Kako naj se mu bolj odprem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lep pozdrav vsem!
Pred kratkim sem spoznala fanta s katerim se odlično ujemava. Glede ljubezni nikoli nisem imela velike sreče in sem bila vedno na koncu razočarana. On je totalno nasprotje ostalim fantom do zdaj, ker je izredno pozoren, govori o svojih čustvih,.. uglavnem mirna sem in mu zaupam, da me ima rad. Problem pa naj bi bil v meni, ker on pravi da sem zaprta in da mu sploh ne znam pokazati svoje mehke plati. Jaz mislim da se trudim in da mu kažem, ampak njemu še vedno ni dovolj. Bojim se, da ga bom zgubila zaradi tega oz. da ga bo minilo, ker bo mislil da jaz ne čutim isto. Večkrat mi je že rekel, da mi ne zaupa.
Ne vem kako nej se mu še bolj odprem? Ima mogoče katera kakšen nasvet?
Pred kratkim sem spoznala fanta s katerim se odlično ujemava. Glede ljubezni nikoli nisem imela velike sreče in sem bila vedno na koncu razočarana. On je totalno nasprotje ostalim fantom do zdaj, ker je izredno pozoren, govori o svojih čustvih,.. uglavnem mirna sem in mu zaupam, da me ima rad. Problem pa naj bi bil v meni, ker on pravi da sem zaprta in da mu sploh ne znam pokazati svoje mehke plati. Jaz mislim da se trudim in da mu kažem, ampak njemu še vedno ni dovolj. Bojim se, da ga bom zgubila zaradi tega oz. da ga bo minilo, ker bo mislil da jaz ne čutim isto. Večkrat mi je že rekel, da mi ne zaupa.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
hmmm tko je bilo pri meni in prvemu bl resnemu fantu, ko sem že praktično skoraj živela pri njemu. In ja imel je prav... Res se nisem dovolj odprla, ker je bil pač ful ljubosumen in včasih enostavno nism hotla povedat določenih stvari in govorit o določenih občukih.
Kakorkoli moje mnenje je da določeni moški te berejo kot knjigo in sta na isti valovni. In to so moški s katerimi si dejansko lahko v zvezi. Če se moraš pa prisilit da mu zaupaš in pogovor o čustvih ni spontan, potem pa dvomim da je to zveza kakršno si želiš.
Sta pa verjetno oba pod 20?
Kakorkoli moje mnenje je da določeni moški te berejo kot knjigo in sta na isti valovni. In to so moški s katerimi si dejansko lahko v zvezi. Če se moraš pa prisilit da mu zaupaš in pogovor o čustvih ni spontan, potem pa dvomim da je to zveza kakršno si želiš.
Sta pa verjetno oba pod 20?
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Ne ne, sva kar oba nad 24 Pri meni ni problem, da ne bi mogla govorit o svojih čustvih z njim, povem kaj čutim, ampak njemu to še vedno ni dovolj. Ima težave z zaupanjem pravi, ampak kdo jih nima?! Sploh ne vem kje delam napako, kako nej mu še pokažem, povem da bo verjel da mi je res do samo do njega.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz bi rekla, da se z njim odkrito pogovori in mu povej to, kar si zdaj nam. Da si odprta in mu kažeš svoja čustva. Ampak da je pač ta način, ki ga on smatra za premalo oziroma da si zaprta, tvoj način kazanja čustev. Pač očitno za njegovo mnenje premalo kažeš naklonjenost. Mogoče mu poskusi pogosteje povedat koliko ti pomeni, ali mu fizično (z dotiki, božanjem itd) pokazat, da ti veliko pomeni!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Sicer nisi sla v podrobnosti, ampak iz tega, kar si napisala, sem dobila obcutek, da je problem pri njemu, ne pri tebi, in sicer prenizka samozavest. Jasno ti je povedal, da ima tezave z zaupanjem in da ti ne zaupa. Ce nisi do zdaj storila nicesar, kar bi lahko omajalo njegovo zaupanje, potem je problem pri njemu samemu. Ker je zelo nezaupljiv, neprenehoma rabi potrditev od tebe, da ga imas rada, da ti je samo do njega itd. Nimam nekega pametnega nasveta, tip bo moral razcistiti pri sebi in dojeti, da je problem na njegovi strani. Ti se trudis po svojih moceh in mu izkazujes naklonjenost ter pokazes, kaj cutis, njemu pa ni nikoli dovolj. Dokler ne bo postimal s svojo samozavestjo, bosta imela skoz ta problem, ker bo on nenehno rabil potrditev.
-
La Vita Buona - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2011
Metuljčica. Zanimiv se mi zdi tvoj post.
šele pred kratkim si spoznala fanta, ki se ti zdi, da je drugačen od vseh ostalih, ki si jih poznala do sedaj, pa se že bojiš, da ga boš zgubila.
Zaupanje in ljubezen se gradita počasi, tako, kot se hiša začne graditi pri temeljih. na začetku poti ne moreš trditi, da je pa zdaj to to. ker se sploh ne poznata. zaštekala sta se lahko na osnovi kemije, kar pa ni pogoj, da bosta lahko fonkcionirala skupaj.
naš problem je, da se prehitro damo dol in gremo v vezo, ko se v bistvu s partnerjem sploh še ne poznamo. ampak sex na en način "zveže dušo". Dosti bolše bi blo, če bi bli sposobni s seksom mal počakat, pa sploh spoznat človeka kot prijatla. ker partner ti mora bit na prvem mestu prjatu. potem pa gradit na zaupanju in ugotovit, če "gliha ukup štriha".
Js sem ugotovila, da je strah pred tem, da nekoga izgubiš, posledica tega, da človek ne zna funkcioniirat najprej samostojno in se probaš na nekoga obest. Velikokrat slišim punce ko rečejo " tako sem navezana nanj". ampak to ni ljubezen, ampak šlepanje. ful se mi dopade misel, da dva, ki sta v vezi, bi mogla bit kot dva samostojna otoka, ki ju obliva isto morje. Za dobro vezo se je najprej treba naučit samostojnosti.
Kar pa se zaupanja tiče, pa se zaupanje ne gradi na čustvih, ampak na dejanjih. ljubezen se pokaže, kolk je kdo prrpravlen naredit za druzga.
Tuki, se pa res najbolj gradi zaupanje. ni lepšga, kot da vidiš, da nekdo nekaj reskira zate, da mu ni teško. To je dobr filling.
ne boj se in upam, da ti nisem preveč zatežila.
šele pred kratkim si spoznala fanta, ki se ti zdi, da je drugačen od vseh ostalih, ki si jih poznala do sedaj, pa se že bojiš, da ga boš zgubila.
Zaupanje in ljubezen se gradita počasi, tako, kot se hiša začne graditi pri temeljih. na začetku poti ne moreš trditi, da je pa zdaj to to. ker se sploh ne poznata. zaštekala sta se lahko na osnovi kemije, kar pa ni pogoj, da bosta lahko fonkcionirala skupaj.
naš problem je, da se prehitro damo dol in gremo v vezo, ko se v bistvu s partnerjem sploh še ne poznamo. ampak sex na en način "zveže dušo". Dosti bolše bi blo, če bi bli sposobni s seksom mal počakat, pa sploh spoznat človeka kot prijatla. ker partner ti mora bit na prvem mestu prjatu. potem pa gradit na zaupanju in ugotovit, če "gliha ukup štriha".
Js sem ugotovila, da je strah pred tem, da nekoga izgubiš, posledica tega, da človek ne zna funkcioniirat najprej samostojno in se probaš na nekoga obest. Velikokrat slišim punce ko rečejo " tako sem navezana nanj". ampak to ni ljubezen, ampak šlepanje. ful se mi dopade misel, da dva, ki sta v vezi, bi mogla bit kot dva samostojna otoka, ki ju obliva isto morje. Za dobro vezo se je najprej treba naučit samostojnosti.
Kar pa se zaupanja tiče, pa se zaupanje ne gradi na čustvih, ampak na dejanjih. ljubezen se pokaže, kolk je kdo prrpravlen naredit za druzga.
Tuki, se pa res najbolj gradi zaupanje. ni lepšga, kot da vidiš, da nekdo nekaj reskira zate, da mu ni teško. To je dobr filling.
ne boj se in upam, da ti nisem preveč zatežila.
Your eyes show the strength of your soul. - Paulo Coelho
Kdor se ne zaveda sebe, ne živi, ampak životari.
Kdor se ne zaveda sebe, ne živi, ampak životari.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
butterfly_87 napisal/-a:Lep pozdrav vsem!
Je tuki v ozadju kakšna bivša zveza ki je pustila posledice, da se mogoče res ne morš odpret tko kt bi se rada?
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]