Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- samči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2005
hojla!
a kej govorite s svojim lubijom/lubiko med sexom?
mi2 si rečeva: rada te mam, al kej tajega, včasih pa bi mi tud blo fajn, de bi mi kej mal umazanga povedu no, ne kaj grdega, sam kej, de bol zrajca , sm jes ži njemu probala, pa ... ka pa vem, sej je še kr blo kk pa ve/vi??
a kej govorite s svojim lubijom/lubiko med sexom?
mi2 si rečeva: rada te mam, al kej tajega, včasih pa bi mi tud blo fajn, de bi mi kej mal umazanga povedu no, ne kaj grdega, sam kej, de bol zrajca , sm jes ži njemu probala, pa ... ka pa vem, sej je še kr blo kk pa ve/vi??
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Vcasih ne govoriva, ker prevec dihava. Vcasih poveva kak stavek. Vcasih se pa zmeniva vec kot prej v celem dnevu. Lepo je biti z nekom tako sproscen.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
govorim, smejim, vzdihujem=> vse po vrsti! tud kake potrebne besede mam umes . newem kaj bi nardila, če bi se znašla u postli s tipom, k je navajen tišine med sexom ... wrjetn bi zravn mene dobu živčnga
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ja midva si tud kej poveva, včasih se smejiva. Vedno pa je govor v kontekstu kar počneva, ne npr. o dogodkih po svetu.
Drgač pa vzdihljaji, dihanje, predenje, to vse spada zravn.
Drgač pa vzdihljaji, dihanje, predenje, to vse spada zravn.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Brez govorjenja bi bilo meni prou malo dougčas... Men je full ušeč, če si take poredne stvari govoriš med sex-om. To me še dodatno zakuri.
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Hm, v vsakem primeru sem prevec gobcna Povem, ce mi pase, ce je treba kdaj mal grse govort, samo predvsem pa nimam problemov, ko se je treba norcevat in smejat
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]