Kako naj se mu približam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali je možno da sem mu všeč?

da
4
36%
ne
2
18%
težko rečem
5
45%
Skupaj glasov : 11

hpcompaq
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hpcompaq » 31. Okt. 2012 15:30

vedno sem imela težave pri pristopu do fanta. menda sem precej luštna in velikokrat se je izkazalo da sem bila fantu, ki je bil všeč tudi meni simpatična. in ko sem se končno opogumila da bi naredila prvi korak, sej je po tem vse končalo zaradi njegove sramežljivosti. zakaj je tako? če pa vsi pravijo: simpatiji se nasmehni, pokaži mu, da ti je všeč...bla, bla, bla.

na šoli mi je všeč fant. ko grem mimo, drega svoje prijatelje in se nasmihajo med sabo. ampak me ne upa niti pogledat, sploh ne takrat ko ga vidim jaz. je pa precej tak nekomunikativen, kolikor sem ga opazovala. ali ima kdo zame nasvet, kako naj se mu približan na čimbolj neočiten način, saj ga neželim prestrašit že iz zgoraj napisanih razlogov :frown:

PS.: z njim nimam še nobenega kontakta, prosim pomagajte mi! dobrodošel tudi komenrat s strani moškega spola, saj me zanima, kako na to gledate vi.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Okt. 2012 16:01

sigurno si mu všeč ;) prvo kot prvo ogovori ga na samem in sama. ni v redu če je zraven nekdo ki ne spada zraven.

nekak probaj ugotovit če je kakšen zanesljiv način da ga dobiš nekje samega.

če pa kljub temu kar pobegne al pa kej, pol pa res nevem.. sam ne razumem tega če mu da punca vedet da ji je všeč.. no ja kakor kdo.

mogoče pa bi ga našla na fb in kliknila al pa kej? pač sramežljiv človek se iz oči v oči najtežje pogovarja in bo več šans da se ustraši.. če pa te mal spozna z "varne razdalje" bo lažje.
hej norci :)
hpcompaq
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a hpcompaq » 01. Nov. 2012 11:56

hvala za odgovor :) malo težje ga je na samem dobit ker je vedno nekam namenjen. ali pa stoji s svojim razredom pred učilnico. tako da je res težje.. kaj naj mu pa rečem?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Nov. 2012 12:09

sms mu napiši in ga povabi na pijačo. al pa ga povabi preko fb
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Nov. 2012 12:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 04. Nov. 2012 20:48

Pošlji mu na fb sporočilo, zakaj se ti njegovi frendi smejejo, ko greš mimo.

Hehehe. Valda bo mogu pol rečt, da se ne smejejo TEBI, pol se bosta pa že o čem začela pogovarjat :)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 05. Nov. 2012 11:35

če si menda precej lušna pol je težko najdet tipa, ki mu nebi všeč. razen če ta tip ni največji lepotec na šoli.
hpcompaq
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a hpcompaq » 07. Nov. 2012 21:27

ne velja za najvešjega lepotca na šoli niti ni sploh tok znan bl v ozadju je ampak je res fuuul luškan. mah problem je bol to da so usi tok sramežljivi pa tut sama mam to težavo
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 07. Nov. 2012 21:39

hpcompaq napisal/-a:vedno sem imela težave pri pristopu do fanta. menda sem precej luštna in velikokrat se je izkazalo da sem bila fantu, ki je bil všeč tudi meni simpatična. in ko sem se končno opogumila da bi naredila prvi korak, sej je po tem vse končalo zaradi njegove sramežljivosti. zakaj je tako? če pa vsi pravijo: simpatiji se nasmehni, pokaži mu, da ti je všeč...bla, bla, bla.

na šoli mi je všeč fant. ko grem mimo, drega svoje prijatelje in se nasmihajo med sabo. ampak me ne upa niti pogledat, sploh ne takrat ko ga vidim jaz. je pa precej tak nekomunikativen, kolikor sem ga opazovala. ali ima kdo zame nasvet, kako naj se mu približan na čimbolj neočiten način, saj ga neželim prestrašit že iz zgoraj napisanih razlogov :frown:

PS.: z njim nimam še nobenega kontakta, prosim pomagajte mi! dobrodošel tudi komenrat s strani moškega spola, saj me zanima, kako na to gledate vi.

skrij se za kotom in ga prestraši,mislim,da bo najbol razumel kaj želiš povedati :D
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Mr. » 17. Nov. 2012 18:38

hpcompaq napisal/-a:vedno sem imela težave pri pristopu do fanta. menda sem precej luštna in velikokrat se je izkazalo da sem bila fantu, ki je bil všeč tudi meni simpatična. in ko sem se končno opogumila da bi naredila prvi korak, sej je po tem vse končalo zaradi njegove sramežljivosti. zakaj je tako? če pa vsi pravijo: simpatiji se nasmehni, pokaži mu, da ti je všeč...bla, bla, bla.

Tak fant je zlata vreden. Zagotovo veš da se ne bo skurbal po par mesecih zveze. Pa tudi drugače so lahko introvertirani ljudje v krogu ljudi ki jih poznajo in zaupajo zelo dobri sogovorniki in zanimivi ljudje. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]