Kako ga zadržati/osvojiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 12. Avg. 2008 13:23

No, saj verjetno ste slišale že celo vrsto takih zgodb, pa vseeno... Da opišem svojo...
Bila sm na morju s prijatelji in med njimi je biu tudi eden, ki mi je bil že prej všeč. Tam sva bla ene 5 dni skupaj (od desetih). Res je blo lepo, reku je, da sm mu ful všeč in fajn, cel čas me je hvalu in to.. In meni je biu tudi on res res fajn..Pa ful sva se zaštekala in se lahko pomenla o vsem.. Tudi njegov karakter in vse mi je blo fajn. Pol pa je reku eni moji prijateljci (ki je bla tudi tam z nami) da on noče resne zveze, kr je ne dolgo časa nazaj končal z eno. (bla sta 4 leta skupaj). Sej razumem, da se hoče zdej mal zajebavat in bit s pičkami naokoli sam, kr mislm, da tazga nebom več našla :(. In na koncu morja je biu še z eno drugo. Po tem nisva bla več skupaj.
In meni je blo ful hudo, ker je biu z drugo. Mislm, da sm se takoj navezala na njega. In res mi je ful ušeč in vse.. Ful si želim bit z njim, pa še podobna sva si in zanimajo naju iste stvari...Sam nevem kaj nej nardim. Še vedno mislm na njega in jočm doma.. (prišli smo z morja to nedeljo).
Pa vsaj, da bi v stikih ostala.. Sam je težko, ker hodi na fax v Lj, js pa se usak dan vozm nekam drugam. Drugač pa živi 5 minut od mene...

Rada bi, da se še kej vidva in to, sam nočm mu težit, ker je reku da noče resne zveze. Nej ga pozabim? Al nej še kej poskusm narest?

:(
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 12. Avg. 2008 13:26

Tip ni resen. Pozabi ga. Samo prizadel te bo.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 12. Avg. 2008 13:30

če boš lahko prenesla, da bosta bl kt ne samo seks prjatla in ne bo med vama nikol nč resnga, bod z njim. če ti je tko zlooo všeč in se tolk zlo razumeta. če pa veš, da si že zdj zalublena in ne bi mogla bit z njim kr tke nekj v tri dni, ga pa čimprej pozab
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 12. Avg. 2008 13:33

No, moja najboljša prjatlca je mela isti problem. Ful sta se zaštekala in sta si bla všeč in to... Ampak isto on ni hotu met resne zveze, ker je ravno končal s punco, s katero sta bla skupaj 4 leta. In tip je mislu resno. Sej sta se kdaj dobila in sta bla skupaj, ampak kej več pa ni hotu. Tko, da ji ni preostalo nč druga kot da se sprijazni s tem. Sicer je jokala potem še dolgo, ampak zdj že počasi pozablja na to.
Tko da očitno ko tip reče: "Nočem resne zveze!" potem tut tko misli. :?

Js na tvojem mestu ne bi nč silila v njega, morš upoštevat tut njegove želje. Probi se sprjaznt, no. Čeprov je to lažje rečt kot nardit... Mogoče se pa še tako obrne, da bo on tebe iskal... :wink:
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 12. Avg. 2008 13:37

Glede tega, da si napisala, da je bil še z eno drugo punco na koncu, bi ti raje svetovala, da ga pozabiš, kot pa da še kaj poskušaš. Ker če je rekel, da ne namerava imeti nobene resne zveze, potem je tudi ne namerava imeti. Vem, da si želiš biti z njim in da je težko iti dalje, ker ga imaš zelo rada. Ampak če bi vstrajala pri njemu bi samo trpela.

Pa ne bodi žalostna. Čeprav sedaj misliš, da ne boš našla takšnega fanta, verjemi, da nekje obstaja fant ob katerem se boš počutila isto kot si se ob njem. Pusti času čas.
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet(xy) » 12. Avg. 2008 13:38

Se strinjam s Foxy-lady....pozabi ga,ker te bo samo prizadel(najbrž ne namenoma,samo njemu pač očitno ni do zveze in tudi na tvoja čustva se ne bo preveč oziral). On si trenuto želi samo zabave z dekleti, meni se pa zdi da bi ti rada kej več od njega kot samo zabavo. Ljubezni ti tale tip žal ne bo dal. Tko,da čimprej ga pozabi.
Pa še to:
Sej razumem, da se hoče zdej mal zajebavat in bit s pičkami naokoli sam, kr mislm, da tazga nebom več našla :(

To,da takega ne boš več našla je kr res(vsi smo edinstveni). Sam to,da je pa tale tipček oh in sploh pa ni res. Najbrž se ti trenutno samo tako zdi, ker pač gledaš nanj skori rožnata očala. Kr snemi jih, pa boš vidla da je okoli tebe še veliko drugih tipov, ki bi ti z veseljem dajali ljubezen
:flower:
Samo potrpežljiva bodi.

btw: samo za informacijo(ni treba povedat če ne želiš) koliko si pa stara?
Zadnjič spremenil sweet(xy), dne 12. Avg. 2008 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
doomay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008
Kraj: With the sun :)

Neprebrana objavaNapisal/-a doomay » 12. Avg. 2008 13:40

ja no okej sej vem da sm mlada (16), sam ne se zdej zgražat...
pa hvala za vzpodbudne besede :) ga bom provala pozabt...
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet(xy) » 12. Avg. 2008 13:49

Se ne bom popolnoma nič zgražala:) Hočem reči da(ne glede na tvoja leta) boš imela še miljon priložnosti da boš spoznala "pravega". In se ti nikamor ne mudi. Ti samo uživaj pa če si samska ali v vezi:). Pa tega tipa kr pozabi,je še veliko (boljših v kakršnem koli smislu)rib v morju :D

Lepo se imej!

:hallo:
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Avg. 2008 13:49

Ne vem, zakaj bi se kdo zgražu nad leti, konc koncev vsi vemo (predvidevam no), kk je, če te oseba, k bi jo ti hotu met ob seb, ne mara oz. ni prpravlena kej met s tabo.

Tko kot so ti druge rekle, pusti ga pr miru, je še dost tipov, mlada si še, priložnosti bo pomoje več kot preveč, tipov še boljših od tega zdj ... tk da kr lepo okol sebe gledat, pa boš zagledala tistga, k bo hotu bit s tabo oziroma tistga, pr katerem bo všečnost obojestranska in tud prpravlenost na kej več.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 12. Avg. 2008 15:12

Ko sem jaz končala dolgoletno zvezo, je bilo zadnje kar sem želela, nova zveza. Vendar me je to doletelo po dveh mescih in sem zdaj bolj srečna kot sem kdaj bila. Torej to, da nočeš zveze, še ne pomeni, da je potem res ne boš imel; samo dovolj dobra priložnost se mora ponuditi.

Sicer pa si v tem primeru ne delaj prevelikih utvar. Raje vse vzemi kot pozitivno izkušnjo in si ga zapomni kot 'rezervo'. Ko boš čez nekaj mescev rabila družbo, ga lahko pokličeš in gresta na pijačko. Boš videla, če se bo iz tega še kaj razvilo. Če ne, tudi prav.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 12. Avg. 2008 15:22

nej se sliši še tko zlo grdo..ampak če je reku da mu ni do punce ga v to ne silit ker če bi pa bila skupaj bi te pa imel samo za zabavo + seveda še veliko drugih
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 12. Avg. 2008 17:33

Po 5 dneh kar sta bla kao skupaj že jokaš za njim?? Aj aj aj...Temu se ne reče ljubezen, ampak posesivnost...žal te moram razočarat, tale zgodba nima srečnega konca...
s@nny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a s@nny » 12. Avg. 2008 20:29

ta te itak ni vreden. Išče sam eno za sexs.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 12. Avg. 2008 21:06

Sweet Princess napisal/-a:Po 5 dneh kar sta bla kao skupaj že jokaš za njim?? Aj aj aj...Temu se ne reče ljubezen, ampak posesivnost...žal te moram razočarat, tale zgodba nima srečnega konca...

tudi jaz lahko tole rečem...am nevem kako lahko govoriš o neki ljubezni,.ko pa je tip že kar tam z drugo bil in tebi dal jasno vedet da noče resne zveze..čeprav ti je všeč...ni vreden da še misliš nanj..predstavljaj si da bi mela zvezo z njim in bi lumparije počel v zvezi...
mah...veliko rib je še v vodi če tako rečem...in se ne obremenjuj s tem.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 12. Avg. 2008 21:33

doomay napisal/-a:ja no okej sej vem da sm mlada (16), sam ne se zdej zgražat...
pa hvala za vzpodbudne besede :) ga bom provala pozabt...

hei hei... mah pri 16ih pa res nisi več premlada... le mlada si še in imaš še dovolj časa, da najdeš fanta s katerim boš ustvarila kaj resnejšega, če si to želiš... ta fant ti žal tega ne bo punudil.

Tako da škoda tvojih solz... zagotovo še nekje obstaja kdo drug, ki ima veliko skupnih stvari s tabo. Dečkov je polno... za spodbudo ti naj povem, da smo v nedeljo bile s kolegicami na sladoleu pa potem smo se malo vsedle na kolpce in nas je kar nekaj fantov nagovorilo, če bi hotele it z njimi na pijačo...takod a nič en skrbi... pojdi malo ven, pa bo se tudi zate našel kakšen vredu fant, s katerim boš ob kakšni pijački ugotovla, da imata veliko skupnega...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov