Kako hitro med rjuhe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Džeki napisal/-a:Sicer pa, dobro vem, zakaj so vam mnenja Horusa, Alwaleeda in moje malenkosti skrajno čudna.Ker s epač ne skladajo s tem, kar vam govorijo tipi, ki skačejo okoli vas v resničnosti in se morajo obnašati taktično primerno, da vas dobijo v posteljo.
Niso nič skrajno čudna, ampak vi ne dopuščate možnosti, da mogoče pa vi ne predstavljate celotne moške populacije.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Džeki napisal/-a:panterica napisal/-a:nanamiša napisal/-a:Če pa ste vi fantje tukaj preponosni da bi na eno punco mal dlje čakali in da morate podnujno fukat kr takoj, dobr. Sam je mal smešno da mislite da če trije fantje tle rečejo tako, da potem bo pa že držalo za vse
Če so to sploh kakšni fantje glede na to, da sodelujejo na cosmoforumu
In kaj če sodelujemo, a zdaj ti je pa v pomanjkanju argumentov že to problem, ali kaj?
Sicer pa, dobro vem, zakaj so vam mnenja Horusa, Alwaleeda in moje malenkosti skrajno čudna.Ker s epač ne skladajo s tem, kar vam govorijo tipi, ki skačejo okoli vas v resničnosti in se morajo obnašati taktično primerno, da vas dobijo v posteljo.
Zakaj pa meni? Če ti lahko poveš kakšni moški so zate čudni, tudi jaz lahko povem, da so mi tisti, ki sodelujejo na babjih forumih.
In čudno sem mi zdi, da ste pa ravno tile na forumu nekaj drugega od ostalih.
- panterica
- Komunikatorka
Džeki napisal/-a:Sem kje omenjal, da je treba seksati na prvem zmenku?
Niso mi vse ženske enake.Ženske, pri katerih sem začutil, da hočejo preko odtegovanja seksa manipulirat z mano, sem vedno cenil nekoliko manj.
Ja, če nima kaj čakat, zame pomeni takoj. In kako veš, da manipulirajo?
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
panterica napisal/-a:In tebi so vse ženske enake? Ker jaz, če bi mi bil fant A bolj všeč kot fant B ali C, bi čakala na fanta A.
In na prvem zmenku vsaj pomoje še ni jasno, da sta par.
Nikomur niso vse ženske enake, od vsakih 3, 5, 10 z lahkoto zbereš tisto, ki ti je najbolj všeč.
Pomoje nista par... dokler ne seksata.
Moje stališče ni tolk orto, kot od Đekija ampak... mi ni treba nobenmu nič dokazovat, tako, da res ne vidim, zakaj bi moral čakat, razen če se sam ne odločim, da bi bilo lahko zanimivo... vsekakor pa ne predolgo.
Previdevam, da so tudi ostali tu zato, da dobijo insiders knowledge o tem, kako plen razmišlja.
Aja... pa avtomobili, kdo ma več keša pa p**** so mi že malo iztrošena tema... pa o kuhni se z večino tipov ne morem pogovarjat... še bi se našlo...
Zadnjič spremenil amark31, dne 02. Apr. 2010 13:51, skupaj popravljeno 2 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Punce, sem že vse razložil, res se nočem ponavljat.Nisem trdil, da je moje mnenje edino pravilno, kot vehementno trdite ve za svoje in kako da Džeki piše same bedarije, bla bla. Vsevedne 20-letnice pač.Jaz sem v tej temi zaključil, ne bom več odgovarjal tule, čau.
- panterica
- Komunikatorka
amark31 napisal/-a:Nikomur niso vse ženske enake, od vsakih 3, 5, 10 z lahkoto zbereš tisto, ki ti je najbolj všeč.
Pomoje nista par... dokler ne seksata.
Pomoje tudi ne, zato pa bi rajši malo počakala na A kot vzela B.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz se pa strinjam z Džekijem. Nekatere jemljete seks kot nekaj, kar je sveto in ker so vam vcepili (družba, mediji, kdorkoli že pač) v betice, da je edino pravilno, če fanta pustite čakati mesece, ker bo potem pa zagotovo imel o vas dobro mnenje in boste videle koliko mu zares pomenite, se uklonite temu, ker mislite, da boste sicer izpadle neresne ali celo lahke. Potem takem nekatere smatrate seks kot nekaj, kar dajate, a same ne uživate v tem? Če temu ni tako, potem s to svojo bedno taktiko odlašate za brezveze, po eni strani pa mi take delujete že skorajda zavrte, da zdržite mesece ob fantu, ki vas ne pusti hladne, brez seksa. Ko je med dvema kemija (ja, obrabljena fraza, a vsi vemo, da brez tega ni nič) v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja. Zakaj bi bil sam sebi ovira pred nečim, česar si želiš, a te neka nelogična načela prepričujejo v kontra smer? Ko se zgodi, se pač zgodi. Ne vem kaj bi naj bilo sramotnega na tem, da že po enem tednu seksate s fantom, ki vam je všeč, pa se recimo po tem ne razvije vse po pričakovanjih? (razen če vam je všeč prvi, ki se vam malce nasmiha in se že vidite v zvezi z njim - potem se številka lahko hitro nabere) Pač vidiš, da to ni to in greš naprej. Nekatere pa to razumete kot "dala sem mu, izkoristil me je in stisnil rep med noge ter ciao bella". V bistvu večina žensk ne more sprejeti dejstva, da moški (z zdravo mero samozavesti) lažje doumejo, da ženska A ni edina in da lahko najde kakšno drugo, s katero se bo prav tako (ali pa še bolj) ujel in ne bo igrala ledene kraljice z odlašanjem s seksom kot da je to nekaj, kar vsak moški išče pri ženski, medtem ko veliko žensk razmišlja v smislu, da je moški A edini, s katerim si predstavlja skupno življenje usw. Pa saj ne živimo v času, ko je Adam imel na izbiro samo Evo in Eva samo Adama.
- panterica
- Komunikatorka
amark31 napisal/-a:panterica napisal/-a:Pomoje tudi ne, zato pa bi rajši malo počakala na A kot vzela B.
In v kakšnem scenariju imaš na izbiro A takoj ali pa B malo kasneje?
WTF? Ne kontam jaz tole.
Ravno kontra. Preberi post od Džekija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov