Kako naj se mu približam? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- star111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2012
Heii
Evo mam nasledn problem iz paralelke mi je ful ušeč en tip (men je tko luštkan, tak lep nasmeh ma aa ) problem je pa v tem da nevem če sm mu ušeč najbl me skrbi da mu nism ušeč zarad svoje postave (no sj nism ravno debela suha pa tudi ne ---> ampak sj delam na tem) samo nevem recimo skos je v družbi sošolcev in ga res nikol ne morm dobit na samem pa tud racimo zadnič sva se srečala pr omarcah lihk sam je prsu in me je tko lepo pozdravu pa se nasmejov aaa samo k je pa v družbi pa nikol ne pozdrav samo nasmeji se ko se srečamo in jst se mu nazaj ... newem kaj naj nardim kaj mislte kj vi? Hvalaaaa ful za pomoč (kako nj se mu prbližam)?
Evo mam nasledn problem iz paralelke mi je ful ušeč en tip (men je tko luštkan, tak lep nasmeh ma aa ) problem je pa v tem da nevem če sm mu ušeč najbl me skrbi da mu nism ušeč zarad svoje postave (no sj nism ravno debela suha pa tudi ne ---> ampak sj delam na tem) samo nevem recimo skos je v družbi sošolcev in ga res nikol ne morm dobit na samem pa tud racimo zadnič sva se srečala pr omarcah lihk sam je prsu in me je tko lepo pozdravu pa se nasmejov aaa samo k je pa v družbi pa nikol ne pozdrav samo nasmeji se ko se srečamo in jst se mu nazaj ... newem kaj naj nardim kaj mislte kj vi? Hvalaaaa ful za pomoč (kako nj se mu prbližam)?
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Goddamnit! Ugotovila sem, da sem grozno nevljuden clovek. Pogosto se ljudem samo nasmehnem, ker sem khmkhm let zivela v prepricanju, da je to neke vrste pozdrav.
Kar se tvojega problema tice, pa ne vem. Kot je Zvoncica rekla, poskusi se naprej z nasmihanjem, ce ne deluje, pa predlagam "light stalking".
Kar se tvojega problema tice, pa ne vem. Kot je Zvoncica rekla, poskusi se naprej z nasmihanjem, ce ne deluje, pa predlagam "light stalking".
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Simple, ko te pogleda preko hodnika se mu nasmehni in dvigni roko v pozdrav ter mu malo pomahaj.
Če ima kakršnekoli manire ti bo pomahal nazaj in ti vrnil nasmeh.
In pogruntal sem, da ljudje vedno ponavljamo ko nam nekdo nekaj nakaže.
In ko se naslednjič vidita, ga lahko mirno pozdraviš: "Hej, kako si"
In bo odgovoril in se ne bo čudil, zato ker sta se že pozdravila in si nasmehnila.
In ko boš to počela večkrat, bo prej ali slej nekdo nekoga povabil na pijačo...če pa si ne bosta všeč in boš videla da ti mogoče ni všeč, boš pa itak prej videla.
Sicer pa, je vedno zabavno ko berem na temu forumu, ko ženske predlagajo kako osvajati fanta...light stalkanje , kaj to sploh pomeni?
"Hej Miha, včeraj sem videla na FB zapisovalniku da si ob 3h zjutraj lajkal novi album U2..a nisi mogel spati?
Če ima kakršnekoli manire ti bo pomahal nazaj in ti vrnil nasmeh.
In pogruntal sem, da ljudje vedno ponavljamo ko nam nekdo nekaj nakaže.
In ko se naslednjič vidita, ga lahko mirno pozdraviš: "Hej, kako si"
In bo odgovoril in se ne bo čudil, zato ker sta se že pozdravila in si nasmehnila.
In ko boš to počela večkrat, bo prej ali slej nekdo nekoga povabil na pijačo...če pa si ne bosta všeč in boš videla da ti mogoče ni všeč, boš pa itak prej videla.
Sicer pa, je vedno zabavno ko berem na temu forumu, ko ženske predlagajo kako osvajati fanta...light stalkanje , kaj to sploh pomeni?
"Hej Miha, včeraj sem videla na FB zapisovalniku da si ob 3h zjutraj lajkal novi album U2..a nisi mogel spati?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
To pomeni sarkazem. Tako kot vse ostalo v tistem postu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iiii, kok je luštn bit 15 in met simpatijostar111 napisal/-a:...
Ne ga srat, mam 10+ več let, pa se zadnje tedne podobno počutim
- Sanja89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2013
Se opravičujem, ker sem malo offtopic...
Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti...
Anyone?
Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti...
Anyone?
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
Sanja89 napisal/-a:Se opravičujem, ker sem malo offtopic...
Anyone?
ne silit vanj z lupčkanjem in podobno... moj nasvet je da mu večkrat predlagaš da kam kdaj gresta na lepše, kam uživat, kaki sprehodi in podobno zato da se bo imel luštno s tabo in bo pozabu na bivšo. Pa ne ga spraševat po bivši al pa se pogovarjat o tem, ker drugače jo bo mel skos v glavi
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov