Kako hitro med rjuhe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 483 prispevkov
• Stran 31 od 33
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
hahahahha, spet smo pri joških.
tiste z velikimi so samo za f** - vsaj na prvi vtis.
tiste z majhnimi pa za resno vezo.
tolaži se s tem ja.
ne grem se več teh bolanih debat, da ženska z velikimi joški deluje neresno.
a bo tema spet o meni in mojih joških?
tolaži se s tem ja.
- čuftika
- Cosmofrik
delusional napisal/-a:hahahahha, spet smo pri joških.
tolaži se s tem ja.
ne tolažim se jz z ničemer, veš, meni nič ne manjka (ne v življenju, ne v zvezi in ne pri joškah...)
In ne, ne bo tema potekala o tebi in tvojih joškah, ker se ne vrti vse okoli tebe.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
kaj pa je narobe z velikimi joški?? Mrbit to, da jih ti nimaš
Sicer je pa tvoj post zelo zelo subjektivno napisan. Ti neki na pamet sklepaš, da punce z velikimi joški niso primerne za resno zvezo. To je isto kot da bi rekla, da punca s samimi 10-kami je samo material za avanturico, ker itak nima časa za resnega fanta, ker se skos uči.
Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega
A se ti hecas? Ce so mi vsec veliki joski zakaj jih ne bi hotel na dolgi rok?
Seveda bodo zenske z veliki joski imela veliko opravka s tipi, ki bodo zeleli samo seksat z njimi, preprosto zato, ker bodo imele vec opravka s tipi nasplosno. Druga stvar je pa to, da je tricetrt modelov, ki si blazno zelijo resne zveze, totalnih nejebacev in bodo impresivne joske predvsem od dalec gledal medtem, ko bodo prej omenjeni moski osebki se motali okoli nje.
Ja, ce so joski edino kar ma zenska dobrga potem ne bo za resno zvezo. Bravo, lepo si to ugotovila, pojdi in si kupi sladoled za nagrado.čuftika napisal/-a:konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
lovefrance napisal/-a:Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:
VELIKE joškice so zelo relativen pojem... Če je deklič suhcen je že C VELIK....
Sicer pa kak E cekar ali kaj takega...no ja...gravitacija bo precej bolj opazna...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
IloveCoffee napisal/-a:Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.
se strinjam. Če je potencial, naj se izkaže na začetku. Tipi, ki predolgo zavlačujejo, sami sebe rinejo v skupino "izteganebovečkotkofetkanje"
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Se strinjam.IloveCoffee napisal/-a:Čimprej (en, dva zmenka). To kaže, da žensko palim tako, kot je treba in da nima zadržkov do seksa. In če je želja po neki vezi iz obeh strani - da se čimprej vidi kompatibilnost.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- čuftika
- Cosmofrik
lovefrance napisal/-a:čuftika napisal/-a:če ima ženska velike joške (umetne ali naravne- vseeno) potem se bodo za njo res lepili tisti, ki iščejo avanturce in nič resnega, druge ženske ti ali bodo privoščile velike prsi ali ti jih bodo zavidale (osebno mene taki ženski osebki sploh ne motijo), če so pa razgaljeni z dekoltejem do popka potem mi res zgledajo lahke, sicer pa vsakmu svoje, konkurenčne pa tistim, ki iščejo resno zvezo pa definitivno niso, saj se tipi po parih srečanjih naveličajo samo velikih jošk in če jih ženska karakterno ne pritegne pač gredo naprej.
kaj pa je narobe z velikimi joški?? Mrbit to, da jih ti nimaš
Sicer je pa tvoj post zelo zelo subjektivno napisan. Ti neki na pamet sklepaš, da punce z velikimi joški niso primerne za resno zvezo. To je isto kot da bi rekla, da punca s samimi 10-kami je samo material za avanturico, ker itak nima časa za resnega fanta, ker se skos uči.
Besides, kokr se js spoznam na tipe, si jih 98% želi punco z VELIKIMI joškicami (če se osredotočimo na videz):razz:
Z velikimi joškami ni narobe popolnoma nič. Jz mam B košarico in ne zamenjam niti za večje niti za manjše, čisto zadovoljna... Ne da niso primerne, ampak jih tipi ne dojemajo dok girlfriend material.
Prvi neprebran prispevek • 483 prispevkov
• Stran 31 od 33
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov