Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Jul. 2010 13:11

to je tvoj predsodek.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jul. 2010 13:17

to je dejstvo! :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Jul. 2010 13:18

če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Jul. 2010 13:19

hahahahha, spet smo pri joških.
tiste z velikimi so samo za f** - vsaj na prvi vtis.
tiste z majhnimi pa za resno vezo.
tolaži se s tem ja.
ne grem se več teh bolanih debat, da ženska z velikimi joški deluje neresno.

a bo tema spet o meni in mojih joških?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jul. 2010 13:23

ne se sekirat delusional, tudi ti boš nekoč spoznala Arturja Šterna brata pa bosta potem skupaj srečna do konca svojih dni... :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 04. Jul. 2010 13:27

delusional napisal/-a:hahahahha, spet smo pri joških.
tiste z velikimi so samo za f** - vsaj na prvi vtis.
tiste z majhnimi pa za resno vezo.
tolaži se s tem ja.
ne grem se več teh bolanih debat, da ženska z velikimi joški deluje neresno.

a bo tema spet o meni in mojih joških?

ne tolažim se jz z ničemer, veš, meni nič ne manjka (ne v življenju, ne v zvezi in ne pri joškah...)

In ne, ne bo tema potekala o tebi in tvojih joškah, ker se ne vrti vse okoli tebe. :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Jul. 2010 13:57

ja pa zgleda da se :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 04. Jul. 2010 16:08

čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.

kaj pa je narobe z velikimi joški?? Mrbit to, da jih ti nimaš :twisted:
Sicer je pa tvoj post zelo zelo subjektivno napisan. Ti neki na pamet sklepaš, da punce z velikimi joški niso primerne za resno zvezo. To je isto kot da bi rekla, da punca s samimi 10-kami je samo material za avanturico, ker itak nima časa za resnega fanta, ker se skos uči.
Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Jul. 2010 17:07

čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega

A se ti hecas? Ce so mi vsec veliki joski zakaj jih ne bi hotel na dolgi rok?
Seveda bodo zenske z veliki joski imela veliko opravka s tipi, ki bodo zeleli samo seksat z njimi, preprosto zato, ker bodo imele vec opravka s tipi nasplosno. Druga stvar je pa to, da je tricetrt modelov, ki si blazno zelijo resne zveze, totalnih nejebacev in bodo impresivne joske predvsem od dalec gledal medtem, ko bodo prej omenjeni moski osebki se motali okoli nje.
čuftika napisal/-a:konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
Ja, ce so joski edino kar ma zenska dobrga potem ne bo za resno zvezo. Bravo, lepo si to ugotovila, pojdi in si kupi sladoled za nagrado.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 04. Jul. 2010 17:33

lovefrance napisal/-a:Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:

VELIKE joškice so zelo relativen pojem... :wink: Če je deklič suhcen je že C VELIK....

Sicer pa kak E cekar ali kaj takega...no ja...gravitacija bo precej bolj opazna...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Jul. 2010 18:02

Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 04. Jul. 2010 18:15

No jaz sem med tistima 2%, ki jim veliki joški niso všeč.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 04. Jul. 2010 18:15

IloveCoffee napisal/-a:Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.

se strinjam. Če je potencial, naj se izkaže na začetku. Tipi, ki predolgo zavlačujejo, sami sebe rinejo v skupino "izteganebovečkotkofetkanje" :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Jul. 2010 22:22

IloveCoffee napisal/-a:Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.
Se strinjam.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Jul. 2010 7:44

lovefrance napisal/-a:
čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.

kaj pa je narobe z velikimi joški?? Mrbit to, da jih ti nimaš :twisted:
Sicer je pa tvoj post zelo zelo subjektivno napisan. Ti neki na pamet sklepaš, da punce z velikimi joški niso primerne za resno zvezo. To je isto kot da bi rekla, da punca s samimi 10-kami je samo material za avanturico, ker itak nima časa za resnega fanta, ker se skos uči.
Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:

Z velikimi joškami ni narobe popolnoma nič. Jz mam B košarico in ne zamenjam niti za večje niti za manjše, čisto zadovoljna... Ne da niso primerne, ampak jih tipi ne dojemajo dok girlfriend material.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov