Kako ga zadržati/osvojiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 18. Avg. 2008 15:20

msn.. situacija sploh ni tko zlo nečloveška kokr zgleda.. fora je v tem, da se midva poznava že 13let... ok, res je, da se tko res zlo dobr razumeva šele tm pol leta, redno družva pa ene tri mesce. ampak en drugmu simpatična sva si pa že dolg. poč zdj v tem času, kt se tolk velik družva, sva to tut dojela in en drugmu dala jasno vedt, amapk sem jst imela fanta. kt sm šla umes na morje (in 14 dni ni mal časa), se je kolega odloču me pozabt na tak način, kokr si me želi , in si poiskov dekle. tut reku mi je, da je pač upov, da me bo na tak način, če bo z drugo, pozabu in bo lahko samo moj kolega (kokr sva se zmenila). pol je pa pač tko nanesl, da sem jst s svojim končala in nemu je začel na polno dogajat v glavi pa srčku... nardila sem vse kar sem lahko, da ne bi pršlo do tega, do česar pač je, ampak je sam silu na žurko, sam je pr men hotu spat, sam je silu v mene v postl.. in ja, logično se mi zdi, da se po določenem času nisem več branila, če mi je pa tip noro hudo všeč in sem mela priložnost... teb pa noben nikol ni bil tolk zlo všeč, da če bi imela šanso, bi bla z njim, tut če je bil zaseden? dj dj...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 18. Avg. 2008 15:26

*skokica* napisal/-a:Kaj pa če bi se pogovorila z njim? Najbrž beži pred tabo, ker ne ve, kaj si o vsem tem misliš ti oz. misli, da si to storila, ker si bila pijana.

Tudi meni se je zgodilo podobno – zapletla sem se z zelo dobrim prijateljem, ki je imel punco (res pa je, da sva midva že nekajkrat prej pristala skupaj). Punco je po nekaj dneh pustil in kmalu se je med nama začela razvijati prava ljubezen.

Mogoče se boste zdaj nekatere spravljale tudi name, v zagovor lahko rečem samo to, da je med nama že od nekdaj nenormalna kemija in sva oba vedela (po kasnejših pogovorih), da bova slej ko prej pristala med rjuhami in ko se bo to zgodilo, da bo za vedno, hehe. In še vedno tega NE obžalujem, saj sva po več kot letu dni zveze še vedno noro zaljubljena.

Punca se je po mojem mnenju znašla na napačnem kraju ob napačnem času, ko pa jo je pustil, je zelo dobro sprejela, saj je tudi ona čutila, da med njima ni neke kemije oziroma povezanosti.

:respekt: vsaj nekdo me razume....
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 18. Avg. 2008 15:26

MsN napisal/-a:Neumno se mi zdi, da si zdaj zacopana v tipa, ki ima drugo, ki jo je varal in tebi še vedno ni jasno, da je zanj to to.

In potem se bodo v temah po forumih pojavljali posti, da svojemu partnerju ni dobro preveč zaupat ter da vsake toliko malce preverjanja partnerjevega mobitela itak ne škodi.

Bi bilo bolj pametno, da se v prvi vrsti poskrbi, da je oseba s katero si na nekem nivoju, kar se tiče zrelosti.

*skokica* napisal/-a:Kaj pa če bi se pogovorila z njim? Najbrž beži pred tabo, ker ne ve, kaj si o vsem tem misliš ti oz. misli, da si to storila, ker si bila pijana.

Iskren pogovor lahko steče samo med dvema osebama, ki sta čustveno zreli. Zato ne razumem, zakaj je potrebno prav vedno tlačit not tole lepo idejo o pogovoru in tako "reševat" neke "zveze", ki to v prvi vrsti sploh niso. Čisto za vsak problem se bo našel nekdo, ki bo napisal :"Pogovorita se." :lol: O čem zaboga?!

Punca ne bo umrla, če ne bo s tem tipom in RES ne bo konec sveta.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 18. Avg. 2008 15:38

tmis_ napisal/-a:

Iskren pogovor lahko steče samo med dvema osebama, ki sta čustveno zreli. Zato ne razumem, zakaj je potrebno prav vedno tlačit not tole lepo idejo o pogovoru in tako "reševat" neke "zveze", ki to v prvi vrsti sploh niso. Čisto za vsak problem se bo našel nekdo, ki bo napisal :"Pogovorita se." :lol: O čem zaboga?!

Punca ne bo umrla, če ne bo s tem tipom in RES ne bo konec sveta.

Očitno sta prijatelja, se dobro razumeta ... Punco ima pa 14 dni, najbrž ravno zato, da pozabi na frisko (to lahko sklepam samo po njenem pisanju, kaj se pa njemu mota po glavi pa itak ne vemo). In glede na to, da sta prijatelja, ste se najbrž tudi sposobna pogovoriti o morebitnih čustvih. Je pa po takih nočeh ponavadi vsem nerodno.

Meni na primer ni jasno, zakaj se spotikate ob ta nasvet ("pogovorita se"), če pa 99 % pogovor res reši marsikaj. Najbrž bolje kot npr. šnofanje po stvareh itd...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Avg. 2008 15:44

*skokica*, to, da je tvoj fant takrat pustil drugo dekle, je edino fer in tako situacijo razumem. Ne razumem pa *frisko*, ki je bila s tem zasedenim kolegom, on ima pa drugo in če bi hotel, bi se je verjetno že znebil in bil s *frisko*, če ga je to tako zadelo ...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 18. Avg. 2008 16:05

MsN napisal/-a:Ne razumem pa *frisko*, ki je bila s tem zasedenim kolegom, on ima pa drugo in če bi hotel, bi se je verjetno že znebil in bil s *frisko*, če ga je to tako zadelo ...

od tega so minili trije dnevi.. en drug skupni kolega pa mi je reku,da baje še zbira pogum, kako naj punci pove, kaj se je zgodilo, ker pač je ona čist zaljubljena v njega (hja, kdopa ne bi bil po 14ih dneh zveze...).. itak pa bom dons zvedla kako in kaj, ko se zvečer dobim z njim... in če se je odloču za to punco, s kero je zdj, ne mislm silt med njiju, tut zdj ga pustim čist pr mir,ker predvidevam da rab čas, da ugotovi, kaj sploh hoče....
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 18. Avg. 2008 16:05

*skokica* napisal/-a:Meni na primer ni jasno, zakaj se spotikate ob ta nasvet ("pogovorita se"), če pa 99 % pogovor res reši marsikaj. Najbrž bolje kot npr. šnofanje po stvareh itd...

Zato, ker so taki nasveti brez teže in delujejo v tem primeru kot neke instant rešitve. Reči "to", ker se "to" itak vedno reče.

greva skupej spat, jst se obrnem stran (čeprov me je najbl!! mikal), da ja ne bi kj blo... po lse pa začne.. božat, obrnu me je k seb, lupčkala sva se in oralno zadovoljevala Confused seksala bi lahko, pa nism hotla. pol sva pa zaspala objeta, se crklala nekj. zjutrej se zbudim, on še spi, pelem koelgice ene domov, pridem nazaj,
... Slednje se je zgodilo tako, da jima je nekdo glavi tičal skupaj in ju silil v prevaro z njegove strani skupaj s soglašanjem *frisko*. Vse skupaj je opravičljivo in običajno za dve odgovorni osebi, ki sta, glede na storjeno, sedaj obe pripravljeni in na nivoju za resen, iskren in globok pogovor.

Mislim, da se vidi, kje je problem.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 18. Avg. 2008 16:34

mja... tko je nanesl, zgodil se je, časa ne morva nazaj zavrtet... oba veva, da je narobe kar sva nardila, zdj je pa na nama (no bl na njem), kako se bodo stvari odvijale naprej. in ja, strinjam se s skokico, da nama bo pogovor pomagal, ker bova tko vsaj en drugmu razjasnla, kaj si mislva, kaj hočva, kaj čutva... za objektivnga opazovalca situacija mogoče res izpade mal neodgovorno in otročja,ampak midva mava pa še zmer dost smotan problem za rešt...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 18. Avg. 2008 17:03

Hja, jaz te čisto razumem... Po mojem bo pogovor res najboljši. Ga pač direktno vprašaš, če imata kaj možnosti... Če bo rekel, da bo ostal s punco, nimaš kaj... Mogoče pa si mu ti bolj všeč in jo bo pustil... Če bo hotel imet obe, pa se rajši ne spuščaj v to, ker bo tebi hudo. In njegovi punci, če bo zvedela.
markos318
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a markos318 » 18. Avg. 2008 19:14

doomay napisal/-a:No, saj verjetno ste slišale že celo vrsto takih zgodb, pa vseeno... Da opišem svojo...
Bila sm na morju s prijatelji in med njimi je biu tudi eden, ki mi je bil že prej všeč. Tam sva bla ene 5 dni skupaj (od desetih). Res je blo lepo, reku je, da sm mu ful všeč in fajn, cel čas me je hvalu in to.. In meni je biu tudi on res res fajn..Pa ful sva se zaštekala in se lahko pomenla o vsem.. Tudi njegov karakter in vse mi je blo fajn. Pol pa je reku eni moji prijateljci (ki je bla tudi tam z nami) da on noče resne zveze, kr je ne dolgo časa nazaj končal z eno. (bla sta 4 leta skupaj). Sej razumem, da se hoče zdej mal zajebavat in bit s pičkami naokoli sam, kr mislm, da tazga nebom več našla :(. In na koncu morja je biu še z eno drugo. Po tem nisva bla več skupaj.
In meni je blo ful hudo, ker je biu z drugo. Mislm, da sm se takoj navezala na njega. In res mi je ful ušeč in vse.. Ful si želim bit z njim, pa še podobna sva si in zanimajo naju iste stvari...Sam nevem kaj nej nardim. Še vedno mislm na njega in jočm doma.. (prišli smo z morja to nedeljo).
Pa vsaj, da bi v stikih ostala.. Sam je težko, ker hodi na fax v Lj, js pa se usak dan vozm nekam drugam. Drugač pa živi 5 minut od mene...

Rada bi, da se še kej vidva in to, sam nočm mu težit, ker je reku da noče resne zveze. Nej ga pozabim? Al nej še kej poskusm narest?

:(

Misliš da takega ne boš več našla..pa bodi prepričana, da ni najboljši fant na tem svetu->I am better :cool:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 18. Avg. 2008 19:16

tip je dobar glumac,lepo te je obrno..eni pač znamo :razz: :o
Uporabniški avatar
Felicia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Felicia » 18. Avg. 2008 19:20

Ne obupat!! Če ti je res všeč, pa če mislš da je on taprav zate...pol se ne dat. Iz izkušenj povem, da na konc se zmer na pozitivno obrne;) :razz:

Delček mene:)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Avg. 2008 19:26

*frisko* napisal/-a:... za objektivnga opazovalca situacija mogoče res izpade mal neodgovorno in otročja,ampak midva mava pa še zmer dost smotan problem za rešt...

Ne mogoče, situacija dejansko je neodgovorna pa otročja, mislm, da je to čist jasno iz vsega, kar si do zdj napisala. Ne vem no, men se zdiš še otrok, vsaj kar se razmišljanja tiče. Pa ni to nč slabga mišljeno, pač moje mnenje.

Si napisala, da ne mislš silt med njiju, če se bo odloču za to punco, s katero je zdj ... resnično upam, da je temu tako. Sicer pa ... lahko je zdj noro zaljubljen vate (če je res, kar pravš) oz. še bo, ampak čez neki časa pa lh isto, kar je zdj tej punci naredu, nardi tud teb. No ja, sicer pa vemo, da tebe varanje pač ne przadane.
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 18. Avg. 2008 20:13

Felicia napisal/-a:Ne obupat!! Če ti je res všeč, pa če mislš da je on taprav zate...pol se ne dat. Iz izkušenj povem, da na konc se zmer na pozitivno obrne;) :razz:

Delček mene:)

hvala! :) :bussi: Čeprav pri meni je ta stvar, da nikdar nočm nič reskirat, ker se bojim, da bom potem razočarana oz. da se nebo dobro končalo...
sicer pa, bom poskusla :) wish me luck :P
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 19. Avg. 2008 7:59

jagodka85 napisal/-a:lahko je zdj noro zaljubljen vate (če je res, kar pravš) oz. še bo, ampak čez neki časa pa lh isto, kar je zdj tej punci naredu, nardi tud teb. No ja, sicer pa vemo, da tebe varanje pač ne przadane.

To je zame navadno posploševanje. Moj fant je svojo bivšo prevaral preprosto zato, ker mu ni bilo do nje (zakaj sta sploh bila skupaj je spet čisto druga zgodba, ampak let's not go there) in ker je bil zaljubljen vame. Splet okoliščin je pač pripeljal do tega, da je ni pustil preden sva se midva zapletla.

Sama tudi enkrat nisem pomislila, da bi zato prevaral tudi mene. Ker me ima rad, in po mojem mnenju nekoga, ki ga imaš rad, pač ne prevaraš. Pa ni važno v kakšnem stanju si.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]