Kako naj se mu približam? :)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

star111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a star111 » 01. Feb. 2013 20:31

Heii :)

Evo mam nasledn problem iz paralelke mi je ful ušeč en tip (men je tko luštkan, tak lep nasmeh ma aa :D) problem je pa v tem da nevem če sm mu ušeč najbl me skrbi da mu nism ušeč zarad svoje postave (no sj nism ravno debela suha pa tudi ne ---> ampak sj delam na tem) samo nevem recimo skos je v družbi sošolcev in ga res nikol ne morm dobit na samem pa tud racimo zadnič sva se srečala pr omarcah lihk sam je prsu in me je tko lepo pozdravu pa se nasmejov aaa samo k je pa v družbi pa nikol ne pozdrav samo nasmeji se ko se srečamo in jst se mu nazaj ... newem kaj naj nardim kaj mislte kj vi? Hvalaaaa ful za pomoč (kako nj se mu prbližam)? :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Feb. 2013 21:16

Še naprej se mu lepo nasmihaj, če bo priložnost :D
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 01. Feb. 2013 23:12

Goddamnit! Ugotovila sem, da sem grozno nevljuden clovek. Pogosto se ljudem samo nasmehnem, ker sem khmkhm let zivela v prepricanju, da je to neke vrste pozdrav. :oops:

Kar se tvojega problema tice, pa ne vem. Kot je Zvoncica rekla, poskusi se naprej z nasmihanjem, ce ne deluje, pa predlagam "light stalking".
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Feb. 2013 23:22

Simple, ko te pogleda preko hodnika se mu nasmehni in dvigni roko v pozdrav ter mu malo pomahaj.

Slika

Če ima kakršnekoli manire ti bo pomahal nazaj in ti vrnil nasmeh.
In pogruntal sem, da ljudje vedno ponavljamo ko nam nekdo nekaj nakaže.

In ko se naslednjič vidita, ga lahko mirno pozdraviš: "Hej, kako si"
In bo odgovoril in se ne bo čudil, zato ker sta se že pozdravila in si nasmehnila.

In ko boš to počela večkrat, bo prej ali slej nekdo nekoga povabil na pijačo...če pa si ne bosta všeč in boš videla da ti mogoče ni všeč, boš pa itak prej videla.

Sicer pa, je vedno zabavno ko berem na temu forumu, ko ženske predlagajo kako osvajati fanta...light stalkanje :D , kaj to sploh pomeni?
"Hej Miha, včeraj sem videla na FB zapisovalniku da si ob 3h zjutraj lajkal novi album U2..a nisi mogel spati?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 01. Feb. 2013 23:36

To pomeni sarkazem. Tako kot vse ostalo v tistem postu. ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Feb. 2013 21:05

star111 napisal/-a:...
Iiii, kok je luštn bit 15 in met simpatijo :love:

Ne ga srat, mam 10+ več let, pa se zadnje tedne podobno počutim :lach: :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Feb. 2013 22:04

jaz tud mislim, da nima veze kolko si star pa se lahko počutiš ko v srednji šoli :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Sanja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja89 » 19. Feb. 2013 17:35

Se opravičujem, ker sem malo offtopic...

Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja :P Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti... :)

Anyone? :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 03. Mar. 2013 10:24

Sanja89 napisal/-a:Se opravičujem, ker sem malo offtopic...

Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja :P Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti... :)

Anyone? :)

ne silit vanj z lupčkanjem in podobno... moj nasvet je da mu večkrat predlagaš da kam kdaj gresta na lepše, kam uživat, kaki sprehodi in podobno zato da se bo imel luštno s tabo in bo pozabu na bivšo. Pa ne ga spraševat po bivši al pa se pogovarjat o tem, ker drugače jo bo mel skos v glavi

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov