeč to in samo to. Ampak to mene sploh ne moti. Jaz sem medtem že spremenila glasbeni okus...zdaj poslušam vse kar mi pade na pamet, pač čujem nek komad, ga potegnem z neta, tudi oblačim se drugače kot sem se, ampak meni se to pač zdi normalno, delam kar čutim... Problem je, da njega to tako zelo moti, da si želi da greva narazen. Ko se vidiva eksplodira če nosim belo majico, o kaki drugi barvi boljše da ne govorim. Pred kolegi, ki jih na novo spozna me skriva, ker se sramuje mojega življenjskega stila. Pravi, da bo on celo življenje tak in da si ne predstavlja da bi imel ob sebi žensko, ki bi bila "pozerka". Naj še omenim, da študiram na zelo resnem faxu, kjer se od mene že pričakuje da se malo bolj resno oblečem, sploh če gre za kakšno posebno priložnost.
Jaz ga imam zelo rada in nebi ga rada zgubila, ampak enostavno se mi to ne zdi več normalno, ker ne gre samo za to da se pritožuje, ampak je stvar postala že neznosna.
What should I do?

Zesni naj se - tip mislim. Jaz sem metalc tam od 10. leta starosti, pa se nisem nikoli metalsko oblačil ipd.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 16. Okt. 2008 19:14

***Ally*** napisal/-a:S fantom sva skupaj 4,5 leta. Jaz sem stara 21, on 22 let. Oba študirava. Problem, ki bo najverjetneje pripeljal do konca zveze je pa tako absurden, da sploh ne morem v živo nikomur tega razlagat ker se mi začnejo smejat.
Ko sva se spoznala, sva bila oba navdušena nad metalom (15let...mislim da grejo vsi čez to fazo). Kmalu sem ugotovila da pri njem to ni samo faza, da mu je pač všeč to in samo to. Ampak to mene sploh ne moti. Jaz sem medtem že spremenila glasbeni okus...zdaj poslušam vse kar mi pade na pamet, pač čujem nek komad, ga potegnem z neta, tudi oblačim se drugače kot sem se, ampak meni se to pač zdi normalno, delam kar čutim... Problem je, da njega to tako zelo moti, da si želi da greva narazen. Ko se vidiva eksplodira če nosim belo majico, o kaki drugi barvi boljše da ne govorim. Pred kolegi, ki jih na novo spozna me skriva, ker se sramuje mojega življenjskega stila. Pravi, da bo on celo življenje tak in da si ne predstavlja da bi imel ob sebi žensko, ki bi bila "pozerka". Naj še omenim, da študiram na zelo resnem faxu, kjer se od mene že pričakuje da se malo bolj resno oblečem, sploh če gre za kakšno posebno priložnost.
Jaz ga imam zelo rada in nebi ga rada zgubila, ampak enostavno se mi to ne zdi več normalno, ker ne gre samo za to da se pritožuje, ampak je stvar postala že neznosna.
What should I do?

Fant te preveč omejuje.
Če mu je bolj pomembno to, kako se oblačiš, kot pa to, kaj do njega čutiš, kako se razumeta, kaj vaju osrečuje, ko sta skupaj...potem ne vem, kaj je smisel v taki vezi.
Razumem, da ga imaš rada, ampak razloži mu, da tako kot ti spoštuješ njega, je prav, da on spoštuje tebe skupaj s tvojim stilom oblačenja.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 17. Okt. 2008 9:41

Once again, ko tako veselo citirate prvi post in svetujete:
~NIA~ napisal/-a:pa od kje vi potegnete tele teme? datum teme je julij, 2006, pomojm je ženska že rešila s tipom brez vaših takih in drugačnih nasvetov.

:wink:

Me pa vseeno zanima, kako sta potem rešila zadevo. :)
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 17. Okt. 2008 9:44

ni lepšega, ko vidit enga metalca z eno u über hudo zrihtano bejbo zravn :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Okt. 2008 21:18

mislm, da sta onadva že zdavni nehala... sam nism pa ziher :D
littledevil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a littledevil » 20. Okt. 2008 21:40

ma dj tip je res kreten da take ven meče. Kar imaš rad sprejmeš kakor je.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]