Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%
Skupaj glasov : 153

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Apr. 2010 12:04

jullia_ napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:odkod pa se sploh začne štet čas, po katerem določite kako hitro?
a od trenutka, ko a prvič vidite? ko se osebno spoznata? ko začneta prijateljevat? ko prvič pomislite na sex s to osebo? ko izmenjata cifre (ali priimke za fb) in začneta flirtat?

Jaz sem pri zdajšnjem štela od trenutka, ko sva dojela, da bi lahko med nama kaj bilo. In to je bilo kakšen teden prej. Poznava se sicer že štiri leta. Ampak če bi napisala, da v povprečju čakam več let, bi izpadla precej noro.

no saj zato :)
zanimalo me je pač, kako gledate na to. ziher ne vse enako :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 01. Apr. 2010 12:08

Čist odvisno od posameznika, od obeh prisotnih ter nastale situacije. :)
Kdaj in kako je to, je čisto odvisno..Je pa moje mnenje, da prehitro ni dobro, prav tako zavlačevati pa tudi nima smisla..Tko da, ko začutiš, se prepustiš in uživaš :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 12:21

N0ty napisal/-a:
Pozabljaš na vse tiste ki tipu ne upajo dat ker kaj pa če jih samo izkoristi in pol odje*e ...
In ja, namerno uporabljene te besede.

dosti žalostno je, da punce seks dajejo, si ga pa ne vzamejo...tole "tipu ne upajo dat" se sliši kot da bi seksale zaradi tipovega užitka, ne zaradi svojega... :o
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Apr. 2010 12:23

Jochie napisal/-a:
N0ty napisal/-a:
Pozabljaš na vse tiste ki tipu ne upajo dat ker kaj pa če jih samo izkoristi in pol odje*e ...

dosti žalostno je, da punce seks dajejo, si ga pa ne vzamejo...tole "tipu ne upajo dat" se sliši kot da bi seksale zaradi tipovega užitka, ne zaradi svojega... :o

Verjetno ona misli device.Tem pa ne gre zameriti, da "tipu ne upajo dat", saj v bistvu sploh ne vedo, kaj seks je, da je to nekaj lepega, v čemer normalna ženska uživa.

Z devicami se nikoli nisem ukvarjal, priznam, vedno sem imel raje punce, ki vedo, kako gre stvar.Tudi sam sem prvič z že izkušeno.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 12:25

iz njenega prvega posta ni razvidno, da bi šlo za izgubo nedolžnosti ampak za povprečje skokov med rjuhe (ali pa na zadnji zic avta... :D )
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 01. Apr. 2010 12:28

Potrebno je vprašati, tudi kakšne starosti so punce, ki odgovarjajo. Normalno, da ena 17letnica, ki ni nikoli seksala čaka pol leta. Ženska stara okrog 30, ki je že menjala nekaj partnerjev in ve kaj je seks čaka bistveno manj.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Apr. 2010 12:31

nixie napisal/-a:Potrebno je vprašati, tudi kakšne starosti so punce, ki odgovarjajo. Normalno, da ena 17letnica, ki ni nikoli seksala čaka pol leta. Ženska stara okrog 30, ki je že menjala nekaj partnerjev in ve kaj je seks čaka bistveno manj.

Ja, čista resnica.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2010 12:40

Jochie napisal/-a:
N0ty napisal/-a:

Exactly. Večkrat sem se že spraševala, zakaj nekatere punce oz. ženske jemljejo seks kot nekaj kar dajo. :? S tem povedo, da sploh niso bile za seks in so privolile zaradi tipa, ali pa se preprosto ne cenijo dovolj. Ne vem no, I just don`t get it. Če sta oba za stvar, ne vidim nobene prepreke, da ne bi že na tretjem zmenku (ali še prej) seksala, če gre vse spontano. :) Če gre za privlačnost (tako vizualno kot karakterno, in seveda ujemanje v seksu), se lahko zveza razvije tudi PO skoku med rjuhe. Čist odvisno od tega kakšna dva se najdeta in se začutita. Zaporedje "najprej nekoga dobro spoznati in šele nato imeti intimne odnose" mi je v bistvu hecno, ker do prvega seksa lahko nekdo glumi in izgleda perfect boyfriend material, po seksu pa pokaže, da ni za resno zvezo (četudi je na neko punco čakal dva meseca - to še ne pove nič). :wink: Poleg tega niti v parih mesecih ne moreš nekoga tako dobro spoznati, da si lahko prepričan o njegovih namenih. To je naivno razmišljanje. :)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 01. Apr. 2010 12:55

Tamala_mrha se popolnoma strinjam s tabo... Ampak v človeški naravi je, da je previden in sam sebe zavaruje pred trpljenjem...tako, če čakaš 2 meseca si imel dobre namene in si nekoliko bolje spoznal človeka. V primeru, da čakaš 3 dni pa je večja verjetnost, da iz te moke ne bo kruha.
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 01. Apr. 2010 12:55

Jochie napisal/-a:tole "tipu ne upajo dat" se sliši kot da bi seksale zaradi tipovega užitka, ne zaradi svojega... :o

sej pomoje si te punce sex tud tko nekak razlagajo - ravno zato sm uporabla te besede :wink:
in ne, ni letelo na device, njih še nekako razumem.. tud men bi blo bad da bi celo življene čakala na "pravega" in pol ko bi blo konc z mojo devičnostjo bi se pa izkazu za totalnega kretena... :D oh, tnx god da je to že zdavnej mimo :D
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Apr. 2010 13:22

nixie napisal/-a:Potrebno je vprašati, tudi kakšne starosti so punce, ki odgovarjajo. Normalno, da ena 17letnica, ki ni nikoli seksala čaka pol leta. Ženska stara okrog 30, ki je že menjala nekaj partnerjev in ve kaj je seks čaka bistveno manj.

po drugi strani pa je lahko 17letnica precej bolj naivna in prej pomisli na to, da bi pri tipu lahko karkoli dosegla s tem..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 01. Apr. 2010 13:31

N0ty napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Na tretjem zmenku, idealno.

Vse kar je kasneje, kot mesec do največ dva, je zavlačevanje, ki nima tehtne podlage.Če ženski tip ni všeč, to ve najkasneje na drugem zmenku in potem sploh ni razloga, da bi se še kaj ukvarjala z njim. če pa ji je všeč, pa ni razloga, da se s seksom predolgo zavlačuje, saj je seks popolnoma normalna stvar, nič misterioznega.

No saj zato se mi zdi smiselno počakat, ker če mu gre le za sex bo šel iskat drugo žrtev, če ne bo dobil, v nasprotnem bo pripravljen počakat.
Sploh pa sem se nahajala v krogih kjer je veliko moških iskalo samo sex in sem bila zelo previdna.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 01. Apr. 2010 13:33

Džeki napisal/-a:
Z devicami se nikoli nisem ukvarjal, priznam, vedno sem imel raje punce, ki vedo, kako gre stvar.Tudi sam sem prvič z že izkušeno.

Potem si po pripovedovanju moških veliko zamudil.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 13:34

ana27 napisal/-a:Sploh pa sem se nahajala v krogih kjer je veliko moških iskalo samo sex in sem bila zelo previdna.

ti nisi nikoli iskala seks oz. nikoli srečala moškega, ob katerem se te je polotila želja, da bi ga poseksala v tistem trenutku?

če si, kaj si storila?
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 01. Apr. 2010 13:36

rachka_ napisal/-a:

po drugi strani pa je lahko 17letnica precej bolj naivna in prej pomisli na to, da bi pri tipu lahko karkoli dosegla s tem..

Pomoje tudi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov