Kako ga zadržati/osvojiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 12. Avg. 2008 21:40

Tako kot so ti ostale povedale, če bi želel kaj več, ne bi rekel, da ne želi imeti resne zveze. Pa sploh ne bi bil z drugo pred tabo, če bi bila kakršna koli šansa, da ima s tabo kaj več.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 12. Avg. 2008 21:57

klasična srednješolska poletna romanca...to se ti bo zgodilo vsako poletje, dokler ne boš v resni vezi... :P
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 12. Avg. 2008 22:04

Bolje je da še mal počakaš. Če ni za resne zveze, pa dobesedn je to že na morju dokazal, boš samo ti trpela in noben drug. Še bolj se boš navezala na njega, še raje ga boš mela in ti bo vse skupej še bl težko, ker vrjem da zdj če ni pripravljen pol te ne bo resno vzel.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 12. Avg. 2008 22:56

...ena poletna avanturca pač, ki je nikakor ne smeš vzeti resno in se zarad tega sekirati... uživaj življenje na polno in se zresni takrat, ko najdeš pravega resnega fanta... in kako boš to vedela ? Brez skrbi, ti bo to tudi znal pokazati... in tudi sama boš čutila, da je tako ! :augenauf:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 13. Avg. 2008 11:33

ja sej verjetno da imaste prav..sam nevem, očitno se takoj navežem na človeka..pr meni je vedno tako, da se hitro navežem...sam ne razumem zakaj se vedno more kej zgodit, da nemorem bit s tistim, ki si želim.
še zmeri mi je sicer hudo in mi tudi še bo... ;( maa
hvala za use res.. :)

:bussi:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Avg. 2008 17:31

doomay če veš, da se tko hitro navežeš na človek naslednič bolj pazi s kom si in kaj delaš z nim. Brez veze je, da si ti zdej potoučena, ker ti je dau vedt, da ne bi meu punce. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 14. Avg. 2008 11:16

"ja sej verjetno da imaste prav..sam nevem, očitno se takoj navežem na človeka..pr meni je vedno tako, da se hitro navežem...sam ne razumem zakaj se vedno more kej zgodit, da nemorem bit s tistim, ki si želim.
še zmeri mi je sicer hudo in mi tudi še bo... ;( maa
hvala za use res.. :)

:bussi:"

Čim prej pozab, čeprov vem, da je hudo... sam tole ni nč v primerjavi z bolečino ob izgubi kšnga k si res zaljubljena in prebolevanje konca resne zveze. Dokler ne najdeš tapravga boš nažalost še (pa upam da čim mn) takih stvari še doživela.

Ena rožica zate, da boš čimprej bolš :blume:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 13:35

ena zanimiva situacija... zanimajo me mal vaša mnenja. torej, sta prijatelja, dekle in pobc. on čist nor na njo, zalublen, žvi za trenutke, kt jih preživlata skupej. ona isto, ampak problema sta dva. prvi je ta, da ma dekle fanta (ampak vedno da prednot temu prijatelju, kadar se je treba odločt med njima). drugi je ta, da je ona 2 leti starejša in ju folk precej obsoja.. kao vidva pa že ne bi mogla bit skupej, če je ona starejša. tko se dobivata in se imata skupej fino recimo dva mesce al pa tri. dekle je vse manj navezano na svojga fanta in skos več misl na prjatla. da se mal skulira, gre za 14dni na morje sama. pride nazaj in odnos z obema tema fantoma je kr naenkrat čuden. njen fant postaja vse bolj težk, sploh je ne vleče več k njemu, išče izgovore, da se le ne bi vidla. prijatelj pa kr naenkrat hladen. se dobita na kavi, nič objemčka in poljubčka, ko gresta domov... njen nič jasno. skratka, po enem tednu konča zvezo s fantom in "veselo" novico pove prijatelju. on je vidno presenečen, a hkrati tudi razočaran.. zakaj? pove ji, da je v času, kt je bla na mroju, spoznal dekle in sta zdaj par...

in ja, kar me zanima je to, al če bi ve ble to dekle, bi se trudile za prijatelja in ga poskušale osvojit al ne?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Avg. 2008 13:44

Ne. Tip si je očitno zrihtu življenje, si našu punco in je srečn (a deluje srečn?). Zakaj bi pol skakala neki vmes?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 13:59

ma ja, deluje srečen, dokler debata ne nanese na zamujeno priložnost... zdj sta skupej 14 dni.. vse je še sveže. no ja, zame gre, in zdj kr naenkrat so pa vsi kolegi ful presenečeni, da je on z eno drugo, vsi pravjo, da so bli zihr, da bova mi2 skuepj.. halooo, prej so pa skos težil zarad razlike v letih :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 14. Avg. 2008 15:09

14 dni je malo več kot nič in neke blazne navezanosti v tem času še ne more biti... Če je tip zares zainteresiran zate, se bo po mojem mnenju tako ali tako prej kot slej zjasnil, zdaj ko ve, da si samska.

Če bo ostal s punco, potem mu pa ne pomeniš toliko, kot si si predstavljala. :wink:
Med njiju se pa na tvojem mestu jaz ne bi mešala, da ne boš slučajno ti potegnila takratke.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Avg. 2008 18:35

Jst tut mislm,da je bolš da se ne umešavaš med njiju. Počak,da vidš,če bo zdej k ve,da nimaš več fanta hotu kej več s teboj..če ne pa pač ne..
Mogoče si mu bla zanimiva,ko si bla zasedena("nedosegljiva"). A on ni meu proti,da maš fanta?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 15. Avg. 2008 9:10

Damyanchyka napisal/-a:Jst tut mislm,da je bolš da se ne umešavaš med njiju. Počak,da vidš,če bo zdej k ve,da nimaš več fanta hotu kej več s teboj..če ne pa pač ne..
Mogoče si mu bla zanimiva,ko si bla zasedena("nedosegljiva"). A on ni meu proti,da maš fanta?

se strinjam.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 16. Avg. 2008 17:06

in se je zgodil.. ravn tist, česar semse najbl bala :? bli smo pr prjatlcidoma in smo mal preveč popil. cel večer sem se poskušala držatčim bolj stran od njega, da naju ja ne bi kj zamikal...pol pa pride čas za spanje in nama kolegica skupej postelje postlo... ina ja, greva skupej spat, jst se obrnem stran (čeprov me je najbl!! mikal), da ja ne bi kj blo... po lse pa začne.. božat, obrnu me je k seb, lupčkala sva se in oralno zadovoljevala :? seksala bi lahko, pa nism hotla. pol sva pa zaspala objeta, se crklala nekj. zjutrej se zbudim, on še spi, pelem koelgice ene domov, pridem nazaj, še zmer spi, grem jst še mal spat. se zbudiva oba in se ne pogovarjava sploh, še pogledat se nisva hotla. vse kar je blo, me je objel, preden je šel domov in reku, nj se fajn imam.... jaja, in men je zdj najbl smotan, ker nočem,da bi se grdo gledala, nočem se kregat z njim, vem pa, da je njemu tut gadno.. in sam upam, da ne bo to res kj uničl najinga odnosa... :?
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 17. Avg. 2008 10:33

meni se je tudi neki podobnega zgodilo...sva bla učeri s tem tipom spet skupi :? ...sva bla oba na eni fešti..dolg sva se sam menla, pol ko smo se domov peljali pa sva bla skupi. sej neki sva se menla od zveze pa to (ma ne resno, čist u izi res), ma se ne spomnm točno kaj je blo!!joooj..
uglaunm sej sm vesela,sam nevem spet kaj si mislt. jebaaa
:?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]