Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 02. Apr. 2010 10:19

claire napisal/-a:dajte dajte (ne leti na ano27, ampak na splošno). kaj pa fant zamudi, če nobene ne razdeviči? flek krvi in bolečino na puncinem obrazu. vprašanje, če mu sploh lahko pride (seveda odvisno, ampak večina punc ne uživa ob prih parih sexih kaj šele on čisto prvem).
tipi pa radi razdevičijo iz enega razloga: ker taka punca jih nima s kom za primerjati. radi si mislijo, da obvladajo. ne prenesejo pa kritike. ja ja. poznamo mi take fantine. tu ni nobenega moralnega vzgiba, le dvigovanje egota.

To se tudi jaz vprašam, ampak očitno nekaterim to precej pomeni. Ne vem pa zakaj bolečino?
Moj je bil že precej izkušen in je bil vesel, da je naletel še na eno devico. Užival je, jaz pa niti ne, ker me je bilo malo strah.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Apr. 2010 10:32

mateja79 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:No na prvem zmenku jaz sigurno ne bi, ker če človeka prvič vidim ima zaradi mene lahko tudi aids. Sicer tudi na drugem, tretjem ne veš, ampak vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.

A nekdo, ki je visoko izobražen, deluje prijeten, umirjen in izhaja iz dobre družine, pa ne more imeti aidsa? Don`t be so naive. :)

Res ne vem kaj ima izobrazba zraven bolezni,... ampak do 10ega zmenka se pa mogoče že lahko testira.

Saj ravno to - nima veze s tem. :wink: In tudi po parih srečanjih ne moreš vedeti, da je nekdo neokužen. To lahko še po daljšem času ne izveš.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 02. Apr. 2010 11:56

Tamala_mrha napisal/-a:Res ne vem kaj ima izobrazba zraven bolezni,... ampak do 10ega zmenka se pa mogoče že lahko testira.

Saj ravno to - nima veze s tem. :wink: In tudi po parih srečanjih ne moreš vedeti, da je nekdo neokužen. To lahko še po daljšem času ne izveš.[/quote]

Potem ne vem zakaj jo omenjaš? Jaz jo nisem.
Vsekakor jaz osebno bolj zaupam moškemu po 2, 3 mesecih kot prvi dan. Sploh pa nočem ispasti kot ženska, ki išče sex, ampak resnega partnerja (glede na to, da je bil cilj resni partner, ne kaj drugega).
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 12:24

Ups
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 02. Apr. 2010 12:28

Roberta R. napisal/-a:
ampak tut če se z nekom zmeniš po internetu, se še vedno vidiš potem na zmenku v živo, in se takrat odločiš a hočeš z njim it med rjuhe al ne..

In te potem posili kot mojo bivšo sodelavko, ki ni hotela sexat z njim, ker ji ni bil všeč.
Ženska postane zelena, če ji samo omeniš moškega.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Apr. 2010 12:33

panterica napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
ampak tut če se z nekom zmeniš po internetu, se še vedno vidiš potem na zmenku v živo, in se takrat odločiš a hočeš z njim it med rjuhe al ne..

In te potem posili kot mojo bivšo sodelavko, ki ni hotela sexat z njim, ker ji ni bil všeč.
Ženska postane zelena, če ji samo omeniš moškega.

Ja, ok, to je en primer.. zelo mi je žal za tvojo kolegico..
ampak recimo par ki pa živi nad mano v hiši, sta se tut spoznala prek interneta, in sta skupaj okoli 6 let in mata 2 otročka..
ne vem kaj ste tok napaljene ene prot temu internetu.. sej js tut pač ne hodim gor spoznavat folka, in nikoli nisem,.. ampak, enim pa paše tko.. zakaj pa ne.. sej živimo v dobi interneta.. če lahko po spletu kupiš majico, kupiš kozmetiko, lahko tudi spoznaš fanta..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Apr. 2010 12:42

mateja79 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:
Saj ravno to - nima veze s tem. :wink: In tudi po parih srečanjih ne moreš vedeti, da je nekdo neokužen. To lahko še po daljšem času ne izveš.

Vsekakor jaz osebno bolj zaupam moškemu po 2, 3 mesecih kot prvi dan. Sploh pa nočem ispasti kot ženska, ki išče sex, ampak resnega partnerja (glede na to, da je bil cilj resni partner, ne kaj drugega).

Omenila sem jo zato, ker si ti napisala, da po parih zmenkih že približno veš v kakšnih krogih se nekdo nahaja. Tega lahko da ne veš niti po parih mesecih. :wink: Logično, da vsak po določenem času lažje zaupa človeku kot prvi dan, ko ga spozna, ampak tudi po parih mesecih čakanja na žensko (beri seks) se lahko izide tako, da ženska potegne kratko in ostane sama. :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 12:46

in potem fantki jočejo :cry: :cry:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 12:55

mateja79 napisal/-a:

Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:

-nesamozavestnež, ki ima lahko samo tebe in je pripravljen čakati, kolikor dolgo je pač treba, ker mu je tako kul, da se neka bejba zanima zanj

-preračunljivec, ki te bo čakal, a ta čas porival druge

-devičnik, ki itak ne ve, kaj je seks

Se ti še vedno zdi tak tip dobra izbira?
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 02. Apr. 2010 13:01

Džeki napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:

Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:

-nesamozavestnež, ki ima lahko samo tebe in je pripravljen čakati, kolikor dolgo je pač treba, ker mu je tako kul, da se neka bejba zanima zanj

Pa se nekak ne strinjam... Z mojmu sva tud dva mesca počakala.. pa kaj?
Tud skozi "predigro" se da marsikej doživet, spoznaš partnerja mal bl in veš kaj ga totalno napali... In ne enmu ne drugmu ni blo da bi se 1. dol dala nek v enmu wc-ju al pa avtu...
Seveda pa takoj k je bla prilika sva jo izkoristla :cool: in ne zdi se mi čist nč narobe mal počakat... je pol tolk slajš :D
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Apr. 2010 13:03

Pa kaj so vam tak pomembni ti trije meseci al ne vem kolko že? Držat se ali ne držat se, je stvar posameznika. Se mi zdi pa dokaj neutemeljeno stat na enem ali drugem polu. Osebno ne vidim smisla v tem, da bi se nekdo zadrževal iz nekih osebnih preferenc (joooooooj v kozmotu pa piše da zveza ne more obstat, če dva spita preden sta skupaj 4 mesce, 11 dni in 16 ur jok jok), če se dva dejansko ful ujameta in si oba želita seksa. Po drugi strani, je treba pa upoštevat tudi okoliščine. Se recimo spoznata dva, sta si ful všeč, greta recimo ven, potem pa npr. pride do objektivnih okoliščin, ki od enega žal terjajo npr. veliko časa in pozornosti in nima lih čas vsak dan skakat po zmenkih in se ševit na polno. Potem se pač perioda zmenkov malo podlajša (se razume, če seveda drugi ne skoči takoj v luft zakaj ni absolutna prioriteta drugemu) in posledično pride tudi do prvega seksa malo kasneje.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 02. Apr. 2010 13:11

Džeki napisal/-a:Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:

Lahko je pa fejst fant ampak ma genitalni herpes, sifilis v prvi fazi, sramne uši... pa čaka, da mine. :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:11

N0ty napisal/-a:in ne zdi se mi čist nč narobe mal počakat... je pol tolk slajš :D

Se strinjam.

Džeki vse kar si napiso je totalna bedarija. In nevem zakaj vsi tok povdarjate kako je smešno če tip in punca mal dlje počakata. Da to nikakor ne pride v upoštev, da je s tipom ki čaka nekaj narobe in pa da je vseen k***c al čakaš 3 mesce al pa se daš dol 3ji dan. Nč od tega ni res.

Veš ne razmišljajo vsi fantje tko neumno kot vi tukaj. In da čaka na punco še ne pomeni da je zato kaj manj ponosen, samozavesten...

Če pa ste vi fantje tukaj preponosni da bi na eno punco mal dlje čakali in da morate podnujno fukat kr takoj, dobr. Sam je mal smešno da mislite da če trije fantje tle rečejo tako, da potem bo pa že držalo za vse :D
Zadnjič spremenil nanamiša, dne 02. Apr. 2010 13:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Apr. 2010 13:13

...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 13:13

Ne gre za 3 mesece kot take.Vzdržati 3 mesece brez seksa ni posebno hud podvig.Gre za to, da tip, če je vsaj približno normalen, smatra seks kot normalen del razmerja.In zdaj, če tip, ki je kolikor toliko samozavesten, ve, da mu dečva A ni edina izbira, temveč ima šanse vsaj še pri dečvi B ali C, ne bo vztrajal pri dečvi A "na suhem" več mesecev in se ta čas še celo obnašal, kot da je njen fant (torej veza MINUS seks, dokler se gospodična ne odločijo).

Zelo preprosto: seks je normalen del veze in ne obstaja razlog, zakaj zavlačevati s tem, ko je že jasno, da sta par.Zavlačevanje lahko gospodiča privede na misel, da gospodična sploh ne mara seksa, da je rahlo zavrta.Naslednji pomislek:Itak mi ne zaupa.Ampak če mi ne zaupa, zakaj sem sploh z njo?...
Zadnjič spremenil Džeki, dne 02. Apr. 2010 13:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov