kako naj ji pomagam??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Mar. 2008 23:57

...
Zadnjič spremenil claire, dne 16. Okt. 2009 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 358
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 20. Mar. 2008 0:23

Najprej nej gre k ginekologu, da ugotovi, če za to stanje dejansko ne obstajajo kakšni fizični razlogi :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Mar. 2008 0:43

Sigurno je najbolj enostauno najprej stopt do ginekologa in odpraut morebitne fizične prepreke, če teh ni, začet s "poglabljanjem vase", če tut to ne obrodi sadou, še vedno ostaja pomoč drugih izvedenceu (čeprou se mi zdi, da tok daleč ne bo treba).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ma.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 21
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ma.me » 20. Mar. 2008 7:25

tudi jaz mislim da bi mogel biti ginekolog prava rešitev. drugače pa nej proba dalj časa pstati v zvezi brez seksa, da bo lahko bolj zaupala partnerju in se mogoče bolj sprostila.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 248
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 20. Mar. 2008 9:20

Obisk pri ginekologu bi bil najboljša odločitev.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Mar. 2008 9:21

Meni se štirje spolni partnerji do 22. leta sploh ne zdijo tako malo. In mogoče je ravno v tem problem, ne moreš seksat s tipom samo zato, da bi pač seksal. Ona očitno že ob spoznavanju možnih kandidatov razmišlja samo o seksu (in to ne ravno na pozitiven način).
Zakaj ne bi človeka najprej spoznala, se z njim zbližala... Kot prvo bo ona tako bolj sproščena, tip pa verjetno tudi bolj nežen in pozoren.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1085
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 20. Mar. 2008 9:45

^^se strinjam
Drgač pa ja,mogoče je kej res narobe fizično z njo.Če ne pa je treba delat na psihi.Mogoče kakšne tablete kukrkol.Drgač pa s emi zdi d aje to zadn problem,in če je fant ki ji je ušeč razumevajoč in bi vse naredu zanjo,mislm da bi tud to lahko poštimala.Sej ji ni treba takoj it seksat z enim k ji je ušeč.
Matejch
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 5. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Matejch » 20. Mar. 2008 10:39

Se strinjam z jullio. Meni se zdi, da če si ti v resni zvezi z nekom, si daš sam sebi čas in ne hitiš v seks. Ko si enkrat pa s to osebo dovolj sproščen, greš na drugi nivo ... takrat pa ti ni več nerodno povedat, da te boli in se o tem pogovarjaš s svojim partnerjem. Če gre sicer h ginekologu, nima kaj izgubit, ampak jaz bi bolj rekla, da je posredi nesproščenost. Nsproščenost, ker ne pozna svojega (spolnega) partnerja dovolj, da bi bila sproščena z njim. Pol se pa mišice sisnejo in itak, da boli ...

Ne vem, no ... Amapak meni se zdi, da če "daš fantu šanso", mu ne daš šanso za seks, ampak šanso, da se bolje spoznata ... Če tipa sploh noče spoznati, potem lahko izpade vzvišena. če pa noče seksat s tipom, pa samo pomeni, da ni lahka ... Vsaj za moje pojme. Ker kolikor sem jaz razumela tule ne gre za kake resnejše zveze.
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 630
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 20. Mar. 2008 11:10

Tole ji daj za prebrati oz. ji povej:
jullia_ napisal/-a:In mogoče je ravno v tem problem, ne moreš seksat s tipom samo zato, da bi pač seksal. Ona očitno že ob spoznavanju možnih kandidatov razmišlja samo o seksu (in to ne ravno na pozitiven način).
Zakaj ne bi človeka najprej spoznala, se z njim zbližala... Kot prvo bo ona tako bolj sproščena, tip pa verjetno tudi bolj nežen in pozoren.
claire napisal/-a:zaradi tega problema marsikaterimu fantu ne da niti šanse, kar se mi zdi absurdno (normalno da posledično ti fantje mislijo, da je "vzvišena", v resnici so ji pa všeč- katastrofa). pravi, da se enostavno boji da ga bo v postelji razočarala in da si nebi rada delala sramote. sicer ni sramežljiva in se hoče znebiti tega.
Z navezovanjem stikov s fanti očitno nima nikakršnih težav, težavo ima v tem, da razmišlja, kako bo sexala z njim :eek: :!: Zdej a bi ona rada one night stand ali vezo? Večkrat je že bilo govora, da zna na začetku spolnega življenja bolet, ali so bili do sedaj ti posteljni užitki le parkrat ali v vezah? Pomojem bolj ta hitre variante. Če je bilo le parkrat, jasno, da zna bolet, ko se gre itak le za sex. Če pa bi rada vezo, pa naj se najprej razvije odnos, ljubezen in vse bo steklo. No seveda, če si ona tega želi, če ji ni želja le ob vikendih ipd. se veseljačit.
Torej, problem je rešen. Če pa še v vezi nebi šlo, takrat pa mogoče lahk pomaga ginekolog.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 20. Mar. 2008 11:12

Ko bo imela spolne odnose s fantom, ki ga bo imela rada, je ne bo bolelo, ce stvar nima ginekoloskega ozadja.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 20. Mar. 2008 12:59

MsN napisal/-a:Ko bo imela spolne odnose s fantom, ki ga bo imela rada, je ne bo bolelo, ce stvar nima ginekoloskega ozadja.


Lahko jo še vseen boli, ker ne bo sproščena (zmer slabe izkušnje)
Tipu mora povedat za svoje probleme, da ji pomaga se sprostit in postopoma začneta s sexom, ne pa da takoj že začne porivat :)
Kakšen orgazem, pa en prstek, pa dva,...
Možno je, da ima pač ozko in še strah zaradi slabih izkušenj (dobr, da ga je kater sploh not dobil,...)
One-night standi pa odpadejo zaenkrat :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1286
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 20. Mar. 2008 13:25

MsN napisal/-a:Ko bo imela spolne odnose s fantom, ki ga bo imela rada, je ne bo bolelo, ce stvar nima ginekoloskega ozadja.

Mojo kolegico je nekaj let kostantno bolelo, kljub temu da je ze skoraj 10 let v zvezi. Sla je k ginekologu in ta je povedal, da je vse psiholosko. Sicer je imela obenem ginekoloske tezave, katere je povzrocil njen partner... zato valda tudi ta blokada.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 20. Mar. 2008 15:57

Včasih za bolečine ni nobenega fizičnega vzroka, ampak je vse v psihi. Torej: z nami je telesno vse v najlepšem redu, a kljub temu čutimo bolečino. Mislim, da je tako tudi s tvojo prijateljico. Naj se najprej pri ginekologu prepriča, da je res vse ok telesno in se potem začne soočati s svojimi strahovi, ki jo očitno preveč blokirajo. Kako se z njimi soočati in jih najprej sploh poiskati pa je spet druga stvar... ki bo od nje zahtevala veliko samodiscipline, poštenosti do sebe in dela.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 20. Mar. 2008 16:07

Ja, ampak imeti rad je predpogoj za tisto pravo sproscenost. Ko bo imela nekoga rada, bo to pomenilo, da mu zaupa in da je lahko iskrena z njim - takemu fantu poves, da imas tam doli tezave, da potrebujes to in ono, da je lazje, nekomu, ki ga das dol 1x in nikoli vec, tega verjetno ne bos zacel govoriti, ker je precej osebna stvar.

In seveda je pomembna tudi tehnika - pocasno prodiranje, lubrikant, primeren kraj in cas, preigra ipd., ampak da bo lahko ta tehnika ustrezno 'uzgala' mora to poceti s fantom, ki bo samo njen in ona njegova ... neka pripadnost, zaupanje, ce je vse na hojladrija, ona pa ni clovek zato, je logicno, da se njeno telo brani z bolecino.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Mar. 2008 16:31

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov