Kako hitro med rjuhe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 483 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:ana27 napisal/-a:Sploh pa sem se nahajala v krogih kjer je veliko moških iskalo samo sex in sem bila zelo previdna.
ti nisi nikoli iskala seks oz. nikoli srečala moškega, ob katerem se te je polotila želja, da bi ga poseksala v tistem trenutku?
če si, kaj si storila?
Nikoli, ker je bilo ponudb več kot dovolj. Nihče pa me ni tako hudo privlačil, da bi tisti moment hotela sexati z njim.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ana27 napisal/-a:Džeki napisal/-a:
Z devicami se nikoli nisem ukvarjal, priznam, vedno sem imel raje punce, ki vedo, kako gre stvar.Tudi sam sem prvič z že izkušeno.
Potem si po pripovedovanju moških veliko zamudil.
Kaj že? Seks s punco, ki nima pojma? In posledično je večinoma prvi seks zelo slab.
Aja, sej res neka posebna "čast" je, če si od punce prvi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:ana27 napisal/-a:Džeki napisal/-a:
Z devicami se nikoli nisem ukvarjal, priznam, vedno sem imel raje punce, ki vedo, kako gre stvar.Tudi sam sem prvič z že izkušeno.
Kaj že? Seks s punco, ki nima pojma? In posledično je večinoma prvi seks zelo slab.
Aja, sej res neka posebna "čast" je, če si od punce prvi
Ne vem zakaj. To je prišlo iz kroga precej zaželjenih moških. Vseeno pa menim, da tisti, ki se mu gre samo za sex - torej za izpraznit mu je malo mar a je punca izkušena ali ne. Lahko sam opravi večji del. Ne vem ni jih malo, ki iščejo device. Zakaj, jih jaz nisem spraševala. Mogoče zaradi bojazni, da ne bi uspeli, zaradi bolezni, ega, časti... pojma nimam.
Vsekakor pa obstaja literatura, filmi, samozadovoljevanje,... tako da ne vem, če so punce popolnoma neizkušene.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja, tak pravijo nekateri, enim pač dosti pomeni, če je punca nedolžna... da so oni tisti prvi
Da se še k temi vrnem, se mi zdi čas tam okoli 2 mesecev, po tem ko začneš hodit z nekom, primeren za začetek spolnih odnosov. Je pa seveda razlika ali je punca nedolžna ali ne, nedolžnost podaljšuje čas do prvega spolnega odnosa, vsaj pri nama je blo tak:)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V današnjem času se ne bi čudila, da bi ona veljala za čudno, ampak če bi mu punca bila zelo všeč v vseh pogledih, bi ji dal vsaj "šanso", da se izkaže (če ne že takoj na začetku, ko ne bi imela še kaj pokazati pa vsaj sčasoma, ko bi pridobila nekaj vaje).
Glede te "časti" pa... meni se zdi to hecno. Vsak sicer preferira nekaj drugega, in seveda obstajajo tudi taki, ki jim je to lepo (da ne rečem sveto), a to je bilo bolj važno nekoč, zdaj se mi zdi da prevladuje drugačna miselnost.
Glede te "časti" pa... meni se zdi to hecno. Vsak sicer preferira nekaj drugega, in seveda obstajajo tudi taki, ki jim je to lepo (da ne rečem sveto), a to je bilo bolj važno nekoč, zdaj se mi zdi da prevladuje drugačna miselnost.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Moški, ki širijo take teorije, so veliko zamudili, saj raje lovijo okoli device oz. neizkušena dekleta, ki sploh ne vedo, kaj je seks, namesto, da bi si privoščili seks s kakšno, ki natančno ve, kako se reči streže.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Džeki napisal/-a:ana27 napisal/-a:Džeki napisal/-a:
Moški, ki širijo take teorije, so veliko zamudili, saj raje lovijo okoli device oz. neizkušena dekleta, ki sploh ne vedo, kaj je seks, namesto, da bi si privoščili seks s kakšno, ki natančno ve, kako se reči streže.
se strinjam, me res zanima, koliko tipov bi se "obremenjevalo" z nedolžnostjo med sexom, z eno takšno, ki že ima izkušnje in ve kako in kaj....Sej punca ne rabi imet neke kilometrine, ampak, vsaj to, da ve "kako se ga prime" in kako se stvari streže, da zadovolji tipa in sebe, je pa verjetno prednost pri tipih, ki rajši uživajo v sexu, kot pa se obremenjujejo s častjo in njihovo nedolžnostjo in učenjem....
Tako je pa pri puncah, no vsaj mislim, da veliki večini pomeni, da tip zna, pa ve kako in kaj..ne da bo pol ure gledal, se čudil in ugotavljal kako začeti... Tista najstniška leta so minila...
Eno nedolžnost (svojo) "skozi dat" je več kot dovolj....
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Ko se veza izkaže kot resna veza da nekaj bo iz nje spada v to tudi sex
čisto odvisno od obeh partnerjev. tako je moje mnenje.
čisto odvisno od obeh partnerjev. tako je moje mnenje.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Kaj je meni optimalno?
Prvi zmenek, če gre dobro. Ali pa drugi.
Z žensko, ki bi čakala 2-3 mesece, verjetno nimava podobnih pogledov na seks in se ne bova popolnoma ujela.
Kompatibilen sem z žensko, ki ima rada seks sam po sebi, ne samo v določenih okoliščinah.
Prvi zmenek, če gre dobro. Ali pa drugi.
Z žensko, ki bi čakala 2-3 mesece, verjetno nimava podobnih pogledov na seks in se ne bova popolnoma ujela.
Kompatibilen sem z žensko, ki ima rada seks sam po sebi, ne samo v določenih okoliščinah.
- novapunca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
T00Mika napisal/-a:^^ kaj pa recimo, da je punca stara že 23 let ali celo več, začne z nekim tipom svojo prvo resno vezo, in je še devica..Nevem, ali bo to tipu bolj v čast, ali bo razmišljal da je pa mogoče z njo kaj narobe?!
Ne vem zakaj bi bilo z njo kaj narobe? Moja kolegica se čez dva meseca poroči z moškim, ki je bil pri 35ih, ko sta začela hodit še nedolžen. Ne vem zakaj bi bilo z njim kaj narobe. On je bil vedno zelo resen in deloven fant, skoz nekaj študiral imel 1001 hobi, za dekleta mu je enostavno zmanjkalo časa, sploh pa je iskal eno resno punco, resnih načrtov,... Ona pa jih je dala kar nekaj skoz, a kljub temu pravi, da se ni še z nikomer takole ujela. Tako, da res ne vem kaj bi bilo narobe, če je nekdo pri 23 še nedolžen. Ja vem, včasih si moral pri teh letih imet že dva otroka.
- novapunca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
T00Mika napisal/-a:se strinjam, me res zanima, koliko tipov bi se "obremenjevalo" z nedolžnostjo med sexom, z eno takšno, ki že ima izkušnje in ve kako in kaj....Sej punca ne rabi imet neke kilometrine, ampak, vsaj to, da ve "kako se ga prime" in kako se stvari streže, da zadovolji tipa in sebe, je pa verjetno prednost pri tipih, ki rajši uživajo v sexu, kot pa se obremenjujejo s častjo in njihovo nedolžnostjo in učenjem....
D
Jaz pa res ne vem kaj bi se moral fant s tem obremenjevat. Pa tud ne vem kdaj si ti začela sexat, da nisi vedela kako ga v roke prijet, jaz s tem nisem imela nikoli problemov. Pa s tole kilometino tudi precej pretiravate, ker sex na začetku in sex čez 10 let ni bistvene razlike, razen če sta bila v prvo oba nedolžna. Če pa je eden izkušen-sploh, če je to fant pa jaz ne vidim nobenega problema.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jochie napisal/-a:taprav seks je stvar najmanj dveh ljudi. Pri zdravih, racionalnih osebah gre za obojestransko željo, privlačnost in nič ni narobe, če se dva takoj data dol ali pa zaradi enega od njiju čakata določen čas.
Najbolj zmotno pa mi je to, da ženska bi, ampak noče, da pred tipom ne bo izpadla lahka ali pa kakšna druga variacija na to temo...
seveda pa je odgovor na tvoje vprašanje odvisen tudi od časovnih in prostorskih razpoložljivosti, vremena pa tudi od kakšne tete s krvavca...mladi pač nimajo svojih stanovanj, avtomobilov itd, kjer bi lahko bili diskretno intimni itd. sem pa skoraj prepričan, da se nobena ženska ne bo spustila v prvi seks z moškim med menstruacijo.
eh ti cvetka....
Bereš mi misli
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
No na prvem zmenku jaz sigurno ne bi, ker če človeka prvič vidim ima zaradi mene lahko tudi aids. Sicer tudi na drugem, tretjem ne veš, ampak vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.
Prvi neprebran prispevek • 483 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov