Kako ga zadržati/osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
*frisko* napisal/-a:eo, sva se pogovorila in razčistla stvari... med nama je vse kul,sva in bova še naprej prjatla. čeprov mi je pobc reku, da sm mu še zmer bl simpatična in večja faca od njegove punce... wtf??
No, torej lahko iz tega sklepaš, da je res malo nezrel. Ima punco, a bolj mu je všeč ena druga... Daj, daj, sedenje na dveh stolih je podla igra
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*frisko* oprosti ampak tale tip ima možgane 13 letnika, ker take neumnosti, da si ti boljša kot njegova punca ( pa je useeno z njo in s tabo ! ) , si lahko zmisli samo pubertetnik.
In kako si ti to sprejela ? Boš se držala tega al boš še naprej upala ?
In kako si ti to sprejela ? Boš se držala tega al boš še naprej upala ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
mja, sj se bom.. poba očitno res še ni zrel za tako zvezo, kt jo prčakujem oz. iščem. prjatla pa itak bova, ker se pa drgač dobr razumeva. upala ne bom več in tut upam, da mi bo uspel se zadržat in ne bit z njim, tut če bodo kšne priložnosti (as kšna žurka in podobno), če bo imel punco...
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
iz izkušenj povedano - pozabi ga.
jaz sem v podobnem primeru vztrajala eno leto. bil je oseba, ki je razmišljal kot jaz, z njim sem se lahko pogovarjala, se šalila, imela sva rada iste stvari, sex je bil fenomenalen. vedno sem upala, da se bo zaljubil, da bo videl, da sem super oseba in se mu izplača. pri njem je bila fora v tem, da je imel dve daljši zvezi, čist zaljubljen, obakrat prevaran in zapuščen. izgubil je vero v ljubezen, v vse lepo. sam pravi, da se ne more zaljubiti, da so ženske zanj samo prijateljice ali seksualni objekt. moje mnenje je, da se lahko zaljubi, da se je še velikokrat zaljubil, vendar iz strahu pobegne. ne vem, če je tvoj primer tak. vendar, če je rekel, da noče resne zveze, potem ne vztrajaj. težko ga boš prepričala v kaj drugega, ga spremenila. poleg tega manj boli na samem začetku, kot pa potem. jaz sem mesece prihajala k sebi. morala sem dojeti, si dopovedati, da bo vedno tak. vendar mi je uspelo. bi si pa prihranila veliko solz, trplenja, dnevov, ko nisem čutila ničesar razen bolečine.
zdaj mi ni žal, da sem mu na koncu rekla, da več ne zmorem. isti trenutek sem bila pripravljena iti naprej. samo popolnoma sem ga morala izbrisati iz svojega življenja. ja, še kdaj pomislim nanj, se spomnem vseh lepih stvari. mu pa nič več ne zamerim, niti se za nič ne počutim krivo. kljub vsemu mi je dal veliko. dodelal je mojega "idealnega" moškega, zaradi njega mi je uspelo doseči marsikaj, kar mi drugače verjetno ne bi. vedno optimist![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
jaz sem v podobnem primeru vztrajala eno leto. bil je oseba, ki je razmišljal kot jaz, z njim sem se lahko pogovarjala, se šalila, imela sva rada iste stvari, sex je bil fenomenalen. vedno sem upala, da se bo zaljubil, da bo videl, da sem super oseba in se mu izplača. pri njem je bila fora v tem, da je imel dve daljši zvezi, čist zaljubljen, obakrat prevaran in zapuščen. izgubil je vero v ljubezen, v vse lepo. sam pravi, da se ne more zaljubiti, da so ženske zanj samo prijateljice ali seksualni objekt. moje mnenje je, da se lahko zaljubi, da se je še velikokrat zaljubil, vendar iz strahu pobegne. ne vem, če je tvoj primer tak. vendar, če je rekel, da noče resne zveze, potem ne vztrajaj. težko ga boš prepričala v kaj drugega, ga spremenila. poleg tega manj boli na samem začetku, kot pa potem. jaz sem mesece prihajala k sebi. morala sem dojeti, si dopovedati, da bo vedno tak. vendar mi je uspelo. bi si pa prihranila veliko solz, trplenja, dnevov, ko nisem čutila ničesar razen bolečine.
zdaj mi ni žal, da sem mu na koncu rekla, da več ne zmorem. isti trenutek sem bila pripravljena iti naprej. samo popolnoma sem ga morala izbrisati iz svojega življenja. ja, še kdaj pomislim nanj, se spomnem vseh lepih stvari. mu pa nič več ne zamerim, niti se za nič ne počutim krivo. kljub vsemu mi je dal veliko. dodelal je mojega "idealnega" moškega, zaradi njega mi je uspelo doseči marsikaj, kar mi drugače verjetno ne bi. vedno optimist
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
doomay - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
- Kraj: With the sun :)
jst sm mu pol neki pisala..pa mi je odpisu...zdej pa mi sploh ne odpiše, 2 dni..
Naj mu kej rečem?Al raje ne?
Spet mi je blo hudo učeri...
Zakaj je tko?![sniff ;(](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/sniff.gif)
![sniff ;(](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/sniff.gif)
![sniff ;(](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/sniff.gif)
Zakaj je tko?
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
doomay napisal/-a:jst sm mu pol neki pisala..pa mi je odpisu...zdej pa mi sploh ne odpiše, 2 dni..
Spet mi je blo hudo učeri...
Zakaj je tko?
Ti si mu pisala? Zakaj ne pustiš, da on teb prvi piše? Pusti ga čisto pri miru zdaj en teden... Pa boš videla, če ti bo ON kaj pisal. Zakaj je tako? Ker tip več kot očitno ni resen do tebe. V tvoje dobro... res ga pozabi. Zaslužiš si nekoga, ki te bo imel resnično rad. Spusti se na realna tla, škoda sanj za neresnega tipa! Zdaj se ti zdi nemogoče ga pozabit in prekinit vse stike. Vrjemi, enkrat se boš temu še smejala in si govorila: kako sem bila tumasta takrat in si delala prazne upe...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- beautiful liar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2008
na kratko bi opisala svojo težavo....pred 2 pa pol tedni sem začela delati v lokalu in prvi dan dela mi je šef rekel da mi naj (on ) novi sodelavec pokaže garderobo da se preoblečem.od daleč sem začutila neko energijo med nama.tako me je celi dan neki se dotikal ko je hodil mem šanka.. kao da ni placa.....naj povem da sem stara 19 on pa 28...ali mi govori kako lepe oči imam ,opažam da veliko gleda za ženskami ,je ženskar ali je to krinka za njegovo občutljivost ...že par dni ko sem delala sem ga začela ignorirati ,ker sem bila slabe volje ja opazila sem da ga moti in je vedno težil zakaj me ne pozdraviš pa take....včasih se mi smehlja pa vedno me tko pogleda in umes dviguje obrv...kaj nj si človek misli ..ko kaj govoriva ga ne morem ves čas v oči gledati ...ne recite da sem se zaljubila .........kaj pa če bi hotela samo imeti spolne odnose z njim ...že dolgo sem na suhem
med vseemi sodelavci ne čutim take energije kot med nama....
pa ne bi rekla da me telesno kaj preveč privlači....no slab pa ni sam neki me ne prepriča... taka baraba deluje zakaj padamo na barabe
kaj mi svetujete
med vseemi sodelavci ne čutim take energije kot med nama....
pa ne bi rekla da me telesno kaj preveč privlači....no slab pa ni sam neki me ne prepriča... taka baraba deluje zakaj padamo na barabe
kaj mi svetujete
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]