Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Apr. 2010 20:43

A na prvem zmenku človeka prvič vidiš? Na kakšne zmenke pa ti to hodiš? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 01. Apr. 2010 20:47

blind :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 01. Apr. 2010 20:59

[quote="ana27"] Vseeno pa menim, da tisti, ki se mu gre samo za sex - torej za izpraznit mu je malo mar a je punca izkušena ali ne. Lahko sam opravi večji del. quote]

Ma je bolj zabavno... če je izkušena... al pa vsaj talentirana no... hlodi... ne vem, no...
:D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Apr. 2010 21:00

novapunca napisal/-a:
T00Mika napisal/-a:^^ kaj pa recimo, da je punca stara že 23 let ali celo več, začne z nekim tipom svojo prvo resno vezo, in je še devica..Nevem, ali bo to tipu bolj v čast, ali bo razmišljal da je pa mogoče z njo kaj narobe?! :D

Ne vem zakaj bi bilo z njo kaj narobe? Moja kolegica se čez dva meseca poroči z moškim, ki je bil pri 35ih, ko sta začela hodit še nedolžen. Ne vem zakaj bi bilo z njim kaj narobe. On je bil vedno zelo resen in deloven fant, skoz nekaj študiral imel 1001 hobi, za dekleta mu je enostavno zmanjkalo časa, sploh pa je iskal eno resno punco, resnih načrtov,... Ona pa jih je dala kar nekaj skoz, a kljub temu pravi, da se ni še z nikomer takole ujela. Tako, da res ne vem kaj bi bilo narobe, če je nekdo pri 23 še nedolžen. Ja vem, včasih si moral pri teh letih imet že dva otroka.

To da je študiral in imel 1001 hobi, ni noben dober razlog, da ga do 35 leta punce nikoli niso zanimale.. sej vsi študiramo, delamo, in imamo hobije, imamo prijatelje itd.
Če pustimo zdej dejstvo, da je normalnost racionalna, ob strani.. men se to ne zdi normalno, da te do 35ega leta ne zanimajo punce in seks.. ob takem tipu, bi se js vprašala, kaj za vraga je z njim narobe..
(pa ne mi odgriznit glave, ne vem kakšen ta tip je, js samo pravim, da če bi mi dal tak podatek, moj odziv sigurno ne bi bil, saj je ok, je pač čakal na tisto pravo..)

Drugač pa, kdaj začet s seksom.. kadar komu paše ane..
js osebno sem s svojim trenutnim fantom seksala na prvem zmenku.. in ja kljub temu sva zdaj skupaj že 3 leta..
Sem pa tudi pred tem že kdaj seksala z kakšnim zelo zgodaj.. pa če se je potem izšlo ali ne.. ne vidim smisla v tem, da bi se šparala, samo zato, ker bo morda kkšna bejba rekla, da sem lahka, ali da sem kurba (od moških take izjave pridejo le redko)..
normalno, če pa nekomu to ne paše, naj pa počaka..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 01. Apr. 2010 21:14

S fantom sva po dobrem mesecu. Ampak se mi zdi, da čas ni merilo ... pač začutiš, kdaj je pravi cajt. :)
Čeprou, če sm iskrena .. mi nikoli ni blo jasno, kako greš lahko z nekom po prvem zmenku seksat? Vsaj jst osebno bi mogla človeka prej vsaj tok dobro poznat, da bi se z njim počutila sproščeno.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Apr. 2010 21:22

*mala* napisal/-a:A na prvem zmenku človeka prvič vidiš? Na kakšne zmenke pa ti to hodiš? :D

Jaz na nobene, ker imam resno vezo že vrsto let.
Ampak nekdo, ki se spozna preko interneta (kar jih baje zadnje čase ni malo), ali nekdo, ki si na neki veselici izmenja cifro,... se pratktično vidi prvič.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 21:25

Špela89 napisal/-a:Čeprou, če sm iskrena .. mi nikoli ni blo jasno, kako greš lahko z nekom po prvem zmenku seksat?

hočeš reči med prvim zmenkom... :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Apr. 2010 21:29

Jaz na nobene, ker imam resno vezo že vrsto let.
Ampak nekdo, ki se spozna preko interneta (kar jih baje zadnje čase ni malo), ali nekdo, ki si na neki veselici izmenja cifro,... se pratktično vidi prvič.

Ne vem na kakšne zmenke si ti včasih pred fantom hodila, ampak če nekoga spoznaš preko spleta preklepetaš z njim vsaj par ur in ga recimor da kar spoznaš (lahko bolj kot nekdo drug po 10ih zmenkih). Pa tudi če se na veselici spoznata, se mnde kej pomenta (vsaj kakšne pol urce, kaj pa vem; ni to izmenjava številk in čaw) in verjetno že takrat dobiš prvi vtis, oz.:
mateja79 napisal/-a:vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 01. Apr. 2010 21:31

Roberta R. napisal/-a:To da je študiral in imel 1001 hobi, ni noben dober razlog, da ga do 35 leta punce nikoli niso zanimale.. sej vsi študiramo, delamo, in imamo hobije, imamo prijatelje itd.
Če pustimo zdej dejstvo, da je normalnost racionalna, ob strani.. men se to ne zdi normalno, da te do 35ega leta ne zanimajo punce in seks.. ob takem tipu, bi se js vprašala, kaj za vraga je z njim narobe..
(pa ne mi odgriznit glave, ne vem kakšen ta tip je, js samo pravim, da če bi mi dal tak podatek, moj odziv sigurno ne bi bil, saj je ok, je pač čakal na tisto pravo..)

Drugač pa, kdaj začet s seksom.. kadar komu paše ane..
js osebno sem s svojim trenutnim fantom seksala na prvem zmenku.. in ja kljub temu sva zdaj skupaj že 3 leta..
Sem pa tudi pred tem že kdaj seksala z kakšnim zelo zgodaj.. pa če se je potem izšlo ali ne.. ne vidim smisla v tem, da bi se šparala, samo zato, ker bo morda kkšna bejba rekla, da sem lahka, ali da sem kurba (od moških take izjave pridejo le redko)..
normalno, če pa nekomu to ne paše, naj pa počaka..

Tud jaz bi se to vprašala, če ga ne bi poznala. Tako ko pa ga pa vem, da je super fant. Da na govorim kako je kolegica nora nanj in kako se ujameta. Res sta lahko zgled drugim

Tudi sama sem z enim sexala na tretjem zmenku, a ta veza se je hitro končala.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Apr. 2010 21:37

*mala* napisal/-a:Ne vem na kakšne zmenke si ti včasih pred fantom hodila, ampak če nekoga spoznaš preko spleta preklepetaš z njim vsaj par ur in ga recimor da kar spoznaš (lahko bolj kot nekdo drug po 10ih zmenkih). Pa tudi če se na veselici spoznata, se mnde kej pomenta (vsaj kakšne pol urce, kaj pa vem; ni to izmenjava številk in čaw) in verjetno že takrat dobiš prvi vtis, oz.:

Ah daj no po pol ure na veselici pa tipa ja ne poznaš. Še manj pa nekoga na internetu, ki ga še nisi nikoli videl, sploh pa ne veš kaj je res in kaj ne kar ti napiše.
Myra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Myra » 01. Apr. 2010 21:38

Tip, ki ni seksal do 35.leta ni normalen. Lahko, da je prej bil...zdaj pa ziher ni, ker mu je pustilo posledice.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Apr. 2010 21:39

mateja79 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Ne vem na kakšne zmenke si ti včasih pred fantom hodila, ampak če nekoga spoznaš preko spleta preklepetaš z njim vsaj par ur in ga recimor da kar spoznaš (lahko bolj kot nekdo drug po 10ih zmenkih). Pa tudi če se na veselici spoznata, se mnde kej pomenta (vsaj kakšne pol urce, kaj pa vem; ni to izmenjava številk in čaw) in verjetno že takrat dobiš prvi vtis, oz.:

Ah daj no po pol ure na veselici pa tipa ja ne poznaš. Še manj pa nekoga na internetu, ki ga še nisi nikoli videl, sploh pa ne veš kaj je res in kaj ne kar ti napiše.

Lih tako pa ne veš, a je res ali ne, kar ti pove na zmenku.. prvem, drugem ali tretjem..

Če hočeš iskati luknje, jih boš vedno našla..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Apr. 2010 21:40

mateja79 napisal/-a:

Ta pol ure je bil samo eden izmed možnih časov (najmanjši verjetno).

In kako ugotoviš da ti v živo, v obraz laže/govori resnico? Hm? Jasnovidna, pa te stvari?

In kakor je bilo rečeno, tud po 2 mesecih ne poznaš partnerja :wink:
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Apr. 2010 21:42

Roberta R. napisal/-a:Lih tako pa ne veš, a je res ali ne, kar ti pove na zmenku.. prvem, drugem ali tretjem..

Ne iščem lukenj, ker ne iščem tipa, ker ga mam.
Ja pomoje, da v živo pa ja vidiš a je takšen ali ne, medtem ko na internetu se ti lahko izdaja za bilo koga in kakšnega. Če pa vam paše po internetu lovit tipa, se z njim zmenit in še isti dan v posteljo skočit pa kar dajte ni problema.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Apr. 2010 21:44

mateja79 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:Lih tako pa ne veš, a je res ali ne, kar ti pove na zmenku.. prvem, drugem ali tretjem..

Ne iščem lukenj, ker ne iščem tipa, ker ga mam.
Ja pomoje, da v živo pa ja vidiš a je takšen ali ne, medtem ko na internetu se ti lahko izdaja za bilo koga in kakšnega. Če pa vam paše po internetu lovit tipa, se z njim zmenit in še isti dan v posteljo skočit pa kar dajte ni problema.

Sej ni nobena rekla, da nam paše.. tut js ne iščem nobenga ker ga imam..
ampak tut če se z nekom zmeniš po internetu, se še vedno vidiš potem na zmenku v živo, in se takrat odločiš a hočeš z njim it med rjuhe al ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov