Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Apr. 2010 13:14

Džeki napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:
Potem ne vem zakaj jo omenjaš? Jaz jo nisem.
Vsekakor jaz osebno bolj zaupam moškemu po 2, 3 mesecih kot prvi dan. Sploh pa nočem ispasti kot ženska, ki išče sex, ampak resnega partnerja (glede na to, da je bil cilj resni partner, ne kaj drugega).

Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:

-nesamozavestnež, ki ima lahko samo tebe in je pripravljen čakati, kolikor dolgo je pač treba, ker mu je tako kul, da se neka bejba zanima zanj

-preračunljivec, ki te bo čakal, a ta čas porival druge

-devičnik, ki itak ne ve, kaj je seks

Se ti še vedno zdi tak tip dobra izbira?

Ma ja dobro, to je tut ena posplošena razlaga moških.. ja, ti si tak, pa verjetno se jih najde še precej, ki ustrezajo temu vzorcu, ampak spet pa ni vedno tako..
niso samo zgube, ki ne dobijo seksat in so pripravljeni počakat, lažnivci, ki ubistvu sploh ne čakajo, ali pa tisti, ki seks hočejo takoj..
in če ena punca hoče počakat z seksom, pa naj počaka.. najbrž sploh ne išče tipa, ki mu je važno takoj in zdaj, ampak nekoga, ki jo bo želel počakat (ja tut taki najbrž obstajajo), če ga pa najde ali pa ne, je pa to njen problem, ne moj, ne tvoj...

Kok je fino se vedno spuščat v ena posploševanja, pa ugibat mentalno stanje ljudi, ki pač ne živijo tako kot vi.. naj vsak živi kakor hoče in seksa kadar mu paše.. majo že svoje razloge za to.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:16

Džeki napisal/-a:In zdaj, če tip, ki je kolikor toliko samozavesten in ve, da mu dečva A ni edina izbira, temveč ima šanse vsaj še pri dečvi B ali C, ne bo vztrajal pri dečvi A "na suhem" več mesecev

Da ne bo slučajno zgubil ponosa.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 13:18

nanamiša napisal/-a:
N0ty napisal/-a:in ne zdi se mi čist nč narobe mal počakat... je pol tolk slajš :D

Se strinjam.

Džeki vse kar si napiso je totalna bedarija. In nevem zakaj vsi tok povdarjate kako je smešno če tip in punca mal dlje počakata. Da to nikakor ne pride v upoštev, da je s tipom ki čaka nekaj narobe in pa da je vseen k***c al čakaš 3 mesce al pa se daš dol 3ji dan. Nč od tega ni res.

Veš ne razmišljajo vsi fantje tko neumno kot vi tukaj. In da čaka na punco še ne pomeni da je zato kaj manj ponosen, samozavesten...

Če pa ste vi fantje tukaj preponosni da bi na eno punco mal dlje čakali in da morate podnujno fukat kr takoj, dobr. Sam je mal smešno da mislite da če trije fantje tle rečejo tako, da potem bo pa že držalo za vse :D

Heh ok, pa je bedarija.

Še vedno moraš vzeti v zakup, da je velika možnost, da ta tvoj priden čakalec, ki pač ni tak kot Džeki, čaka samo zato, ker ta čas, ko čaka itak ni na suhem, ampak se zabava z drugo. :cool:
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 13:20

Roberta R. napisal/-a:Ja, ok, to je en primer.. zelo mi je žal za tvojo kolegico..
ampak recimo par ki pa živi nad mano v hiši, sta se tut spoznala prek interneta, in sta skupaj okoli 6 let in mata 2 otročka..
ne vem kaj ste tok napaljene ene prot temu internetu.. sej js tut pač ne hodim gor spoznavat folka, in nikoli nisem,.. ampak, enim pa paše tko.. zakaj pa ne.. sej živimo v dobi interneta.. če lahko po spletu kupiš majico, kupiš kozmetiko, lahko tudi spoznaš fanta..

Vem. Nimam nič proti takšnemu spoznavanju in me veseli, če se komu uspe takole spoznat. Tudi sama bi se, če bi za nekoga imela vsaj malo dokazav, da je res tisti za katerega se izdaja.
Replicirala sem samo izjavo, da če ti ne paše ni treba sexat. Primer je res grozljiv in upam, da ne preveč pogost, ker to je pa poden od moškega.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:22

niso vsi tipi džeki ki se bojijo da bo s tem ranjen njihov ponos. Takšni fantje ste šele biseri ja :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 13:24

Tamala_mrha napisal/-a:Omenila sem jo zato, ker si ti napisala, da po parih zmenkih že približno veš v kakšnih krogih se nekdo nahaja. Tega lahko da ne veš niti po parih mesecih. :wink: Logično, da vsak po določenem času lažje zaupa človeku kot prvi dan, ko ga spozna, ampak tudi po parih mesecih čakanja na žensko (beri seks) se lahko izide tako, da ženska potegne kratko in ostane sama. :)

LAHKO, verjetnost je pa vseeno večja. Sicer smo pa skoz bolj podobni zajcem.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 13:26

Roberta R. napisal/-a:

Ma ja dobro, to je tut ena posplošena razlaga moških.. ja, ti si tak, pa verjetno se jih najde še precej, ki ustrezajo temu vzorcu, ampak spet pa ni vedno tako..
niso samo zgube, ki ne dobijo seksat in so pripravljeni počakat, lažnivci, ki ubistvu sploh ne čakajo, ali pa tisti, ki seks hočejo takoj..
in če ena punca hoče počakat z seksom, pa naj počaka.. najbrž sploh ne išče tipa, ki mu je važno takoj in zdaj, ampak nekoga, ki jo bo želel počakat (ja tut taki najbrž obstajajo), če ga pa najde ali pa ne, je pa to njen problem, ne moj, ne tvoj...

Kok je fino se vedno spuščat v ena posploševanja, pa ugibat mentalno stanje ljudi, ki pač ne živijo tako kot vi.. naj vsak živi kakor hoče in seksa kadar mu paše.. majo že svoje razloge za to.

Zakaj se mi zdi, da punce, ki zagovarjate čakanje "dokler jaz pač tako hočem" predpostavljate, da ste glavna nagrada na katero je treba čakati, tipi so pa pač eni modeli, ki pridejo in gredo in naloga tipa je, da "čaka" in se izkaže za vrednega vaše pozornosti?

Vsak tip, ki je starejši od vsaj 20 elt in ima malo izkušenj, se bo tekom čakanja nenazadnje vsaj vprašal: na kaj sploh čakam? Imam sploh kakšno zagotovilo, da je čakanje česa vredno? Čakam na osebo, ki mi sploh ne zaupa, očitno..
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 13:26

Džeki napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:
Potem ne vem zakaj jo omenjaš? Jaz jo nisem.
Vsekakor jaz osebno bolj zaupam moškemu po 2, 3 mesecih kot prvi dan. Sploh pa nočem ispasti kot ženska, ki išče sex, ampak resnega partnerja (glede na to, da je bil cilj resni partner, ne kaj drugega).

Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:

-nesamozavestnež, ki ima lahko samo tebe in je pripravljen čakati, kolikor dolgo je pač treba, ker mu je tako kul, da se neka bejba zanima zanj

-preračunljivec, ki te bo čakal, a ta čas porival druge

-devičnik, ki itak ne ve, kaj je seks

Se ti še vedno zdi tak tip dobra izbira?

:rofl: :rofl:
Tipa, ki pa to izjavi si pa še na cesti ne žeilm srečat, kaj šele v zasebnem življenju!!!!!!
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 13:30

nanamiša napisal/-a:Če pa ste vi fantje tukaj preponosni da bi na eno punco mal dlje čakali in da morate podnujno fukat kr takoj, dobr. Sam je mal smešno da mislite da če trije fantje tle rečejo tako, da potem bo pa že držalo za vse :D

Če so to sploh kakšni fantje glede na to, da sodelujejo na cosmoforumu :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Apr. 2010 13:32

Džeki napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:

Zakaj se mi zdi, da punce, ki zagovarjate čakanje "dokler jaz pač tako hočem" predpostavljate, da ste glavna nagrada na katero je treba čakati, tipi so pa pač eni modeli, ki pridejo in gredo in naloga tipa je, da "čaka" in se izkaže za vrednega vaše pozornosti?

Vsak tip, ki je starejši od vsaj 20 elt in ima malo izkušenj, se bo tekom čakanja nenazadnje vsaj vprašal: na kaj sploh čakam? Imam sploh kakšno zagotovilo, da je čakanje česa vredno? Čakam na osebo, ki mi sploh ne zaupa, očitno..

Lej, tep ni treba čakat, če ti ne paše.. te noben ne sili.. če ti takšna ženska ni všeč, greš stran..

in ne, js nč ne govorim o tem, da sm kkšna nagrada moškemu spolu.. če pogledaš moj prvi post (eno stran nazaj) sem povedala, da seksam kadar mi zapaše.. in nimam omejitev na kterem zmenku bi to moglo bit.. z kkšnim nikol, če mi ne potegne na zmenkih.. s kakšnim pa takoj..
Povem pa samo, da ljudje počnejo lih kar jim paše, če ena hoče čakat, naj pa čaka.. zakaj bi pa s tem blo kej narobe, pač ne bo dobila tebe, bo pa dobila enga, k jo bo počakat hotu.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:33

hehe ja :D Čudno je da za sodelovanje na cosmoforumu pa niso preponosni? ( če že tolk omenjate ta vaš ponos in samozavest)
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 13:33

Džeki napisal/-a:Ne gre za 3 mesece kot take.Vzdržati 3 mesece brez seksa ni posebno hud podvig.Gre za to, da tip, če je vsaj približno normalen, smatra seks kot normalen del razmerja.In zdaj, če tip, ki je kolikor toliko samozavesten, ve, da mu dečva A ni edina izbira, temveč ima šanse vsaj še pri dečvi B ali C, ne bo vztrajal pri dečvi A "na suhem" več mesecev in se ta čas še celo obnašal, kot da je njen fant (torej veza MINUS seks, dokler se gospodična ne odločijo).

Zelo preprosto: seks je normalen del veze in ne obstaja razlog, zakaj zavlačevati s tem, ko je že jasno, da sta par.Zavlačevanje lahko gospodiča privede na misel, da gospodična sploh ne mara seksa, da je rahlo zavrta.Naslednji pomislek:Itak mi ne zaupa.Ampak če mi ne zaupa, zakaj sem sploh z njo?...

In tebi so vse ženske enake? Ker jaz, če bi mi bil fant A bolj všeč kot fant B ali C, bi čakala na fanta A.
In na prvem zmenku vsaj pomoje še ni jasno, da sta par.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 13:35

panterica napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:Če pa ste vi fantje tukaj preponosni da bi na eno punco mal dlje čakali in da morate podnujno fukat kr takoj, dobr. Sam je mal smešno da mislite da če trije fantje tle rečejo tako, da potem bo pa že držalo za vse :D

Če so to sploh kakšni fantje glede na to, da sodelujejo na cosmoforumu :D

In kaj če sodelujemo, a zdaj ti je pa v pomanjkanju argumentov že to problem, ali kaj?

Sicer pa, dobro vem, zakaj so vam mnenja Horusa, Alwaleeda in moje malenkosti skrajno čudna.Ker s epač ne skladajo s tem, kar vam govorijo tipi, ki skačejo okoli vas v resničnosti in se morajo obnašati taktično primerno, da vas dobijo v posteljo. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 13:38

panterica napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Ne gre za 3 mesece kot take.Vzdržati 3 mesece brez seksa ni posebno hud podvig.Gre za to, da tip, če je vsaj približno normalen, smatra seks kot normalen del razmerja.In zdaj, če tip, ki je kolikor toliko samozavesten, ve, da mu dečva A ni edina izbira, temveč ima šanse vsaj še pri dečvi B ali C, ne bo vztrajal pri dečvi A "na suhem" več mesecev in se ta čas še celo obnašal, kot da je njen fant (torej veza MINUS seks, dokler se gospodična ne odločijo).

Zelo preprosto: seks je normalen del veze in ne obstaja razlog, zakaj zavlačevati s tem, ko je že jasno, da sta par.Zavlačevanje lahko gospodiča privede na misel, da gospodična sploh ne mara seksa, da je rahlo zavrta.Naslednji pomislek:Itak mi ne zaupa.Ampak če mi ne zaupa, zakaj sem sploh z njo?...

In tebi so vse ženske enake? Ker jaz, če bi mi bil fant A bolj všeč kot fant B ali C, bi čakala na fanta A.
In na prvem zmenku vsaj pomoje še ni jasno, da sta par.

Sem kje omenjal, da je treba seksati na prvem zmenku?

Niso mi vse ženske enake.Ženske, pri katerih sem začutil, da hočejo preko odtegovanja seksa manipulirat z mano, sem vedno cenil nekoliko manj.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:38

Še dobro da obstajate ti Horus in Alwaleed da zvemo kaj je moškim všeč in kaj želijo. :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov