Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 7:59

delusional napisal/-a:ne vem... tale tip od barbie_girl je rekla, da je v bistvu iz njene družbe, da sta bila včasih pivska kolega, se pravi je vedel za njeno zgodovino... se pravi, da more bit njegova zgodovina vsaj 3krat tako pestra, da se je z njo poročil.

Ne, ni šel računat, kateri večkratnik je njegova številka moji, in me nato zaprosil :D :D :D Če se njega vpraa, je njegova cifra tam blizu stotke, sam sej veš, kako je to pri tipih. Deliš z dva, pa dobiš številko bližje realni.

kar se pa jošk tiče, pomoje nima nobene veze, al ma ženska majhne al velike....bolj je pomembno to, kako jih nosi. Da tipi žensk z velikimi joški ne dojemajo kot girfriend materil? Al sem jst zmešana, al pa tisti, ki je to izjavil.... Ker res ne opažam veliko število joškarc, ki bi samske po svetu hodile, ker jih zaradi prevelike košarice nobeden noče....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 05. Jul. 2010 8:17

Joški so pa res tazadna stvar pri temu a je ena relationship material al ne.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Jul. 2010 8:29

Res ne vem kaj se toliko govori o teh joških. Precej bolj pomembno je kakšni so. Torej kvaliteta. Ne pa kvantiteta, ki visi do popka. Jaz sem z B jem zelo zadovoljna. Itak je pa zame kot za model to bil pogoj.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 8:34

Hahaha. A tud tak pogoj so postavli? Ko sem bila jst "bližje" tem vodam, si plačal 30.000 tolarjev, naredil book in se prodajal :D In vsaka je bila lahko fotomodel, samo malo denarja je morala vase investirat.

Mam pa kolegico, ki mi zagotavlja, da ji je agencija ponudila in financirala nove, večje joške (jst sem bila prepričana, da ji je joške financiral njen novi "poročeni moški") :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Jul. 2010 9:36

^^ Prej tole ja kot si sama rekla. Za predstavljati kopalke smo morale me biti suhe, usklajeno suhe.
Denarja pa mi ni bilo treba vložit kot se zdaj pojavlja ponekod ja.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 9:44

Ne vem če zdaj.....je to že dobrih 7-10 let nazaj, ko je bla glavna fora hodit po mestu in fehtat punce, da se pridružijo agenciji. In veliko jih je nasedlo, oziroma ne nasedlo......izpolnile so svojo življenjsko željo postati fotomodel, kej dosti pa iz tega niso odnesle....In ko sem jaz hodila v srednjo šolo (2000-2004), je bilo 11 od 18 sošolk fotomodelov :roll: . Samo ena pa je v tem biznisu ostala in dejansko služila.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Jul. 2010 9:46

Aja, ne jaz sem se prijavila sama in ni bilo takrat nobene, ki bi jo poznala. Bilo je sicer par let prej. Zaslužila pa sem tudi nekaj.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Jul. 2010 10:32

barbie_girl_85 napisal/-a:
Da tipi žensk z velikimi joški ne dojemajo kot girfriend materil? Al sem jst zmešana, al pa tisti, ki je to izjavil....

:D Če se z nečem ne strinjaš (tako ti kot tudi drugi) ni potem potrebno označit uporabnika za zmešanega. (če že ne zarad drugega ker se ne spodobi, mislim pa da tut v pravilih ni zaželjeno žaljenje drugih uporabnikov...)
Drugače pa mi je itak vseeno kaj si kdo misli tukaj gor, sam me nihče ne pozna dobro... Na mnenju nepozanih ljudi pa ne dam veliko.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 05. Jul. 2010 11:12

čuftika napisal/-a:Z velikimi joškami ni narobe popolnoma nič. Jz mam B košarico in ne zamenjam niti za večje niti za manjše, čisto zadovoljna... Ne da niso primerne, ampak jih tipi ne dojemajo dok girlfriend material.

torej bo tip srečal dve punci, eno z malimi in drugo z velikimi joški in bo rekel "js hočem uno z malimi, ker je ona prava za resno zvezo"?????
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 11:52

čuftika napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:
Da tipi žensk z velikimi joški ne dojemajo kot girfriend materil? Al sem jst zmešana, al pa tisti, ki je to izjavil....

:D Če se z nečem ne strinjaš (tako ti kot tudi drugi) ni potem potrebno označit uporabnika za zmešanega. (če že ne zarad drugega ker se ne spodobi, mislim pa da tut v pravilih ni zaželjeno žaljenje drugih uporabnikov...)
Drugače pa mi je itak vseeno kaj si kdo misli tukaj gor, sam me nihče ne pozna dobro... Na mnenju nepozanih ljudi pa ne dam veliko.

Aja ti si bila. Se opravičujem. Nisem mislila, da si zmešana. To besedno zvezo "ne vem, al sem jst zmešana, al pa vsi ostali" pri nas uporabljamo kar pogosto, ko imaš drugačno mišljenje. In fraza ne pomeni, da druge označiš za zmešane, ampak da ne misliš enako kot oni.
Torej - nič osebnega - gre samo za drugačno izbiro besed. Dejstvo je, da se s tvojo izjavo ne strinjam (zdi se mi smešna), nikakor pa te nimam za zmešano.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Jul. 2010 11:54

dobro za nekatere, da obstajajo prijateljice noči in žigoloji... :D :D :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 05. Jul. 2010 11:59

Joj kake imate. Če se dva karakterno ne ujemata ima lahko on zlatega tiča, ona pa zlate joške pa se ne bosta ujela in pika.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Jul. 2010 12:01

za lovefrance, svetujem pa branje vseh prispevkov v celoti!
čuftika napisal/-a: tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.

samo joške namreč niče ne pomagajo, če usteznega karakterja ni, na to sm ciljala.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 12:14

tud sam karakter nič ne pomeni.....če z joškami ni zadovoljen, gre naprej :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Jul. 2010 12:15

Sploh pa koleracija velke joške zanič karakter in obratno, majhne joške super karakter, ne pali.

Ženska ima lahko super majhne joške, pa če mu karakterno ne ustreza, majhni joški ne bodo dovolj :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov