Kako naj zadržim zvezo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Jul. 2006 9:36

S fantom sva skupaj 4,5 leta. Jaz sem stara 21, on 22 let. Oba študirava. Problem, ki bo najverjetneje pripeljal do konca zveze je pa tako absurden, da sploh ne morem v živo nikomur tega razlagat ker se mi začnejo smejat.
Ko sva se spoznala, sva bila oba navdušena nad metalom (15let...mislim da grejo vsi čez to fazo). Kmalu sem ugotovila da pri njem to ni samo faza, da mu je pač všeč to in samo to. Ampak to mene sploh ne moti. Jaz sem medtem že spremenila glasbeni okus...zdaj poslušam vse kar mi pade na pamet, pač čujem nek komad, ga potegnem z neta, tudi oblačim se drugače kot sem se, ampak meni se to pač zdi normalno, delam kar čutim... Problem je, da njega to tako zelo moti, da si želi da greva narazen. Ko se vidiva eksplodira če nosim belo majico, o kaki drugi barvi boljše da ne govorim. Pred kolegi, ki jih na novo spozna me skriva, ker se sramuje mojega življenjskega stila. Pravi, da bo on celo življenje tak in da si ne predstavlja da bi imel ob sebi žensko, ki bi bila "pozerka". Naj še omenim, da študiram na zelo resnem faxu, kjer se od mene že pričakuje da se malo bolj resno oblečem, sploh če gre za kakšno posebno priložnost.
Jaz ga imam zelo rada in nebi ga rada zgubila, ampak enostavno se mi to ne zdi več normalno, ker ne gre samo za to da se pritožuje, ampak je stvar postala že neznosna.
What should I do?
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 14. Jul. 2006 9:44

Jst bi mu rekla, da se obnasa res kretensko pa otrocje. Sori sam to pa res ni vazn kako se clovek oblaci. Poznam par... pankur pa rejvarka. Pa se cist dobr razumeta. Pa tud pred frendi nikol noben nobenga ne skriva. Pogovor se z njim... ce pa nau poslusu, ga pa pust pa najd enga druzga k s takim otrokom nimas kej pocet (ceprov vem, da je to lazi rect kot pa narest). Sam glede na to, da je star ze 22, bi loh ze mal drugac zacel gledat na take stvari. Pac kokr kermu pase... ce je pa s tabo sam zarad tvojega oblacenja pa to ne more bit nevemkaksna ljubezen. Men se to zdi res neumno... pa sm mlajsa pa tud mam skoz crne obleke :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2006 9:51

punca!Če on noče bit s tabo in te odriva zaradi tvojega oblačenja...OMG kar pejt stran od njega..Mislm ok, imeti fanta pomeni se dobro imeti, razumeti, imeti rad, spoštovati en drugega, podpirati en drugega, kar pa pri vama tega ne vidim-z njegove strani...absurd, da ti sploh lahko kej zamori na račun normalnih oblačil..
lej punca, tle je brezveze karkoli poskušat ker nič en bo vžgalo..tip ma pač svoja prepričanja v glavi in jih boš težko spremenila, glede na to da je res zagrizen metalc...razen če boš trpela pa plesala tako kot bo on igral..res škoda take zveze vlečt, ker se mi zdi da z njegove strani ni več pretirane ljubezni, ker če bi bla ti nebi zarad tega moril...
jst ti samo svetujem, odločitev je samo na tebi..
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 14. Jul. 2006 10:05

OMG :eek: Tale pa je očitno še vedno v puberteti. Kr ne morm verjet, da bi te tip pustu zarad barve majčke oz. načina oblačenja :roll:
Dvomim, da ti ga bo uspelo spremeniti. Sicer pa - zakaj bi sploh ga? Naj ima svoja prepričanja, želje, načela, karkoli pač že. In če nista na isti frekvenci, je vsak trud zaman...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 14. Jul. 2006 10:43

:eek:

kaj takega pa res se nisem slisala. cimprej ga brcni nekam, da se bo spametoval in pogruntal, da sam iz sebe dela norca. :< verjamem, da ga imas res rada, kajti sicer bi najbrz ze prej prekinila vezo. vprasanje pa je, ce te ima on dovolj rad, da bo sprevidel, da ne mores preziveti zivljenja z nekom, s katerim te veze le en skupni interes - stil :stupid:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 14. Jul. 2006 10:47

Čist tvoja odločitev kako se boš oblačila kaj boš poslušala in še in še..saj ne boš živela vse življenje po njegovih pravilih.Jst mam tud sošolko ki se oblači čist po zadnji modi on pa je totalen metalec in ga sploh ne moti.družba pa lepo oba sprejema.Nevem zakaj ma tako proti če se oblečeš v belo majco in kaj podobnega,...A si se poskusila pogovorit z njim?Reci mu da ti tak način oblačenja ustreza in da ga zaradi njega že ne boš spreminjala,če je tebi osebno všeč.Če te ma dovolj rad te bo sprejel takšno kakršna si vred s tvojimi napakmi če jih maš.Če pa ne pa te ni vreden,...Sorri puca ampak tak je.Malo se zamisli kaj počne s tabo!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 14. Jul. 2006 10:52

Ojej, zgleda, da tvoj fant ne ve, kakšni problemi lahko nastopijo v zvezi, da ti gnjavi s takimi stvarmi. Nevem jst bi ti rekla eki takega, kar so ti že punce pred menoj. Resno mu povej, da naj se skulira, če ne pa.. Nevem.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 14. Jul. 2006 11:04

bistvo vsake zveze, da si z nekom, ki te sprejema takšnega, kot si. Ergo, če mu nekaj, kar je očitno del tebe, ni všeč, in te skuša spremeniti, potem te ne vidi in ne ceni takšne, kot si.

Ne bom napisala, da bi bilo najbolje, da ga pustiš, ker vem, kako je, če imaš nekoga rad, takrat pač popuščaš in popuščaš, čeprav mu ne bi smel/a. Velikokrat se zgodi, da v zvezi pozabimo nase in se spreminjamo na željo naših partnerjev. Ampak to ni prav, kajti radi bi nas morali imeti takšne, kot smo.

Ne vem, lepo se probajta pomenit pa boš vidla, kako bo odreagiral. Povej mu, da si takšna, kot si in da te mora kot takšno tudi sprejeti. (Jaz osebno bi tipa, ki bi se me sramoval, me skrival ipd. takoj pustila. Kaj boš pa ti naredila, pa je odvisno od tebe...).
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 14. Jul. 2006 11:53

Jaz kot prvo temu ne bi rekla problem, ampak bedarija.

Kako more nekoga soditi po oblačenju?
A potem svojih staršev, ki se po vsej verjetnosti ne oblačijo kot metalci tudi ne sprejema, pa ostalih sorodnikov?
Bi rekla, da je ko fijakarski konj, ki ne vidi ne levo ne desno. Jaz bi se zanalašč oblekla pozersko ali bi šla pa na rave party.
Fajn bi bilo, da bi se naučil sprejemati tudi druge ljudi in to takšne kot so.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Jul. 2006 12:01

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 14. Jul. 2006 12:04

pjotra napisal/-a:Fajn bi bilo, da bi se naučil sprejemati tudi druge ljudi in to takšne kot so.

ta model pa ma bleme z nesprejemanjem drugih... jz bi pač nehala z njim, k če te ne podpera v takih zadevah kokr je stil oblačenja...kaj bo pol šele k bojo pršle kšne večje in pomembnejše zadeve k bi jih mogu sprejet in te podperat... :?
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 14. Jul. 2006 13:47

kaksen butelj.. ce mu je ne pase da si taksna pa mora bit nekaj narobe, ni mu vec tako kot nekoc s teboj, ne ljubi te vec, ker sicer bi te sprejel...

meni ni biu usec rejvrcek, pa sm se zajlubila v njega.. pa pac poslusam usake tolko uni tuc tuc ...tako kot tudi on sprejme plestenjaka in kaksne moje monade... ampak je to del mene in se malcek prime za glavo..
da bi se zaradi tega pustila pa ni govora
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vis_maior » 14. Jul. 2006 14:20

ja...smo šli čez to fazo :) jaz si tudi včasih sebe nisem znala zamišljat v drugem kot črnem in sem seveda temu primerno zaničevala vse, ki so nosili kaj drugega oz. bognedej poslušali kakšno drugo glasbo (ki si naziva glasba tak pa tak sploh ni zaslužila). ampak stara sem bila 15, 16 let.

pr 22...jao jao! ne sej ok da posluša metal, saj ga jaz tut še vedno, samo da pa tebe terorizira pa ne morem verjet!. razlaga bi bila taka po mojem mnenju: dokler sta bila oba črna in u stilu lajfjeitakbed, mu ni bilo treba razmišljati kaj bo, ko odraste, da se bo to enkrat moralo nehat. zdej si pa ti točno to nardila in ga vsak dan opominjaš na to, da ti bo tudi on moral enkrat slediti. tega pa noče. noče odrasti...
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 14. Jul. 2006 14:28

S strinjam z ostalimi...kok te lohk pusti zarad stila oblačenja?! Č mene vprašaš je tu neki druzga in mu to služi kot izgovor...jz bi ga vprašala kaj je pravi razlog...in sm 99% d to ni to! Ko je kriza pač vsak izgovor prav pride! :?

Kaj ko sta se spoznala si mela enak stil...k po moje te na začetku lohk odvrne stil osebe in že takrat nisi za kaj več... Jz pa moj kolega sma pa glih obratn...jz sm tista k se oblač v črno in se ne rihtam, medtem k je on šminker...vedn sm si govorila d nikol neb mogla bit z osebo k je tak pozer...on pa d neb mogu nč z neko "metalko" (čeprav se nimam za), k ni zrihtana (zrihtana v smislu: minca pa en top k več odkriva k zakriva) met! Na koncu sma pa skup pristala... :lol:
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Jul. 2006 15:29

ajej, kakšne probleme delajo teli tipi :eek: :?
jz bi mu lepo povedala, da ne mislm spremenit svojga stila oblačenja... in če se res ne zna sprjaznt s tem, kar nosm, bo pa pač konc... ja ok, vem da je to lažje napisat, kokr pa narest.. vem tud, da boli, da je težko pa tko naprej... sam skoz se sam zarad ene in iste stvari kregat, k je povrh usega še tooook nepomembna, se mi zdi brezveze...
moje mnenje

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]