Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Apr. 2010 21:45

*mala* napisal/-a:In kako ugotoviš da ti v živo, v obraz laže/govori resnico? Hm? Jasnovidna, pa te stvari?

In kakor je bilo rečeno, tud po 2 mesecih ne poznaš partnerja :wink:

Potem pa ne sexat z njim, če po 2 mesecih ne veš še nič o njim. Če je resen predvidevam, da bi te po 2 mesecih že lahko povabil k sebi domov in bi vedela, da je tisti za katerega se izdaja.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 21:49

mateja, pejt na eno intravaginalno terapijo s svojim, se mi zdi, da te tečnoba daje... :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Apr. 2010 21:49

^^ :lol: Dober nasvet!

Nisem rekla da po 2 mesecih ne veš ničesar, ampak da še vedno ne poznaš partnerja, to je to.

In kaj vidiš v njegovem stanovanju, da spoznaš če je govoril resnico glede vsega?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Apr. 2010 22:02

*mala* napisal/-a:In kaj vidiš v njegovem stanovanju, da spoznaš če je govoril resnico glede vsega?

V njegovem stanovanju? Ti pa res ne štekaš. Če te nekdo povabi domov si predpostavljam, da je vsaj približno resen, oziroma vsaj približno tisti za katerega se izdaja. Naj bi bil tam doma, če te že pelje tja in naj ne bi imel doma 5 otrok, če jih ne vidiš tam. Naj bi, 100% garancije še vedno ni. Hočem ti pojasnit to, da eni smo pač malo bolj previdni, malo bolj premislimo, se malo pozanimamo,... kot da potem pride novica na dan, da je pa tip, ki si ga spoznala na internetu že 5 let poročen, ima dva otroka, išče pa kao resno zvezo na facebooku, da se dobiva s puncami za sex. Saj vem to je ekstrem, ki ga je doživela moja sošolka. Ampak starejši, ko si previdnejši si, ker poznaš že več ekstremov.
In govorim zase, ne zate kaj delaj, govorim kako jaz razmišljam. Zaenkrat ne bi naredila nič drugače, ker mi je super tako in mi ni za nič žal. Veza v kateri sem se pa na začetku spustila v sex se je pa končala, ker fant ni bil resen, ker je iskal samo sex. Ampak tudi za to izkušnjo mi ni žal, saj na izkušnjah se učimo, mar ne?
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 01. Apr. 2010 22:09

cvetkaaa napisal/-a:No pa dajmo, da vidimo. Povprečno kako hitro se s partnerjem spustite v sex? Upoštevajte svojo željo in ne uklonitev nasprotnemu spolu pred bojaznijo, da bi ga izgubili, če ne bi sexali.

Nikoli se nisem bal... da bom partnerko izgubil... če ne bi seksal...ampak... za vsak slučaj vseeno rad hitro seksam. :D

Je pa res... da je zanimivo... tudi... če si/ti je kdo zelo všeč... in malo odlašaš... in ostaneš pri verbalnem... dotik... ples... kjer je veliko ljudi... da te ne zanese predaleč... :)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 01. Apr. 2010 22:13

Če ima mene kdo pustit zato, ker ne bom šla takoj sexat, naj se mi pobere ta moment.
Drugače je pa tako kot pravi amark31 zelo poželjujoče, se malo vzdržat in se samo malo dražit. Tako si ga vedno bolj želiš in je noro, ko pride do akcije.
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 01. Apr. 2010 22:19

ma tipi so sposobni prekrit marsikej če se jim le da... mam primer ko sm ga s tipom bluzila 5 mesecov pa se mi tut sanjalo ni da ma žensko... in to žensko že kr nekaj let ... pa me je isto prpelou domou pa z mano hodu po pjačkah, skupi sva bla na morju...
njegova pa baje tud ni sumla da se karkol dogaja. pa nism bla ne prva in ne zadnja s katero jo je varal.. tko da...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Apr. 2010 22:24

N0ty napisal/-a:ma tipi so sposobni prekrit marsikej če se jim le da... mam primer ko sm ga s tipom bluzila 5 mesecov pa se mi tut sanjalo ni da ma žensko... in to žensko že kr nekaj let ... pa me je isto prpelou domou pa z mano hodu po pjačkah, skupi sva bla na morju...
njegova pa baje tud ni sumla da se karkol dogaja. pa nism bla ne prva in ne zadnja s katero jo je varal.. tko da...

Sigurno.Zasedenemu tipu, če ima interes, je bistveno lažje najti še eno za zraven, kot pa samskemu.Zakaj? Ker zaseden človek oddaja drugačno energijo, je seksualno potešen, kar je za ženske bistveno privlačneje, kot en obupanec, ki že dolgo ni imel ženske, kar mu piše na čelu.Isto so kakopak privlačni tudi večno samski avanturisti, ki imajo sicer f-frendice.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 02. Apr. 2010 9:15, skupaj popravljeno 1 krat.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 02. Apr. 2010 7:44

N0ty napisal/-a:ma tipi so sposobni prekrit marsikej če se jim le da... mam primer ko sm ga s tipom bluzila 5 mesecov pa se mi tut sanjalo ni da ma žensko... in to žensko že kr nekaj let ... pa me je isto prpelou domou pa z mano hodu po pjačkah, skupi sva bla na morju...

Me pa zanima kakšno razmerje sta imela kao s punco, da niti tega ni vedela, da druge vozi domov in na morje :cool:
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 02. Apr. 2010 8:21

amark31
Nikoli se nisem bal... da bom partnerko izgubil... če ne bi seksal...ampak... za vsak slučaj vseeno rad hitro seksam.

Je pa res... da je zanimivo... tudi... če si/ti je kdo zelo všeč... in malo odlašaš... in ostaneš pri verbalnem... dotik... ples... kjer je veliko ljudi... da te ne zanese predaleč...

Podpis :razz:
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 02. Apr. 2010 9:34

Špela89 napisal/-a:amark31
Nikoli se nisem bal... da bom partnerko izgubil... če ne bi seksal...ampak... za vsak slučaj vseeno rad hitro seksam.

Je pa res... da je zanimivo... tudi... če si/ti je kdo zelo všeč... in malo odlašaš... in ostaneš pri verbalnem... dotik... ples... kjer je veliko ljudi... da te ne zanese predaleč...

Podpis :razz:

Še eden :razz:, verjamem pa, da se to dogaja.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Apr. 2010 9:42

mateja79 napisal/-a:No na prvem zmenku jaz sigurno ne bi, ker če človeka prvič vidim ima zaradi mene lahko tudi aids. Sicer tudi na drugem, tretjem ne veš, ampak vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.

A nekdo, ki je visoko izobražen, deluje prijeten, umirjen in izhaja iz dobre družine, pa ne more imeti aidsa? Don`t be so naive. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Apr. 2010 9:54

ana27 napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
Z devicami se nikoli nisem ukvarjal, priznam, vedno sem imel raje punce, ki vedo, kako gre stvar.Tudi sam sem prvič z že izkušeno.

Potem si po pripovedovanju moških veliko zamudil.

dajte dajte (ne leti na ano27, ampak na splošno). kaj pa fant zamudi, če nobene ne razdeviči? flek krvi in bolečino na puncinem obrazu. vprašanje, če mu sploh lahko pride (seveda odvisno, ampak večina punc ne uživa ob prih parih sexih kaj šele on čisto prvem).
tipi pa radi razdevičijo iz enega razloga: ker taka punca jih nima s kom za primerjati. radi si mislijo, da obvladajo. ne prenesejo pa kritike. ja ja. poznamo mi take fantine. tu ni nobenega moralnega vzgiba, le dvigovanje egota.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 02. Apr. 2010 10:00

Tamala_mrha napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:No na prvem zmenku jaz sigurno ne bi, ker če človeka prvič vidim ima zaradi mene lahko tudi aids. Sicer tudi na drugem, tretjem ne veš, ampak vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.

A nekdo, ki je visoko izobražen, deluje prijeten, umirjen in izhaja iz dobre družine, pa ne more imeti aidsa? Don`t be so naive. :)

Res ne vem kaj ima izobrazba zraven bolezni,... ampak do 10ega zmenka se pa mogoče že lahko testira.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Apr. 2010 10:05

^^ eno vprašanje: ali so se vsi tvoji dosedanji spolni partnerji testirali za aids?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov